Duben

Komentáře uživatele Nikotyna

Nikotyna

Nikotyna zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 98
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2010
suprová romantická komedie.   ;) nechybí jí humor, akce,   láska. Herecké obsazení   nemohlo být lepší. Ledger   tam vypadá opravdu skvěle.   80%
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Začátek a konec filmu   vyrazí dech :), ale jinak to   zas až tak impozantní není.   Ovšem když si představím,   že to ten člověk doopravdy   prožíl, jde mi mráz po   zádech. Jsem ráda, že teď   se má fajn :) a neztratil   chuť k životu po tomhle.   Film, kterej stačí vidět   jednou. ;)
2012
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2011
Film od kterého jsem hodně   očekávala mě svym způsobem   dost zklamal. Je hodně   typicky americkej jako   všechny katastrofické filmy   v dnešní době.   Předvídatelnej děj a   bohužel i konec. Jediný co   je na filmu skvělý jsou   efekty různých katastrof.;)   Film na kterej se stačí   podívat pouze jednou.
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2011
Určitě to nepatří k   lacinejm filmů se zombie,je   to takovej průměr, letecké   scény na Londýn jsou ve   filmu podle mě to nejlepší,   a tím pádem se hned film   zvedá na kvalitě. Příběh   sám o sobě má také něco   do sebe, takže slušných 60%
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Nevim, ale tenhle film mě   velice zklamal, čekala jsem   od něj daleko víc. :/ Děj   nic moc. Film, který pokud   nepůjde v TV už si   nepustím, taková je pravda.
A-Team (The A-Team)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Tenhle film jsem navštívila   během filmové noci v Palace   cinemas. a překvapil mě   svojí vtipností. ;) akční   scénou. i hereckym výkonem.   Seriál neznám. takže s tím   to nemohu posoudit. ale film   se mi velice líbil. ;) 90%
Armageddon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Neuvěřitelně smutný   příběh. při pomyšlení,   že by opravdu to byla pravda   a země měla zaniknout a   záviselo to třeba na mém   tatínkovi je hrozné. Film je   dokonale zpracován. a   hvězdné obsazení. :) hmm. a   píseň od Aerosmith 100%.
Barbie a Diamantový zámek (Barbie and the Diamond Castle)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Barbie a Diamantový zámek je   klasická americká pohádka,   která ukazuje, že dobro   vždy zvítězí nad zlem.   Není nijak násilná, takže   nemusíte mít strach to   dětem pustit. Dvě obyčejné   dívky, které spíše   vypadají jako princezny se   vydají zachránit hudbu s   přítelkyní Melody, která   je uvězněna v zrcadle,   cestou naleznou dva pejsky,   dva prince a samozřejmě   překážky v podobně zlé   královny a jejího draka.
Barbie a dokonalé Vánoce (Barbie: A Perfect Christmas)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Barbie a dokonalé Vánoce   jsou asi třetím filmem co   jsme s Barbie viděla a to s   velkým časovým odstupem, a   musím za sebe říct, že   tenhle "díl" mě   vůbec nepřijde trapný jako   ostatní, ale na Vánoce se   skvěle hodí, je zasazen do   reálného času a života :),   je zde vidět souboj mezi   sourozenci, kterým si prošla   většina děti, takže   myslím, že pro malé   holčičky je to skvělá   Vánoční pohádka. Dokonce   se mi i líbilo to klasické   tajemno okolo Santa Clause. :)
Barbie a kouzelný módní salon (Barbie: A Fashion Fairytale)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Tenhle díl mě zklamal   hlavně na začátku, Ken   dává Barbie kopačky?!   Kamarádky jí zvou na drink,   no přišlo mi to až moc   přehnané a nevhodné pro   malé holčičky, ikdyž díky   bohu to byl jenom začátek   filmu. Pak se to vrátí zpět   do pohádkového stylu, ikdyž   zatím mi to přišlo jako   nejslabší díl z těch co   jsem viděla.
Bastardi 2 (Bastardi II)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.4.2012
No rozhodně lepší nez   první díl, aspon na ty 2   hvezdicky podle mě. Tenhle   zanr mi prostě nic neřika,   nelíbí se mi to. Je na tom   sice hodně ze zivota, ale mě   bastardi prostě nebaví. a   ten ucitel, v tomhle dílu uz   reditel hezky pribral, ze   skoro ani chodit nemuze   chudak.
Bez soucitu (From Paris With Love)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2011
John Travolta prostě v tomhle   filmu válí. :) od začátku   až skoro do konce jsem se   nepřestala smát.   Doporučuju.
Bratz - Kouzelná křídla (Bratz Fashion Pixiez)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.8.2012
Tohle je pohádka pro malé   holčičky? rozhodně ne. Pro   starší už jo. Ale film je o   středoškolačkách s   kterými hází hormony, jsou   zmalované. Podle mě špatnej   příklad pro děti. Na druhou   stranu je tam alespoň trochu   znázorněno, že dobro vždy   zvítězí klidné i po   letech. Animace taky nic moc,   hlavně konec hrozný. Takže   tenhle film už radši nikdy   nepouštět.
Cizinec (The Tourist)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2011
obsazení Johny Depp a   Angelina jsem čekala opravdu   hodně podařenej film, ovšem   hodně očekávání škodí.   Film není úplně nejhorší,   ale k představám co jsem   měla se vůbec nepodobal.   Chvilkama se musí nechat, že   vtipné scény by byli. :)   ovšem pak je dlouhou dobu   nuda, ani ta správná   akčnost tomu chybí. :/   takže takovej průměr.
Comeback
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Comeback? :) jeden z   nejlepších českých   sitcomů. U každýho dílu se   zasměju a vždycky se těšim   na další. Martin Dejdar   alias Ozzák prostě válí :)   :D "policie:opravdu se   jmenuje Váš bratr Ozzák?   Iva: Jistě má to lihovkou   napsaný v občance"
Černá labuť (Black Swan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2011
Fascinující snímek. ;) od   začátku až do konce je   člověk v neustálém   napětí co bude, a poslední   scéna filmu je prostě   doopravdy dokonalá <3   nedivím se, že dostala   Natalie Oscara. protože jí   právem patří.
Dál než se zdálo (Going the Distance)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2011
Je pravda, že u téhle   romantické komedie jsem se   vážně hodně pobavila :) a   mile mě film překvapil. Je   to dobře koukatelné podle   mého názoru nejen pro   ženský, :D velkou tématikou   ve filmu je sex, a nepřijde   mi to ani tak kýčovité,   jako v některých podobných   filmech :)
Démon pomsty (Pumpkinhead: Ashes to Ashes)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.5.2011
64% tak to bych neřekla ani   náhodou, tenhle film dosahuje   možná maximálně tak 30%,   béčkovej horor, na kterej   bych se nikdy nepodívala,   kdyby v televizi nic jiného   nešlo. A já neměla co   dělat. Rekapitulace prvního   dílu jasně napovídá, o   čem bude i tenhle film, a jak   to celé dopadne. Jediné plus   je ta čarodějnice, protože   ta má doopravdy výbornej   kostým.
Deník Bridget Jonesové (Bridget Jone's Diary)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Vynikající nápad. Konečně   film, který opravdu v   životě se dá zažít. :)   Briget po třícítce, bez   chlapa, s cigaretami a   alkoholem. :D a spousty   sladkýho k utěšení svýho   života v osamění, se   rozhodne změnit život a   najít si chlapa. :) prostě   pecka.
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Tenhle film je prostě   skvělej. Forrest Gump si   pustíte a musíte dokoukat   příběh až do konce :) a   Tom Hanks to zahrál opravdu   výborně.;) Vždy si ráda   pustím znovu.
Fotři jsou lotři (Meet the Fockers Sequel)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Bohužel už mi to přišlo   jako naprostá kravina,   chvílema pár vtipných   scén, ale jinak už to není   ta zábava jako v dílech   předešlých. Je to škoda.
Hele kámo, kdo tu vaří? (Waiting...)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.3.2011
Prostě tenhle film, je nic   moc, chvilkama se teda možná   člověk zasměje, ale i tak   se úroveň filmu nijak   razantně nezvýšila.
Hněv Titánů (Wrath of the Titans)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Jelikož jsem na Souboji   titánů byla v kině, docela   jsem se těšila na Hněv,   děj byl skvělý, ale   všechno to byla taková   "rychlovka" Žádná   dlouhá akce, boj s býkem,   souboj s bratrem všechno   dopadlo v zápětí dobře,   jako kdyby ani žádnej souboj   nebyl, díky tomu film u mě   padl o stupeň níž na   hodnotě. A jelikož člověk   ví jak už to všechno   dopadne, a jak je to všechno   rychlé nevím zda bych si to   ještě někdy pustila.
Hotel Transylvánie (Hotel Transylvania)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.4.2013
Jo! Pro mě obrovský   úspěch. Konečně animák,   který přebírá štafetu   humoru od začátku až do   konce. Navíc hororové téma,   které začalo pro tvůrce   být oblíbený. "Normanu   a duchům" trošičku   nakopal pr**l. Oboje bylo   originální, ale Hotel   Transylvania je pro mě   číslo jedna za rok 2012.   Těším se na druhý díl.
Chata v horách (The Cabin in the Woods)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Na tenhle horor jsem se   doopravdy těšila, a vůbec   mě nezklamal, po dlouhé   době horor, který není na   ten samý způsob, a že jsem   viděla hororů spousta.   Prostě pecka ! <3
Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Pro milovníky Daft Punk jako   jsem já, je to jedinečný   film. Díky jejich hudbě je   příběh pochopitelný i beze   slov. A zaručeně po   skončení filmu Vám v hlavě   bude znít ještě dlouho One   more time <3
Iron Man
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2012
Nevim proc jsem si tak dlouho   tenhle film upirala, az jsem   se k nemu dokopala v roce 2o12   a to popravde hlavne kvuli   tomu ze vznikl film avangers,   jelikoz se mi trailer na   avangers hrozne moc libil   rozhodla jsem se, ze si pustim   vsechny filmy, ktere k nemu   souvisi, abych vedela o co tam   jde. Thor byl prvni, kterej   bude pro me proste ten   nejlepsi, ten me dostal ze   vsech nejvic, ale ze i Iron   man me takhle dostane jsem   necekala, je to doopravdu   hodne luxusni film, u ktereho   se nejde nudit, a furt cekate   na lepsi vyvoj. Ted dekuju ze   vznikl avangers a ja jsem se   dokopala k tomu si tohle   pustit, protoze to doopravdy   stoji za to :)
Já, padouch (Despicable Me)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Skvělý animák. .) Nápad na   super zloducha, který chce   ukrást měsíc nebyl zas tak   špatný. :) a to jak 3   holčičky ze sirotčince ho   dokážou změnit. a ukázat   mu jeho vlastní já.pro děti   výborný. ) a žlutý   maňasové jsou bomba :)
Jak jsem poznal vaši matku (How I met your mother)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
pro mě prostě   nejoblíbenější seriál co   existuje. :) je to na způsobu   přátel. ale ještě lepší.   tuhle sympatickou pětku si   prostě zamilujete. :) proste   je to boží ! :)
Jak vycvičit draka (How to Train Your Dragon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Už delší dobu mě osobně   žádnej animák tak   příjemně nepřekvapil. Ale   Jak vycvičit draka je   přijemný film pro všechny   ročníky. Já jsem se   jednoznačně do příběhu a   draka Bezzubky zamilovala, a   vždy mi zvedne náladu. a   Dream Works mi dokázal, že   animáky neumí jenom   Pixar.;)) proto 100%
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376831
Obsahů a biografií: 178347
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10