Duben

Komentáře uživatele MarNej

MarNej

MarNej zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
Auta 2 (Cars 2)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Příběh, který ničím   neosloví, ale ani neurazí.   Jen tak nějak nevím, jakou   věkovou kategorii film   zaujme, protože humor tedy   nic moc. Možná se to bude   líbit 6 letým klukům jen z   toho důvodu, že jsou tam   "hezká autíčka",   ale to je dle mého názoru na   Pixar docela ubohé. Pouhých   50 %
Camp Rock
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Film založený na hezkých   tvářičkách a přiblblým   americkým kontextem. Cílová   skupina = zblblé   puberťačky, kterým se ani   tolik nelíbí, jak Jonas   zpívají, nýbrž to, jak   vypadají (nikomu jeho názor   neberu, určitě se někomu   líbí i jejich hudba).   Prosím vás, přestaňte   točit tyhle High school   musicals na 1000 způsobů!
Český sen
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.10.2011
Abych pravdu řekl, nápad mě   až tolik nezaujal, ovšem   později, když jsem slyšel,   jak holčička vyprávěla,   že když vidí supermarket po   dlouhém dni, je to, jako   když vysvitne sluníčko,   jsem se upřímně začal   smát. "Hladoví"   zákazníci po slevách   utíkající k supermarketu   mě dostali =). Místy jsem se   bohužel trochu nudil, proto   nezbývá, než dát 6   hvězdiček (65 %).
Fantom Opery (The Phantom of the Opera)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Můj oblíbený muzikál, Emmy   Rossum má úžasný hlas (na   tom se zřejmě všichni   shodneme), co se týče   Gerarda Butlera, jeho podání   se mi líbí. Když si   poslechnete písničku Music   of the night, je docela   obtížné zazpívat ten skok   na a2, což se Geraldovi podle   mě povedlo. Patrick Wilson   má krásný tenor, nevím, co   víc k němu dodat. S knihou   se příběh v mnoha místech   rozchází, režisér ji   zřejmě nečetl a inspiroval   se spíše předchozí verzí   muzikálu, no nevadí,   jelikož o knize ani moc lidí   neví... 100 %
Griffinovi (Family Guy)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Já nevím, ale mně to   prostě přijde jako ne moc   dobře udělaná kopie   Simpsonových... Není to   špatné, ale jednu takovou   věc už tu máme. Navíc   některé vtipy jsou zkrátka   trapné (např. rádoby   vtipná prdící tetička   apod.) a Futurama tomu   určitě také není až tak   vzdálená.
Hezké vstávání (Morning Glory)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2011
Abych pravdu řekl, původně   jsem od filmu očekával něco   jako převtělené Frankelovo   dílo Ďábel nosí Pradu, ale   hluboce jsem se zmýlil.   Prostředí natáčení se   celkem povedlo, naštěstí se   zde ani nevyskytly americké   výstřelky - jako např. že   by si všichni stále   tleskali, na konci by 15 min.   zabírali, jak je vše ok   apod. Konečně přišlo něco   nestereotypního se slovy   romantický a komedie v   označení. 80%.
Chytrá horákyně (Die kluge Bauerntochter)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Pohádku na německo -   americký způsob opravdu   nemusím. Samozřejmě hlavní   "padouši" jsou   totálně tupí, udělají ze   sebe blázny, vyválejí se v   blátě... Už jen chybělo,   aby jim naplácali na zadek   =). Chudáci Grimmové!
Jásón a argonauti / Iásón a argonauti (Jason and the Argonauts)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.10.2011
Proč všechny americké filmy   na motivy řecké mytologie   musí skončit takovým   fiaskem? Odpověď je   jednoduchá - Amíci se   snaží mýty upravit, asi jim   ještě nedošlo, že je to   nesmysl - mytologie je svým   způsobem dokonalá. Tento   film není výjimkou. Fakt je   ten, že mi zde velmi chybí   dobrodružství ze zpáteční   cesty argonautů - to, že   propluli kolem Scylly a   Charibdy je asi vedlejší -   stejně jako když Kirké   očistila Iásona a Médeu od   prolité krve a dala jim rady   na cestu nebo to, jak Orfeus   překonal zpěv sirén.   Zpáteční cesta zkrátka   vypadla... Když jsem viděl   pojetí býka, musel jsem se   smát. Už dlouho jsem takto   špatnou animaci neviděl   (pokud to vůbec byla   animace). A na konci   samozřejmě všichni   šťastní, o tom, že   Euripides napsal dílo Medea,   ve kterém je líčen   tragický konec poté, co   Médea za zradu Iásona zabije   své děti, pravděpodobně   režisér nemá ani ponětí.   Dávám dvě hvězdičky za   některé povedeně natočené   scény.
Na vlásku (Tangled)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Celkem pěkné, animace vůbec   není špatná, motiv pohádky   zpracovaný trochu jinak.   Srážím jednu hvězdičku za   některé písničky, musím   říct, že když uprostřed   dění začali zpívat,   celkově mi to zkazilo dojem   (až na výjimky). 85 %.
Nostradamus: 2012
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Dokument se mi celkem líbil,   nebudu komentovat obsah,   jelikož někdo tomu věří a   někdo ne, byla by chyba ho   hodnotit jen z tohoto   hlediska, jelikož pokud si   pouštím dokument o   proroctví apod, nemohu   uvádět, že se mi z tohoto   důvodu líbil nebo ne. Čili   k věci. Zpracování je   zajímavé, bohužel mám   dojem, že z 2 hodinového   dokumentu by klidně mohl být   ve zkrácené verzi hodinový   - a dozvěděli bychom se to   samé. Patnáct minut se   dokolečka řeší to samé,   navíc jsou zde přidané   komentáře čehosi jako   "vědců" (mám   pocit, že to vědci nebyli,   spíše jen nadšenci, kteří   se o to zajímají) typu   "kdyby se to stalo, byla   by to nepředstavitelná   katastrofa" atd. Nezlobte   se na mě, ale to nám přece   nemusíte říkat. Navíc   člověk, který dokument   nadaboval vždy něco řekl a   naši "vědci" to   vlastně zopakovali. Tak   trochu mi to přijde jako   vymývaní mozků, dokument   rozhodně není objektivní,   nejsou zde spekulace, nýbrž   autoři to před nás dávají   jako "tutovku",   které někdo nevěří. Je to   škoda, dokument mohl být   mnohem zajímavější v   kratší podobě, takhle si   pozornost diváka neudrží.
Obřad (The Rite)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.10.2011
Nějak moc velké naděje jsem   do filmu nevkládal, ale   zmýlil jsem se. Zpracování   mě velmi zaujalo a cením si   jeho originality. S výkony   herců jsem spokojen, asi   jediné, co mi tak trochu   vadilo, byl závěr. Cítil   jsem se jako zhypnotizovaný a   do toho se tam objevily   takové ty americké věty   typu "já jsem ten   vyvolený" apod. 95 %
Partička
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.10.2011
Tak trochu mi to přijde, jako   když malí kluci spolu blbnou   =). Bohužel nepatřím k   lidem, kteří by se   vyžívali v lehce stupidní   zábavě (až na pár výjimek   =) )
Percy Jackson: Zloděj blesku (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Jeden z nejhorších filmů   podle knihy co jsem kdy   viděl. Herec Percyho by tak   nějak odpovídal popisu v   knize, Annabeth až na ty   její záchvaty zuřivosti,   ale Grover... Když jsem ho   viděl poprvé v té roli,   musím souhlasit s uživatelem   verbal, že jsem jen čekal,   kdy začne rapovat. Vemte   chlápka kolem padesátky,   dejte mu kapucu a máte   Charona. Rosario je sice   pěkná holka, ale že by   odpovídala té křehké   dceři bohyni úrody unesené   vládcem podsvětí bych tedy   rozhodně neřekl. Dalším   velkým problémem je absence   Clarisse, která je   důležitá především v   dalších dílech, ale přesto   Percyho seznámení s Annabeth   je opravdu podivné... Měl   bojovat s Annabeth proti   Clarisse (a jejímu srubu) a   ne proti ní. A tím se   dostávám k další věci -   Chris Columbus opět nezklamal   a jako vždy příběh   totálně předělal. Než se   nadějete, tři děcka jedou v   autě, o kterém ani nevíte,   kde ho vzali (vždyť před   tím jeli autobusem). A   nemluvím o tom, jak ho   ukradli z Las Vegas. Kniha mne   zaujala a celkem se mi   líbila, ale tohle je snad   dosud nejhorší Columbovo   dílo. A dost by mě   zajímalo, jak chce točit   další díly (pravděpodobně   to přenechá opět někomu   jinému), jelikož si   pokračování totálně   zazdil! Mezi jeho úchvatné   předělávky patří totiž   také to, že Hádes nechtěl   zlikvidovat bohy, nýbrž to   byl Kronos, který se v   podsvětí probouzel. A   veškeré další díly jsou o   pokusu Krona zmocnit se   vlády. Již zmíněná   Clarisse, která zde ani není   zmíněna, má ve 2. díle   vést výpravu, tudíž bude   docela důležitá. Pro mě   tedy naprostý propadák,   dávám 1 hvězdu za efekty,   což je to jediné, co se   Columbovi povedlo.
Princ a Pruďas (Your Highness)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Propadák roku 2011
Natálko, Natálko, do   čehopak jsme se to pustili?   Nejenže celý film působí   naprosto trapně a bez   nápadu, ale zároveň   vulgárně. Když si   představím, že by tohle   viděly děti... Naprosto   mizerné herecké výkony,   což nám nezachrání ani   výkon Natalie Portman, který   jako jediný nezklamal.   Někteří tu uvádějí, že   se to nesmí brát vážně,   vážení, kdybych toto bral   vážně, film bych musel   ohodnotit hvězdičkami v   mínusu. Pro mě tedy   jednoznačně propadák roku   2011. 10 %
Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Jeden z nejlepších   novodobých komediálních   seriálů. O zábavu není   nouze a povedené jsou nejen   vtipy verbální, nýbrž i   situační. Poprvé si   dovoluji dát plných 100 %,   snad toho nebudu litovat =).
Tom a Jerry (Tom and Jerry)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2011
Nesmrtelný seriál mého   dětství o roztomilé myšce   a zlobivém kocourkovi, který   by rád posvačil =). Nemohu   jinak než 100 %.
Yes Man
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Na film jsem byl zvědavý,   výsledek mě ovšem zklamal.   Průměrná americká komedie,   jež je založená na tom, že   tam hraje někdo známej (Jim   Carrey)... Nemůžu říct,   že by to bylo úplně   špatné, ale všechny tyhle   filmy jsou o jednom a tom   samém (plus doplněné   naším   "oblíbeným"   americkým humorem). Už mě   to dost nudí.

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Člověk jako živočišný druh

05:00 - 06:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Paul (2011)

03:30 - 05:35

124 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10