Duben

Komentáře uživatele DennieForbes

DennieForbes

DennieForbes zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Dennie

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 30
22 Jump Street
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2014
Asi první film, u kterého   nedokážu posoudit, je-li   lepší první, nebo druhý   díl. Oba díly jsou přesně   podle mého gusta! Není to   ohrané a každý si u 22 Jump   Street najde to svoje. :)   Rozhodně to není ztráta   času a co scéna, tak se   většinou zasmějete :)   (soudě i podle   spolusedících v kině)
Každopádně je to snad   první film, kde Channing   Tatum nesundal tričko. :D
Za mne 9 hvězdiček. :)
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.6.2011
Vůbec, ale vůbec mě tenhle   film nezaujal .. nechutné   scény, skoro žádná   historická fakta.. na to, že   Gerard Butler patří mezi   moje nejoblíbenější herce,   tak mě v tomto filmu zklamal.   Jednoduše - mě to nebavilo.
Adam
 
Přidáno: 23.11.2014
Taky bych to rozhodně   nepřiřazovala ke komedii. Na   snímku nebylo nic vtipného,   byl spíše smutný a   dojemný.
Každopádně takový   průměr, znovu se na to už   asi nepodívám..
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.6.2011
Můj oblíbený :) tedy až na   fakta.. nevím teď přesně   jak to bylo ve filmu.. ale r.   334 byla bitva u Grániku, r.   333 pak bitva u Issu, a roku   331 bitva u Gaugamela .. :)   ale jinak obsazení   perfektní, Colin svou roli   zahrál perfektně, a díky   mému nejoblíbenějšímu   herci Jaredovi Leto to byla   ještě lepší podívaná! :)
Alfa a Omega (Alpha and Omega)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Tak Shrek, Madagaskar, a   podobné kraviny se tomuhle   filmu nemohou ani z daleka   rovnat! :) nejhezčí   animovaný film, co jsem kdy   viděla :)
Alpha Dog
 
Přidáno: 24.6.2011
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů z   "dětství" (věk   mezi 12-13 let) koukala jsem   na něj vážně každý den   asi měsíc v kuse.. pak už   se to snižovalo na jednou za   týden, a tak.. ale tak moc   jsem se toho filmu   překoukala, a tak moc jsem ho   znala nazpaměť, že mě   prostě přestal bavit :D asi   3 roky jsem se na něj   nepodívala, až před   nedávnem, a pořád ho znám   nazpaměť, ale musím uznat z   toho novějšího pohledu na   filmy .. je skvělý! :)) a   hlavně ten dojem, co ve vás   vyvolá po shlédnutí.. to je   k nezaplacení :) alespoň pro   milovníky dramat a špatných   konců :)
Bachelor Party Vegas
 
Přidáno: 29.3.2012
Mě se tenhle film líbil   rozhodně víc, než třeba   "Pařba ve Vegas" :)   žádné scény nebyly   přehnané, všeho bylo s   mírou :) navíc Jonathan   Bennett a Kal Penn předvedli   opět skvělý herecký   výkon! :)
Bez kalhot (Magic Mike)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2014
To je film pro potěšení   ženského oka!
Děj   nic moc, nicméně taneční   kreace a pozadí Channinga   Tatuma - to je pohled k   nezaplacení :P :D
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2014
Tenhle film, byť jsem ho   viděla už tolikrát, prostě   vždy pobaví. Když už mám   filmovou krizi a není na co   koukat, Božský Bruce je   jeden z osvědčených, které   si můžu vždy pustit znovu.   :)
Fakjů pane učiteli (Fack ju Göhte)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2014
Sakra, to je prostě bomba! :D   asi budu muset snížit   hvězdičku všem mým   hodnocením u ostatních   komedií, protože tohle mne   vážně dostalo! :)
Hele, vole, kde mám káru? (Dude, where's My Car?)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2013
Na tento film se pravidelně   tak jednou za rok podívám a   stále se u něj skvěle   bavím. Jeden z mých   oblíbených, který nikdy   neomrzí.
Já jsem ty a ty jsi já (It's a Boy Girl Thing)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2012
Dlouho jsem se u filmu tak   nezasmála.. :) výborný   film, i přes   předvídatelný konec..   přesto vřele doporučuji!   :))
Jeden den (One Day)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2012
Já říkám, že komu se   tenhle film nelíbí, dává   mu negativní hodnocení a   píše negativní komentáře,   musí být absolutní necita,   nebo film neviděl až do   konce. Sama uznávám, že   některé části byly nudné   a možná zbytečně   roztahané, ale děj byl   nádherný, s   nepředvídatelným   zakončením. A o hereckém   obsazení ani nemluvím! :)   Rozhodně za 10! :)
Kamarád taky rád (Friends with Benefits)
 
Přidáno: 2.2.2012
Všem se tenhle film strašně   líbí. Já miluju tenhle typ   filmů, romantickou komedii, a   i děj byl něco, co mě   prostě mohlo bavit. Herecké   obsazení, o tom ani   nemluvím. Justin je   vynikající herec! Ale ..   bylo tam prostě něco, co mi   na tom nesedlo. Líbilo se mi   to, vážně jo. Ale mohlo se   mi to líbit víc, vzhledem k   bodům, které jsem už   zmiňovala. :) Třeba film   'Chceš mě, chci Tě' jsem   viděla tak milionkrát. Na   'Kamarád taky rád' se znovu   podívám až za nějakou   dobu.. :)
Kód Enigmy (The Imitation Game)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2015
Už si ani nevzpomínám, kdy   naposledy mne nějaký film   tak dostal. Po shlédnutí   jsem myslela, že mi pukne   srdce. Tolik rozporuplných   myšlenek, tolik emocí..
Rozhodně doporučuji!
Labyrint: Zkoušky ohněm (Maze Runner: Scorch Trials)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2015
Jak to popsat....
Četla jsem knižní sérii,   která mne upřímně moc   nenadchla. Ne, že by to byla   špatná kniha, ale prostě   jsem se spíše nudila. Včera   jsem dokoukala první díl   filmu - ani ten mě   nenadchnul, i když, co si   budeme povídat, od filmu Kód   enigmy a Teorie všeho mě už   nenadchnul žádný film (a   že už je to nějaký ten   pátek.) A tak jsem dnes šla   s přáteli do kina na   Labyrint, druhý díl.   Víceméně jsem šla jen   proto, že jsem neměla co   jiného na práci a nic jsem   od filmu neočekávala. Jaké   to pro mne bylo překvapení,   když jsem se pak v kině   každou chvíli lekla, nebo   nevěřícně kroutila hlavou!   Musím uznat, že je to asi   první film, který se mi   líbí víc, než jeho   knižní předloha. A po   dlouhé době i film, který   se mi vůbec líbí. Jsem   celkem nadšená, vážně. :)   asi jen trochu závidím těm,   kteří knihu nečetli,   protože to s ní opravdu   nemá už moc společného,   ale i přesto - doporučuji.   :)
Láska a jiné závislosti (Love and Other Drugs)
 
Přidáno: 13.8.2011
Anne a Jake jsou vážně   krásný pár .. :) bylo to   tak už ve Zkrocené hoře, a   je to tak i v tomto filmu :)   myslím, že lepší herecké   obsazení vybrat nemohli .. :)
Machři (Grown Ups)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2013
Prostě super, typická   Sandlerovka :) tyhle typy   komedií jsou jednoznačně   nejlepší! Pro zlepšení   nálady zaručený tip :)
Machři 2 (Grown Ups 2)
 
Přidáno: 6.12.2013
Zasmála jsem se, a to ne   málo, ale nesouhlasím, že   tenhle díl byl lepší, než   první.. (neznám jediný   film, u kterého je dvojka   lepší, než jednička ;) )
Maturita s překážkami (General Education)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2014
Dokoukala jsem to, ale snad   jen proto, že se mi mezitím   stahoval jiný film a já   neměla co dělat.
Znovu už bych se na film   nepodívala, ani ho nikomu   nedoporučila. Ohrané téma s   předvídatelným koncem, jak   to u těchhle filmů bývá. A   vlastně jsem se ani jednou   nezasmála.
Nájemní vrazi (Assassins)
 
Přidáno: 24.6.2011
Film mého děství :D zní to   sice hrozně, že jsem ho   zbožňovala, když mi bylo   takových .. 7-8 let ale   vážně jsem ho viděla tak   stokrát a nevím proč, jsem   na něj koukala radši, než   na pohádky :D :)
Něco jako komedie (It's Kind of a Funny Story)
 
Přidáno: 6.1.2013
Film docela k zamyšlení..   Jak už tu bylo psáno,   nesrší tedy přímo humorem,   ale rozhodně doporučuji...   :)
Nekecej a pádluj 2 (Without a Paddle: Nature's Calling)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.6.2011
Dalo by se to nazvat parodií   na Nekecej a pádluj 1,   protože je to celé   okopírované (maličko   pozměněné), ale jinak děj,   zápletky, všechno .. hrůza!
Pan Nikdo (Mr. Nobody)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Tenhle film mě prostě zaujal   .. perfektní detaily,   obsazení, děj, pointa .. no   a jediné, co můžu vytknout   je délka filmu .. je to   trochu přehnaně, hlavně   když ještě film není v   češtině, takže číst   přes 2 hodiny titulky je   docela nuda .. ale vzhledem k   záživnosti děje se to dá   .. :) nejlepší byly dojmy po   filmu, rozházené myšlenky a   úvahy na téma "Asi na   tom něco pravdy bude"..   jednoznačně - skvělý film   ! :)
Průměr, ale rozhodně se mi   líbilo víc, než Scary Movie   5 :) scény k zasmání tu   rozhodně jsou, konec teda nic   moc, ale není to nejhorší..
Půlnoc v Paříži (Midnight in Paris)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Výborný film! :) moc mě   pobavila postava Ernesta   Hemingwaye:) a zachycení   Paříže je vskutku   okouzlující. Wilson klasicky   zahrál svou roli bravurně.   Vřele doporučuji! :)
Siegfried
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2014
To je taková blbost, až to   pobaví :D
Pokud máte   chuť na jednodušší film,   tak rozhodně Siegfried :D :)
Šťastný Nový rok (New Year's Eve)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2012
Po velmi dlouhé době jsem   našla film, které mě   skutečně bavil! Nejlepší   herecké obsazení, jaké se   mohlo sejít, žádný   přehnaný děj, ale úseky   běžného života, které se   mohou přihodit každému z   nás. Film mě dokázal   rozesmát i dojmout..
V porovnání s   "Paříži, miluji   Tě", je to skutečně   nepřekonatelný snímek   tohoto typu! :)
Rozhodně za 10 a vřele   doporučuji!
Musím přiznat, že jsem se   dobrou hodinu celkem nudila,   ale film jako celek mne mile   překvapil.
Nevypínala jsem film s   pocitem "konečně to   skončilo," ale se   zamyšlením nad jeho   podstatou a pravdivostí   myšlenky.
Líbí se mi   filmy, které člověku něco   dají. A mne Walter Mitty   rozhodně něco dal. :)
Zdržuji se hodnocení,   protože vskutku nevím, na   jakou příčku bych tento   film umístila k těm, které   již ohodnocené mám.. :D
Nicméně doporučuji, to   snad bude stačit. :)
Zakletý v čase (The Time Traveler's Wife)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2014
Neuvěřitelně hluboký a   dojemný příběh..   Zpočátku velmi chaotické,   ale pokud se přenesete přes   pocity zmatenosti a   nechápavosti, dočkáte se   silného závěru.
1

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

52 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178385
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10