Duben

Komentáře uživatele Fijalová

Fijalová

Fijalová zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2011
Pecka
Na tenhle film, už se dívám   aspon jednou za měsíc skoro   dva roky.. je to pro mě   neuvěřitelná droga stejně   jako Pearl Harbor.. tyhle dva   filmy, jsou pro mě ty   nejlepší. Na tomhle filmu   mě zaujalo, že i když je to   film, kolik rad si z toho   může člvoěk odnést, i   když je to pro někoho   hovadina, pro mě ne, spoustu   jsem si u toho filmu   uvědomila. TOP !
Insidious
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Nemám ráda takové ty   "horory"   vyvražďovačky, které se   točí momentálně, jsou   trapné, nikdo se toho   nebojí. Já mám ráda horo,   u kterého se můžu bát, u   kterého se často lekám.. a   to tento film naprosto   splňoval. Příběh není až   tak úžasný, takových je   jich hodně, ale ta atmosféra   ? Úžasný. Musím říct,   že první půlka filmu byla   naprosto skvělá, nevěděli   jste co kdy přijde, protože   jste ani pořádně   nevěděli, co má přijít..   Ta druhá půlka už byla   poněkud horší. Víte už,   odkud to zlo pochází a co je   zač a už se tolik neděsíte   a hlavně mi zde přišlo už   takoví přehnané, jak byl   vyobrazen ten   "největší pán   zla".. to mi připadlo   jako ze strašidelné pohádky   pro děti. Co se konce týče,   dopadlo to úplně jinak, než   jsem si myslela a to se mi   líbí.. Každopádně film   hodnotím číslem 8. Je to   jeden z mála lepších   hororů za poslední dobu.
Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (Justin Bieber: Never Say Never)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2011
Před tím, než jsem tenhle   dokument shlédla, jsem   Justina nějak neřešila,   brala jsem ho prostě jen tak,   že ho Usher objevil na   youtube a tim to pro mě   končilo.. nikdy jsem neměla   chuť se na tenhle dokument   kouknout, ale pak mi kamarád   řekl, že když se na to   podíval on, úplně si   změnil o Justinovi obrázek..   A já po shlédnutí můžu   říct totéž. Rozhodně to   celé nebylo tak, jak si   každý z nás myslí, Justin   si tu slávu zaslouží a   naopak ti co ho posílají do   háje, že zpívá jako holka   apod.. tito lidé nedokázali   to, co on, tak ať drží   hubu.
Šmoulové (The Smurfs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2011
Jelikož přítel mojí   babičky dabuje mrzouta, už   jsem o tom hodně slyšela od   něj a strašně se na to   těšila. Film opravdu   nezklamal, je opravdu   skvělý, nezklamal hlavně po   vtipné stránce :)
Tvůj snoubenec, můj milenec (Something Borrowed)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2011
Gigi
Je to další americkej   romanťák.. na film, jsem se   koukla jen kvůli Ginnifer   Goodwin, je to jedna z mých   oblíbených hereček a film   mě nezklamal. I když se mi   teda tady moc nehodila k tomu   hezounovi.. jinak Kate   Hudson.. Tahle role mi k ní   nesedla.. k závěru už jen,   že slzička ukápla. :)

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:05

156 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

08:30 - 09:20

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:45

160 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

08:10 - 09:30

25 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190692
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377362
Obsahů a biografií: 178513
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10