Duben

Komentáře uživatele vojtam

vojtam

vojtam zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Vojta

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 787
&Me
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.2.2016
Bruselská romance....
Příjemná romantická   oddychovka. Velmi sympatická   trojice hlavních hrdinů,   neokoukané prostředí   Bruselu, milostná troj   zápletka, nikdo z nich neví   co chce a nechce být sám. Na   konec zůstanou ( to zjistěte   sami).Mě se to líbilo, až   na ten divný konec, díky   kterému celý film vyšuměl   do prázdna.....škoda. Za mě   70%:(
100% blond (Dirty Love)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2013
Debilka v akci!
Tak tohle byl hnus, včera   jsem na to narazil v TV, a byl   jsem naprosto zděšen.   Debilnější film jsem   opravdu neviděl. Příšerní   herci, odporný umělý cecky   Jenny McCarthy, trapný humor   kterému by se nezasmála ani   úplně blbá blondýna. Tu   jednu hvězdu dávám za   Carmen Electru, to je pěkná   baba a navíc ona do těhle   blbých filmů patří.   Tomuhle se říká 100%   filmový odpad. Hnus   velebnosti :-D
11-11-11
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2011
Slušný horurek s dobrou   zápletkou tykajici se onoho   daného data.Ale jak už je   zminěno v prvnim kometaři   dalo se z toho vyždímat   vic.Pochvala za přiběh a za   zrudné anděly.
1303 gôshitsu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Dalši Japonsky horor ve stylu   Nenavisti a kruhu.Nic noveho   pani s vlasy pres oblicej v   bilem kimonu likviduje nove   obyvatele jiz zmineneho   ap.1303.Pred deseti lety dobry   napad ale uz by mohli prijít   japonci s necim novym,protoze   a to se musi nechat umi   natocit kvalitni horor.
21 Jump Street
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2012
Everybody jump, jump...:)
Na tenhle snímek jsem   kouknul, až po přečtení   komentáře uživatele   Langley, dobře jsem   udělal:). Ono to se starou   Jump street naštěstí nemá   skoro nic společného (až na   to že se tam na chvilku   objeví Johnny Depp).   Výborná akční komedie,   plná akce a vtipu, chvilkama   jsem se fakt nasmál...   Koukám že Channing je v   poslední době in a jde z   filmu do filmu, Ice Cube taky   dobře válel. Dávám 8 a   někdy určitě opáčko:)
247°F
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.12.2012
120 stupňů celsia,ufff
Horor wtf? Tak horor to   opravdu není, ani thriller,   snad psycho drama? Film je   natočen podle skutečné   události, tady je to aspoň   uvěřitelné, pač se to   může opravdu stát.
Akorát nechápu, proč o   tom museli natočit nudnej   film ve kterým se za celou   dobu hovno stane...
A   oč jde - čtveřice   kamarádů jede na víkend na   chatu a jak to tak   bývá...chlastá se, hulí se   travička (dost silná) a pak   se jde saunovat. Schodou   nešťastných náhod se   dveře od sauny zaseknou a   horor ve 120 stupních celsia   může začít...
Já   se dost nudil, ale aspoň jsem   se nepotil jako naše trojice.   I konec stál za hovno. Za mě   slabších 50%
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2012
28 dní poté je můj   oblíbený film a 28 týdnů   poté na něj dobře navazuje   a jemu rovnocenným   partákem.Jediné co mě   mrzelo že už nevíme jak to   dopadlo s hrdinama z   jedničky.Ale na Rose Byrne a   sympatáka Carlyla se taky   dobře kouká a děj nás   udržuje v příjemném   napětí.Potěšilo mně že   použili i hudební podklad z   prvního dílu ten k ději bez   pochyb patří.Za mně 8:)
360
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2012
Cesty osudu...
K tomuhle snímku mě přived   osud nebo náhoda?   Nevím?...Tyhle filmové   mozaiky ze života různých   lidí z různých měst,   kteří se ani neznají, ale   přesto je všechny něco   spojuje, mě celkem baví.   Jsou to někdy zajimavé   spletence a propletence osudu.   Co je vlastně spojuje?Láska,   samota, nenávist, touha po   úspěchu...Mě potěšilo že   vedle velkých hollywoodských   hvězd hrají ve filmu i   neznámé (já je teda   neznám) slovenské herečky,   a měly ve snímku docela   velký prostor, ono je totiž   tím jedním městem   Bratislava...tak že   uslyšíme aj slovenčinu.   Dávám 8:)
50 odstínů vášně (Bound)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.2.2015
Spoutáná lalalá...
50 odstínu šedi hýbe   filmový světem. A tak začne   Hollywood i světová   televizní tvorba, klonovat   snímky s podobným obsahem.   Tohle byl teda děs   velebnosti! Nudná,   sračková, trapná hovadina   bez děje, hereckých výkonů   ( kdo by se divil, když tam   hrají herci C kvality),   opepřená sado masem které   bylo jak z filmu pro   pubertální děti, které   objevují svou sexualitu. Na   své si přijdou asi jen   fanoušci Charismy Carpenter,   ta i v pokročilé věku,   předvádí svůj klín a   povadlé obří kozy! Za mě   15% jedna koza, 15% druhá   koza = 30%, pač já rád   jačí vaky :)
50/50
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2012
Rakovina s humorem
Nad filmem jsem dlouho   uvažoval zda si ho pustit,   moc se mi do něho nechtělo,   ale zvědavost zvítězila.   Dobře jsem udělal, výbornej   snímek, který se   odlechčeně věnuje tak   hrozné nemoci jako je   rakovina. Film stojí hlavně   na výkonu Josepha, ten byl   naprosto výbornej a souhlas,   glob by si bejval určitě   zasloužil. Kdo mě mile   překvapil byl Seth Rogen,   toho moc nemusím, ty jeho   přiblblé role na jedno brdo   v praštěných komediích,   ale tady ukázal že umí   víc. Skvěle je doplňovalo   dámské obsazení. Dávám   8:)
500 dní se Summer ((500) Days of Summer)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2012
500 dní...
Ani nevím proč už jsem si   to nepustil   dřív?Neotřelá,příjemná   (ne)romantická   komedie.Nejvíc se mi líbilo   věnovaní autora hned na   začátku filmu,slečna o   který film je,a které ho   věnoval musela mít   radost.Mě se to   líbilo,zajímavej příběh   který si na nic   nehraje,takhle to v životě   prostě chodí,žádná   přiblblá červená   knihovna.Skvělá ustřední   dvojice herců které mám v   oblibě.Výborné jsou i   doprovodné songy.Já byl   snímke potěšen a jednou se   na něj mrknu určitě   znova.Za mě 80%
5150, rue des Ormes
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Šach mat o život...
Celkem solidní thriller na   který jsem narazil díky   uživatelce Mlapiska.To byla   šílená kanadská   rodinka,takový Hewitovi bez   řetězovky,a aspon lidi   nepapali,jen vraždili v   zájmu spravedlnosti.Hlavní   hrdina si za to mohl   sám,něměl se cpát tam,kam   ho nikdo nezval...co mi   vadilo,šachový turnaj o   přežití,to tam montovat   nemuseli.A ta šachová   sbírka ve   sklepě,haha.Souhlas   zbytečně moc dlouhé,dobré   scény pak střídala   nuda.Jinak slušná   podivaná,ale vidět to znova   nemusím.Dávám 7:)
666 Park Avenue
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2012
Ďábel s námi....
Další výbornej lehce   hororový seriál, který měl   premiéru letos na podzim.
Stylem je to trochu   podobné filmu Rosemary má   děťátko. Vypraví o mláde   dvojici, která se nastěhuje   do obřího bytového   komplexu. Každý v domě má   však své tajemství, dějí   se tu paranormální jevy a   navíc jeho majitel mocný   milionář Gavin Doran by mohl   být sám ďábel... Seriál   má velmi příjemné   obsazení, v čele s Rachel   Taylor a hlavním padouchem   Terry OQuinnem.
Mám za   sebou všech 13 dílů a jsem   velice spokojen, tenhle   mystery žánr mi plně   vyhovuje a těším se na   další pokračování.   Dávám 80:)
Bohužel   byl seriál po první sezóně   zrušen. :-(
96 hodin: Odplata (Taken 2)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2012
Taťka opět zasahuje...
Pač jednička byla líbivá a   měla úspěch, bylo jasný,   že producent Luc Bensson bude   chtít navázat tam kde   skončil. To se mu celkem   povedlo, Taken 2 už sice   není takovej nářez jako   první díl, ale taky se to   dá, na jedno mrknutí to   určitě je.
Místo   Paříže se to odehrává v   Tureckém Istanbulu, což je   atraktivní místo plné   tmavých uliček a svým   způsobem neokoukané město   pro filmového diváka (pokud   tam nejezdíte každý rok na   dovolenou:-)).
Je   jasný, že tahounem celého   filmu je opět Liam   Neeson(chvilkama mi přišel   jak Arnold v Komandu, sám   proti všem), skvěle mu   sekunduje kočka Maggie Grace,   a trochu více prostoru bylo   dáno Famke Janssen.
Ja   říkam na jedno mrknutí to   je. Za mě slušných 70%:-D
A svět byl můj (Were the World Mine)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2014
Teplý sen, noci svatojanské....
OMG (Oh my God), nemá rád   muzikály, ale mám v oblibě   snímky s queer tematikou a   nestydím se za to. Proto jsem   to příšerné kvičení   našich hošíku, přežil   celkem bez újmy. A to   ostatní? Chvilku jsem   nevěděl, jestli sním či   bdím. Pač náš hlavní   hrdina, uvařil nápoj lásky,   naplnil jím květinu, a na   koho stříknul, z toho byl v   tu ránu gay nebo lesba a tak   přeorientoval půl města!   Ano, je to tak, tvůrci buď   museli hulit travku na kvanta,   nebo šňupat o 106, nebo   papat houbičky z lesa   svatojanského přinesené.   Když už nic jiného, tak to   aspoň pobavilo, hovadina jako   vyšitá, ale celkem   koukatelná. Kdo chce prožít   velmi svatojanský queer sen,   tak vřele do toho.   Homofobikům je do tohoto snu,   vstup přísně zakázán,   ledaže by jim někdo   stříknul nektar teplé   lásky do očí. Já dávám   60% a nikdo mi do ksichtu nic   stříkat nemusel, anebo že   by jo??:)
Abeceda smrti (The ABCs of Death)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Abeceda smrti....
26 písmen abecedy, 26   režisérů, 26 mini krvavých   příběhů z celého světa,   22 příběhů na hovno,   totálních blbostí,   trapáren, některé jsou dost   nechutné. 4 docela dobré.   Nejlepší jsou španělské   příběhy, nejšílenější   jsou japonské, totálně   debilní jsou kreslené (paní   kterou na záchodě zabije   její hovno) a loutkové. A na   tuhle hovadinu jsem se těšil   několik měsíců od doby, co   jsem viděl trailer a celkem   ucházející plakát.
Po zhlednutí jsem   nevěděl, jestli mám   brečet, nebo se smát?Horor?   Určitě néé! Komedie nebo   satira? Ano, ale opravdu   trapná! Vidět nebo ne?   Néé! Za mě 30% a i to je   moc.:-D
Abraham Lincoln: Lovec upírů (Abraham Lincoln: Vampire Hunter)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Abe se sekerou...
Filmy s upírama to je   moje,tak jsem si Lincolna   nemohl nechat ujít.Musím   říct žádná pecka to teda   nebyla,čekal jsem od Timura a   jeho party víc.Příběh i   děj byl takovej   nemastnej,neslanej...Tupějš?   ? výrazy herců jsem snad   taky neviděl,a ten co hrál   Lincolna,kde ho vzali,hrůza a   děs.Jedine co se mi   líbilo,zrůdně a děsivě   udělaní upíři.A 3D uplná   zbytečnost,snad poprvé   lituji 150kč za lístek.Na   jedno kouknutí to ale přes   to vše je...Dávám 7:)
Adamova jablka (Adams æbler)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2012
Nácek a jablíčka
Mno, souhlas hodně   zvláštní snímek,   nepřišlo mi to moc jako   komedie, i když jsem se   párkrát zasmál. Souhlas s   prvosenkou, ze začátu mě to   moc nebavilo, ale byl jsem   zvědavej jak to dopadne.   Takové syrové drama s prvky   hodně černé komedie...Mads   Mikkelsen mně moc   nepřesvědčil v roli   faráře, já ho mám radši   jako zaporáka, ty mu jdou na   jedničku. Chudák ten furt   dostával, a ten konec   joj:)Nejvíc mně pobavila   scénka se zastřelenou   kočkou, přepadení na   benzince, finální scéna.   Dávám 7, vidět to znova už   nemusím.
Adamovo tajemství (Young Adam)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Ani nevím proč jsem film   zaregistroval až ted.Celkem   slušně natočené eroticko   psychologické drama.Děj sice   není žádnej zázrak i   zapletka, ale na druhou stranu   ani nenudí.Ewan a Tilda   předvádějí slušne výkony   na jake jsem u nich   zvyklej.Při erotických   scénách jsem se málem   červenal:)
Adoration
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2013
Tohle se může stát i Vám.....
...ale moc bych to nikomu   nedoporučoval. Pač, co se   stane, když se dvě   kamarádky, které se znají   už od dětství, zamilují a   mají aférku se synem té   druhé? Kupodivu mezi nimi   nic, do konce dva roky   žíjí, jako šťastná   čtveřice, ale jak na to   budou reagovat jejich   nastávající snachy a   okolí, tak to už je více   zajímavé rodinné   dramíčko. Mě se to celkem   líbílo, neokoukaná   zápletka filmu, skvělé   herecké výkony Naomi Watts a   Robin Wright (obě na svůj   věk vypadají luxusně, tak   se chlapcům ani nedívím,   že se stalo, co se stalo), a   vše dokresluje nádhérné   pobřeží Austrálie, kde se   náše lechce erotické drama   odehrává. Já nejsem   žádnej puritán, mravouk,   nebo ten kdo by někoho   odsuzoval, ale přijde mi   trošku nechutné, chrápat s   dítětem nejlepší   kamarádky nebo kamaráda.   Tohle směřuje hlavně k roli   Naomi, ta se synem Robin,   začala chrápat jen proto,   když zjistila, že její syn   chrápe s její best   kámoškou. Na druhou stranu,   ať si dělá každy co chce,   kdy chce...ale ať se pak   nediví těm následkům. Za   mě 70%
Aftershock
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.6.2013
Ano, šok se dostaví...
Parta šesti přátel se vydá   do Chile, chodí po   památkách, po diskotekách.   Jednoho večera se vydají na   super tajnou taneční párty,   když je vše v nejlepším   přijde ničivé   zemětřesení, následně   tsunami, a k tomu všemu z   rozbořené věznice utečou   šílení psychopati....a   horor může začít.
Nudná a trapná blbost   natočená za pár kaček,   příběh i triky pěkně   odfláknuté. Když   přežijeme nudnou půl hodinu   o ničem, přijde na řadu   ještě debilnější   "Aftershock",   vlastně se není čemu divit,   pod scénářem a hlavní   rolí je podepsaný béčkař   a kámoš Tarantina Eli Roth.   Když opravdu nebudete mít na   co koukat, tak na to mrkněte   a rozdýchejte shock! Já to   rozdýchal na 50%
Agora
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.2.2011
Nuda
Tohle byl dle mě   nejnudnější film co jsem   kdy viděl. Sice vizualní   stránka filmu nemá chybu,   ale děj tak nějak   pokulhává. Rozpočet filmu   byl 50 mil euro jak jsem   četl, zajímalo by mě kolik   vidělal producentům? Jinak   R.W. patří k mojim   oblíbenkyním, tak i režiser   Amanábar umí natoči   kvalitní film dle mého   gusta, ale tohle byla   šlápota vedle. za mě jen   50%
Ahí va el diablo
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.2.2014
Ďábel přichází....
Nečekal jsem moc a dostal   jsem celkem povedený   horůrek, na milionkrát   omleté téma "ďábel   přichází".   Psychadelická, ponurá,   depresivní atmosféra,   hudební doprovod způsobujíc   mrazení v zátylku, brutalita   a sex, kterýma Bogliano   nešetří jako u   předešlých snímků (No   moriré sola, Sudor frío ). A   ještě musím zmínit   podivné herecké obsazení,   které režisér našel   někde v nonstopu u silnice.   Na snímku je opět vidět,   že byl natočen za babku, ale   tomu vůbec neubírá na   kvalitě. Mě se to celkem   líbilo.
Nikdy   nenechávejte vaše děti,   chodit na tajemné kopce, o   kterých se traduje, že jsou   místem samotného ďábla.   Nikdy nevíte, kdo se vám   vrátí zpátky.....
Aku no kyoten (Aku no kyôten)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2013
Od pana učitele s láskou, brokovnicí vyznanou...
"On jako by ve škole   zářil, ale když sundá   masku, je pod ní jen   temnota". Jó, další   povedená psychadelická a   brutální Japonská   šílenost. Kdo zná tvorbu   Japonského maniaka Takashiho   Miikeho (Ichi The Killer), tak   ví o čem mluvím, jeho filmy   jsou plné krve a nechutného,   brutálního násilí. Jinak   tomu není ani u jeho   poslední filmové novinky, s   názvem "Lekce zla".   Sledujeme jednu Japonskou   střední školu, kde zrovna   nejsou svatí studenti (a kde   jsou?), ale hlavní postavou   je oblíbený učitel Hasumin,   který působí jako velký   sympoš, ke studentům se   chová jako k sobě rovným.   Ale nic není jak se zdá,   náš pan učitel je   psychopat, který miluje   brutální mučení a   vraždění. Proto je lepší   ho nenasrat....:-D
Ani   mi nevadila stopáž přes   dvě hodiny. První hoďku se   poznáváme, seznamujeme a   odhalujme všechna skrytá   tajemství. Ta první půlka   působí jako lehké   sociální drama, ale ta   druhá je totální krvavý   masakr (krev stříkala až na   mě :-D). Pan učitel se   totiž nasere a 60 minut   vraždí a vraždí a   vraždí...Chudáci studenti,   těch padlo. Já jako filmový   krvomilec, musím dát 80%.
P.S. Nedoporučuji   citlivým povahám, byl to   brutál i na mě!
P.S.2   Výborně zvolená je i   ústřední píseň   "Mackie Messer"
Albert Nobbs
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2012
Ošklivej Nobbs
Na Alberta Nobbse jsem byl   zvědavej hlavně kvůli Glenn   Close a zajímavému námětu   snímku.Ač se mi film celkem   líbil nějak jsem ho   nepobral...Glenn se vydávala   za muže aby neztratila   práci,to chápu,ale proč se   chtěla ženit,když nebyla   lesbické orientace a vlastně   se potom zakoukala i do   muže(který je taky   žena)?Jinak výkon Glenn si   právem zasloužil nominaci na   oscara, a i ostátní herci ji   výborně sekundovali...
P.S.Glenn má rád jako   herečku,ale jako žena se mi   nelíbí,natož když hrála   chlapa který je ještě   ošklivější.Dávám 8,ale   vidět to znova nemusím.
Alyce
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2012
Alyčka a palička
Alyce je zamindrákovaná   šedá myška,trpící pocitem   viny za nehodu kamarádky,   která v sobě ukrývá   děsivé tajemství....Celkem   dobře koukatelný psycho   horůrek. Má to trošku   slabší rozjezd, ale graduje   do závěrečného masakru na   kterej dlouho nezapomenete. Za   mě 7s*:)
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.10.2012
Teen Spidey
Jako fanda všech   Marvelovských hrdinů jsem si   nemohl nechat tohle   vzkříšení ujít...Mno,   myslel jsem, že to bude   lepší než to bylo. Prostě   Raimiho spidermanové se mi   líbili víc, jeho styl   pojetí atd. Tady sledujeme   školní léta Petera Parkera,   ale jinak už tu vše bylo,   kousnutí, objevení   schopností, smrt   strýčka...První hodina mě   fakt nudila, ale ta druhá   byla o něco málo lepší.   Nemůžu si pomoct, ale Andrew   Garfield se mi do role   spidermana prostě nehodí a   ani se mi v ní nelíbí. Pro   mě je to takovej kluk od   vedle. Jsem zvědavej na   druhej díl, co zase páni   scénaristi vymyslí. Dávám   6 a to je až dost, škoda:(
American Horror Story
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Nej seriál:-)
Konečně je to tady! Jeden z   nejlepších serialů   poslední doby.Jako fandu   hororu mě úplně pohltil, a   všech dvanáct dílu jsem   hltal s otevřenou pusou. Děj   se točí kolem rodiny která   se nastěhuje do domu hrůzy.   Pořádně nevíte kdo z   hlavních postav je naživu   nebo po smrti....To se   Murphymu povedlo. Serial měl   ve světě velký uspěch   proto se připravuje druhá   série.
17.10.12   Začala druhá sezóna s   podtitulem Asylum, odehrává   se v léčebně pro   choromyslné. Řekl bych že   se kvalitou vyrovná první   řadě.
Sezóna 2   Asylum 90%
Chystá se 3   sezóna s podtitulem Coven   (slet čarodějnic). Tak a je   tu třetí sezóna, plná   čarodějnic, voodoo, magie,   sexu a silných ženských   hrdinek. Zatím viděno 9   dílů za 100%. U mě opět   nejvyšší spokojenost. :-D   4řada Freak show 80% 5 řada   Hotel 90%
American Mary
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2013
Doktorka Mary...
Zvrácené, bizarní,   krvavé,uchylné,masochistick?   ?, sadistické, sexuálně   draždivé...jedním slovem   dobré.Tyhle lechce uchylné   horory mě baví, takže jsem   asi uchylák, ale jen ten   filmovej. Po delší době   horůrek co mě bavil, i když   to není žádná pecka a je   vidět že ho natočili za   babku, ale kvalita je   slušná. Herečka Katharine   Isabelle s jejím chraplákem   si mě celkem získala a v   jejím počínání jsem jí   fandil, mám rád ženy které   vědí co chtějí...
Mary studuje medicínu,   chce být chirurgem, ve svém   ročníku je jedna z   nejlepších, ale má velké   finační problémy. Jednou se   náhodně nachomítne k lidem   co májí rádi bizardní   plastické upravy těla...a   její šance na rychlý   výdělek je tu. Návíc jí   ještě znásilní její   učitel, a náš krvavý   příběh ve stylu   Rape-Revenge může   začít....
Mě se to   líbilo,tak dávám 7   hvězd:-D
Amfetamin (Amphetamine)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2012
Asijská romance
Asijský queer snímek jsem   ještě neviděl.Tak jsem se   do jednoho pustil, a celkem to   ušlo. Ti asijati jsou fakt ve   všem jiní než ostatní   země.Jinakost je citít i z   téhle romance dvou chlapů z   cela odlišných světů.
Pobavilo mě jméno   jednoho z hrdinů   "Kafka" podle   hlavního hrdiny z knihy   Haruki Murakami...
Taky   mě baví jak se vždycky   řeší to jestli je někdo   gay nebo není, tady jeden z   chlapců nemá jasno ve své   orientaci, navíc má problém   s drogama, ale jak to tak   bývá na konec zjistí kam   patří a je z toho láska   jako trám. Ten konec je   divnej jako celá asijská   společnost.
Opět budu   vychvalovat prostředí kde se   film odehrává, nádherné   záběry moderního Hongongu a   na druhou stranu krása   divoké krajiny.Dávám 7:-)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10