Duben

Komentáře uživatele Jimbeam007

Jimbeam007

Jimbeam007 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 21
22 výstřelů (L'immortel)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2015
Áááááno !!!!
Už od začátku víte,jak se   to všechno skončí,ale   přesto stojí za to se dívat   dál. Nehrát tam ale Jean   Reno,tak je z filmu tuctová   střílecí nuda.Ale on je   tam! A jde po těch,kteří ho   chtěli odbouchnout. Kvůli   drogám! A drogy jsou špatné   áááááno ?
Aféra (The Affair)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2017
Nevěra...
...které fandíte! Zároveň   ale víte,že je to špatně.A   pocit viny i pocit vzrušení   tak prožíváme s hlavními   hrdiny.A také s nimi jedním   dechem míříme ke konci.A   doufáme,že to bude konec   dobrý....no jo,ale sakra to   je který ?
Andílek na nervy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.11.2016
Po prvních pěti minutách   jsem myslel,že to   vypnu.Nakonec jsem se   dodíval.Uvědomil jsem si,že   to co jsem od filmu   čekal,jsem od filmu i dostal.
Collateral
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.9.2016
Je to jako....
...párek v rohlíku bez   hořčice (kečupu).Hlad jste   zahnali,to ano,ale přesto   všechno to nebylo prostě   ono.
Definice lásky
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.2.2014
Ch jo...
Všechny ty příběhy jsou   tak strašně málo   pravděpodobné,až to pěkné   není!Celá ta pavučina   příběhů je jak   nedopečená flakota.Vypadá   na pohled chutně,je   navoněná známými   xichty...Mohlo to být fakt   vynikající,ale takhle po   jednom ochutnání už další   sousto nechci.Díky,ale   opravdu stačilo.
Dva a půl chlapa (Two and a Half Men)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.6.2017
Podle mne...
...je potřeba seriál   hodnotit dvakrát a zřejmě   to pak zprůměrovat :) A to   jednou s Sheenem a podruhé s   Kutcherem.V prvním případě   za mne 10/10 a ve druhém   3/10.Za mne tedy suma sumárum   slabých 7/10.Hlášky jsou   často fakt nezapomenutelné.
Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (Hacksaw Ridge)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2018
Co říct?
Syrová hrůza protkaná   vůbec nějakým   příběhem!!!! A sakra,ono se   to fakt stalo!Sakra,on to fakt   někdo natočil?A   sakra,natočil...a sakra   dobře!!!
Hop nebo trop
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2017
Líbí se mi to
Ale toho maďara bych sejmul   už na první výpravě.Exot   který neustále všechny   vystavuje nebezpečí života.
Jack a Sarah (Jack & Sarah)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2014
Me se to prostě líbí...
Nejsem na žádné sladoucke   sracky, ale tohle se mi fakt   líbilo.Odpočinkové,   dojimave, vtipné a vlastně   velmi příjemné! Rad se   podívám příště zase.
Králova řeč (The King's Speech)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.11.2014
Prakticky bezchybný film!
Výborný film s perfektními   hereckými výkony!Další   kousek z britská historie má   své filmové zpodobnění a   jak už to zpravidla   bývá,opět je to skvost!
Muž z Acapulca (Le Magnifique)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2014
Je to bláznivé...
...,je to šílené,je to s   Belmondem,ale hlavně-je to   komedie!!! Nemůžu to   hodnotit jako umělecký   výtvor,to by shořelo,ale   pokud to hodnotím jako   svéráznou bláznivou   komedii,pak rozhodně   nezklame!
Odložené případy (Cold Case)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2017
Je to něco jiného...
...a tím to je magické.Za   mne to má jako seriál   všechno,co dobrý seriál   potřebuje! Hudební doprovod   je pak třešnička na dortu!
Ohnivý kuře
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2017
Ale no tak...
...,proč vlastně ne? Je to   sice taková trochu   kravina,ale na druhou stranu   je to jen dvakrát týdně a   stopáž se taky dá.Zápletku   tu najdeme taky a na zabití   času je to jak dělané.Já   ale nemít IPTV,tak už to   dávno nesleduju.
Pevné pouto (The Lovely Bones)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2014
Hmmm...
Film je VELMI   zvláštní,VELMI dlouhý ale   VELMI dobrý!!! Ponořte se do   světa mezi nebem a zemí,mezi   fikcí a realitou!Ponořte se   do neobyčejného děje,kdy   občas ani nedokážete film   vlastně žánrově zařadit!   A víte co?Jen tak se ponořte   a sledujte.Vypněte zvonek a   nenechte se rušit!Je to   opravdu magické!
Pohádkář
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.7.2017
Přišlo mi to...
...jako celkem zbytečný   film! Ta zápletka byla dost   chabá. Sakra,vždyť i ten   závěr to degradoval. Hvězda   navíc za Geislerovou když   mluví sprostě. To prostě   zbožňuju :)
Polární expres (The Polar Express)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2017
Film pro děti
Je to film pro děti,takže za   mne jsem nechal hodnotit moje   děti.A ty jsou spokojené.Tak   co víc hodnotit? Snad jen   tady napadnu recenzi že tady   film vítězí u dětí,u   kterých vede Santa   Claus...!!!! Absolutně   nesouhlasím! Mé děti   ví,že nám nosí dárky   Ježíšek a jiným národům   jiné postavičky.Stačí to   jen vysvětlit dětem tak,aby   to zdravě pochopili.Nic víc.
Prasátko Peppa (Peppa Pig)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2014
Je to super
Mým dětem se to   líbí.Animace je možná   jednoduchá,ale děti to baví   sledovat a tak si to   zaslouží i hodnocení z   pohledu dětí.A to je   dobré:-)
Sofie První (Sofia the First)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2017
Je to pro děti...
...za sebe to hodnotit tedy   nechci.No a mým holkám se to   velmi líbí.Takže co víc   hodnotit? Hezky   animovane,nějakou hlavu i   patu to má,dokonce i poučné   to občas bývá.Disney   prostě funguje!
Speciální jednotka (Forces spéciales)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.4.2018
Speciální jednotka
Film prostě sundávají   některé dost nepochopitelné   scény.Když je nás pár a   proti nám jde pětadvacet   zmetků s kvéry,tak se přeci   schovám za šutry a kropím   to ze zákrytu.A ne že se   postavím jak za Napoleona do   řady a jdu jak na   porážku....a přesto   neztratím ani muže.A pak   přijdu do vesnice a ani   nepostavím hlídky? Načež   mi sniper,který je navíc   zcela vidět,odbouchne   chlapa... Chtělo by to trochu   autentičnosti.Jinak docela   gut.
Tři mušketýři (The Three Musketeers)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2016
Je to prostě jiné uchopení   příběhu! Tak kde je   problém? Na jeden večer to   zabaví,podruhé už ale do   toho (asi) nepůjdete.   Stopáž je na knap,víc už   fakt nebylo treba. Přesto...   mne to docela zabavilo, tak   proč z toho hned dělat   odpad? Jen kvůli těm fantasy   prvkům? Přece Sherlock   Holmes s Robertem Downey jr.   je taky docela "mimo   mísu" ale máme ho   rádi, ne? :)
Varieté (Burlesque)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2014
Ale jóóó
Na nějaké přemýšlení to   není a přesně to jsem   čekal.Příjemná   hudba,klasický scénář   podobný filmu Divoké kočky   a hezké prdelky! Pokud   čekáte víc,ani to   nezapínejte. Mě to na   sobotní večerní výplach   hlavy stačí:-)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764391
Plakátů: 376836
Obsahů a biografií: 178352
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10