Duben

Komentáře uživatele MrsCatalina33

MrsCatalina33

MrsCatalina33 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Bitevní loď (Battleship)
 
Přidáno: 21.8.2012
Bitva sama o sobě!
Musím říct, že na csfd.cz   i přes jejich kruté   hodnocení je i 64% moc, ... a   což se divím, že tady na   fbd.cz to přesahuje 70%.   Tenhle film byl pro mě   zklamáním od začátku až   do konce. Člověk by si   řekl, že pokud slibné   herecké obsazení, mohlo by   to stát za to. Trailer filmu   je opravdu jen lákadlem. Už   od začátku je film nudný.   Čekala bych, že když půjde   o mimozemskou civilizaci,   která napadá Zemi... tak to   bude také vysvětlené proč.   Záblesk 3 vteřin k   objasnění opravdu nestačí.   Ani samotné bitvy za moc   nestojí. Upřímně bych se   na ten film podívala znovu   jen v případě, že bych se   chtěla zasmát, protože   konečný zásah veteránů   mě opravdu pobavil. Neumím   si to vysvětlit, ale mám   takový dojem, že i malé   dítě by děj vymyslelo 1000x   lépe než Peter Berg.
Jedná se o klasický   americký sci fi film, s   klasickými americkými prvky   ala nic není nemožné a   klasickými americkými   hrdiny, co 2min truchlí nad   svými nejblížšími a   zbytek filmu vedou ty   nejsilnější řeči. Tohle   na filmu opravdu nesnáším -   když jsou zásadní věci   neobjasněné, když do   vážných scén zasahuje   humor, a to i přes to, že se   ve filmu umíralo o 106, když   se v průběhu filmu   neseznámíte s charakterem   hlavního hrdiny, atd.
Horton (Horton Hears a Who!)
 
Přidáno: 24.11.2011
Horton
Tenhle film si zaručeně   nechám ve svém archivu pro   děti. Velice naučné. To že   naše země může být jen   smítko je zajímavě podané   a moc se mi to líbí. Navíc   ve filmu rozhodně poznávám   Jima Carreyho :) Jeho kreace   jsou převtěleny do animace-   parádní. Film mě rozhodně   nezklamal. Navíc... ve   Svěrákově znění má film   úplně jiný šmrnc. Film   bych přirovnala ke Grinchovi   (Jim Carrey) :)
Kung Fu Panda 2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.11.2011
Kung Fu Panda 2
Film se mi nezdál tolik   vydařený jako první.   Postrádám tam tu pravou   srandu. I když bych dvojku   rozhodně nezavrhla. Příběh   to má zajímavý, bez toho by   byl film už o ničem.
Na vlásku (Tangled)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2011
Zaručeně další povedená   animovaná pohádka. Typický   Disney. Nejsem příznivcem   "muzikálu" ale v   tomhle případě jsem to   ráda překousla. Nápad tam   byl a grafika je k   nezaplacení :-) Zpříjemní   to náladu po večerech.
Válka bohů (Immortals)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Immortals
Co dodat... Od filmu jsem   očekávala víc. Laciné   lákadlo do kin. Ukázky byly   sestříhané tak, aby to   nalákalo co nejvíce lidí,   avšak film byl pravým   opakem. Efekty byly sice   perfektní ale tu pravou akci   a děj to postrádalo. Lidem   bych doporučila, aby si na to   raději doma v klidu počkali-   není potřeba chodit do kin.
VALL-I (WALL-E)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2011
Wall E
Zaručeně můj   neoblíbenější animovaný   film :) To co PIXAR dokáže   je neuvěřitelný :) Dojemný   příběh a ten způsob jak   ztvárnili Wall Eho... to   miluju. Je to jeden z filmů,   na který se můžu dívat   stále dokola a neomrzí mě.   Příběh je živý a   srozumitelný. Paráda!
Velká vánoční jízda (Arthur Christmas)
 
Přidáno: 13.12.2011
Arthur Christmas
Tak dnes jsme s přítelem   byli jako každý měsíc   navštívit kino, a zkoukli   jsme tento film. Můžu   říct, že lidi, co Vánoce   moc v oblibě nemají si je   brzo zamilují, jelikož jsou   tu Vánoce překrásně   ztvárněny :-) Vtipné   podaní jak to vlastně   všechno Santa stíhá mě   dost pobavilo a nejen to :-)   Graficky a i po všech   stránkách si myslím, že je   to snad to nejlepší   zpestření Vánoc, usednout k   takové pohádce.
Voda pro slony (Water for Elephants)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Voda pro slony (2011)
Už dlouho jsem neviděla film   takového rázu. Nemůžu si   ho vynachválit. Herecké   obsazení se opravdu vyvedlo a   to i přes to ze Reese v   lásce opravdu nemám. Je to   takové přiblížení k   realitě, jak se opravdu   zacházelo (snad už ne) se   zvířaty v cirkusech. Film   má opravdový příběh a to   je na tom prostě to   nejlepší. Doporučuji.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697955
Fotografií: 764424
Plakátů: 376859
Obsahů a biografií: 178362
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10