Duben

Komentáře uživatele monita333

monita333

monita333 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 19
Agent v sukni (Big Momma's House)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2013
Agent v sukni
Skvělá komedie na kterou se   můžu podívat častěji.
Martin Lawrence se pro   tuto roli perfektně hodí.
A k postavě bábiny   nemám co dodat, prostě   super.
Doba ledová 4: Země v pohybu (Ice Age: Continental Drift)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Super
Je to super podívaná,   stejně jako u předchozích   dílů se máte čemu   zasmát(veverka opět   nezklamala).
Určitě   doporučuji všem.
Ghoul
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2015
Ghoul je přesně takový,jak   jsem očekávala - místy mi   docela naháněl hrůzu.   Zřejmě jsem jedna z   mála,komu se Found footage   líbí,divákovi aspoň snadno   běhá mráz po zádech. Ale   samozřejmě vím,že ne   každému se podaří tu   děsivou atmosféru navodit.   Ale tady se to docela povedlo.   A píšu to proto,protože si   myslím,že si Ghoul aspoň   jeden kladný komentář   zaslouží.
Jack a obři (Jack the Giant Slayer)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2013
Jack a obři
Já si myslím že je to   skvělý film. (Během tohoto   roku už je to druhý film s   Nicholasem Houltem který se   opravdu povedl.)Efekty,   herecké obsazení, děj   atd.... . To vše bylo   dokonalé.A nesmím zapomenout   na vtipné hlášky Ewana   McGregora.Nezbývá mi než   dát 100%.
Stojí za to   se podívat.
Kronika (Chronicle)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2014
Kronika
Píši hned po shlédnutí   filmu.Musím říct,že byl   fakt dobrej.Nápad s   kamerou,trojice kluků co   získá nadpřirozené   schopnosti,výborný nápad.U   vtipných scének jsem se   opravdu zasmála a u těch   napínavých mi běhal mráz   po zádech (ta s tím   letadlem),scény s létáním   to vše bylo super.Zaskočila   mě ta věc se Stevenem :( Ke   konci už jsem věděla,že to   bude Andrew, kdo to nezvládne   a pohltí ho to, toho mi bylo   tak líto. Každopádně   doporučuji.
Labyrint: Útěk (The Maze Runner)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2014
Run! Run!
Před chvílí jsem se   vrátila z kina a ještě teď   valím oči.Napínavé od   začátku do konce.Bohužel   jsem neměla čas před kinem   přečíst knihu,ale co   nevidět si ji přečtu.Jak   jsem říkala   napínavé,splnilo to mé   očekávání.Další   úžasná trilogie.Nechyběly   ani vtipné momenty, o ty se   samozřejmě postaral Dylan   O'Brian,ale i   jiní.Samozřejmě jich tam   tolik není,protože jste   převážně napnutí,někdy   až k prasknutí.Moc se mi   líbilo zpracování labyrintu   a rmutů.Nemůžu se dočkat   druhého dílu,jestli teda   někdy bude,ale doufám,že   ano.
Labyrint: Zkoušky ohněm (Maze Runner: Scorch Trials)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.9.2015
Labyrint byl teprve začátek...
Musím říct, že jsem s   Labyrintem 2 opravdu   spokojená.Znovu splnil moje   očekávání, protože to   bylo opravdu něco (já vím,   asi to moc prožívám, ale   teď jsem se vrátila z kina   takže...).Více napětí než   v prvním díle a více   humoru.Ale Útěk se mi zdál   více originálnější (to   asi tím bludištěm, a tak),   jenže ve druhém díle je   více příšerek, i když   jsem si občas říkala jestli   jsem spíš nešla na nějaký   zombie horor. Raplové se   opravdu povedly. A   samozřejmě otevřený, ale   luxusní konec. Teď už vím   jistě, že to do třetího   dílu nevydržím, takže se   co nejdřív vrhnu na   knížky. Komu se líbil   Útěk, ať si určitě   nenechá ujít Zkoušky ohněm   :-)
Mrtví a neklidní (Warm Bodies)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2013
Warm Bodies
Tenhle film mě hodně   překvapil, dokonalé spojení   zombie a romantické   komedie.
Vtipná,akční,někdy   napínavá a romantická   komedie.Moc povedený film.   Nicholas Hoult se mi jako   zombie moc líbil.
Musím dát 100%.
Nekecej a pádluj (Without a paddle)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.6.2012
SUPER
Skvělá komedie se skvělými   vtípky mohu to doporučit   všem co se rádi   smějí.Hrají tam i dobří   herci.
 
  Stojí za to se na to   podívat
Percy Jackson: Moře nestvůr (Percy Jackson & the Olympians: The Sea of Monsters)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2013
Úžasné
Další podle mě velmi   povedený díl Percyho   Jacksona. Tenhle film mě   přímo natchl a splnil mé   očekávání. Nevím jestli   bude další díl, ale doufám   že ano. Musím dát 10.
Percy Jackson: Zloděj blesku (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2013
Percy Jackson
Knihu jsem sice nečetla,ale   film se mi opravdu moc   líbí.
Logan Lerman se   na roli Percyho opravdu   hodí.Hvězdné obsazení,   děj, efekty atd.... To vše   Chris Columbus opravdu   promyslel (jen můj   názor).Už se těším až   uvidím Percy Jackson - Moře   nestvůr. Dávám 100%.
Popelka (Cinderella)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2015
Jedním slovem - pohádkové:)
Naprosto úžasné filmové   zpracování Popelky s ještě   lepšími efekty (viz   Popelčiny nádherné   šaty,střevíčky a hlavně   ty myšky:D).Sympatická   hlavní dvojice Elky a Kita a   opravdu,ale opravdu zlá   macecha.Od začátku mě to   chytlo,bylo to až příjemně   oddychové a místy i opravdu   vtipné (kdo viděl   pochopí).Prostě takhle by   podle mě měla vypadat   pohádka.Rozhodně doporučuji   všem,co mají takové filmy   rádi.
Prokletí domu slunečnic (The Messengers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2012
Na tomto filmu se mi nejvíce   líbilo,že se u toho člověk   prostě bojí a né jako jiné   ty krváky kde se řežou   krky.Tady u toho se prostě   přirozeně bojíte.
Rande s hvězdou (Starstruck)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2013
Super
Skvělá komedie. Tenhle film   se mi moc líbí, když jsem   si někdy chtěla zlepšit   náladu, tak jsem si ho   pustila.
Někomu to   může připadat jako nuda,   ale to je váš názor.
Nezbývá mi nic jiného   než dát 10/10 bodů.
Stormbreaker
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2013
Stormbreaker
Akční filmy jsem nikdy moc   nemusela, ale tenhle film   změnil můj názor. Bondovky   jsem nikdy neviděla, takže   nemám s čím srovnávat jako   ostatní.
Akční film   se špetkou humoru (u   vtipných scének jsem se   opravdu zasmála), a občas   trocha toho napětí.
Já dávám 10/10 bodů.
Tři mušketýři (The Three Musketeers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2013
Tři mušketýři
Skvělý film. Nevím jak   jinak to nazvat, prostě   herecké obsazení, efekty,   zpomalené bojové scény,   nechyběly ani vtipné   okamžiky to vše bylo   výborně promyšlené a   udělané. A ta modernost ve   filmu mi vůbec nevadila,   naopak filmu dodala   šťávu.
A Loganu   Lermanovi role D'Artagnana   opravdu sedla.
Nezbývá mi nic jiného   než dát 100%.
V oku tornáda (Into the Storm)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2014
Jedním slovem - Super
Na tenhle film jsem se   těšila docela dost dlouho a   když jsem ho ted konečně   viděla,vím,že jsem se   netěšila   zbytečně.Obsazení   dobré,efekty super a hudba   úžasná,doslova mě to   vtáhlo do děje.Akce od   začátku do konce.Ani nevím   co víc napsat,snad jen,že to   byl pořádnej nářez.Cítila   jsem se,jako bych sama byla v   oku tornáda.
Velká šestka (Big Hero Six)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2015
Hello,I am Baymax!
Další skvělý animák od   tvůrců Ledového   království,Na vlásku a   Raubíře Ralfa,plný humoru a   emocí.Musím říct,že   animáky tohohle typu jsou   jedny z nejlepších.Film mě   hodně překvapil,čekala jsem   sice,že to bude super,ale až   takhle......to rozhodně ne:D   Moje nejoblíbenější   scénka je asi "vybitá   baterie":D:D:D:D:D(musím   přiznat,že v originále je   suprová).
Zlodějka knih (The Book Thief)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2015
Po dlouhé době mě konečně   něco opravdu dojalo.Knižní   předlohu jsem bohužel   nečetla,ale až budu moct,tak   si ji přečtu.Moc pěkný a   poutavý příběh.Na   historické filmy se koukám   jen zřídka kdy,ale když se   mi nějaký líbí tak,jako   Zlodějka knih,stoprocentně   stojí za to.Určitě je to   jeden z nejlepších filmů   roku.Rozhodně doporučuji :)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764414
Plakátů: 376846
Obsahů a biografií: 178361
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10