Duben

Komentáře uživatele Petr406

Petr406

Petr406 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Petr Husák

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 30
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Další film co miluju. Akce,   skvělé auta, skvělí herci.   Celej film prostě frčí.   Oči mi jenom zářily, když   se objevil Ford Mustang   Eleanor, který zbožňuju.   Jen do toho, zkoukněte ten   film :).
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2011
Velice působivé :). Napětí   by se dalo krájet, akční   scény dobré a Liam Neeson   podal vynikající výkon.   Další plus tohoto filmu je   děj (únosy a obchod s   lidmi), který nemá od   reality daleko. Film mě   opravdu dostal, proto dávám   10 :)
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2012
The X-files
Jeden z mých   nejoblíbenějších   seriálů. Výborná   mytologická záležitost. Z   některých dílů mě až   mrazilo. Agenti Mulder a   Scullyová se setkávají s   různýmy nevysvětlitelnýmy   jevy a stvořeními. A v   každé sérii se dozvíme   něco nového o záhadném   muži s cigaretou.
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2012
Avengers
That's my secret, cap. I'm   always angry -   nezapomenutelná hláška   Hulka. Film je výborný.   Efekty též na vynikající   úrovni. Jen mě trochu mrzí,   že roli dr. Bannera nevzal   Edward Norton. Ale Mark   Ruffalo to taky všechno   zahrál bravurně. Tým   komiksových hrdinů bojuje   proti Lokimu. Vynikající   věc od Marvelu.
Cry Wolf
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2011
Napínavý thriller ze   školního prostředí u   kterého musíte přemýšlet.   Závěrečné rozuzlení   nemělo chybu. Film má dobře   propracovaný děj. Pro ty,   které baví u filmů   přemýšlet rozhodně   doporučuji.
Green Street 3- Rváči nikdy nezlomení (Green Street 3: Never Back Down)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2014
Celkem to jde. Opět proti   sobě stojí West Ham a   Millwall. Scott Adkins opět   nezklamal. Rvačky jsou tu   řekl bych lepší než v   předchozích dvou filmech.   Zanechalo to ve mně celkem   dobrej dojem. 70%
Krvavá loupež (Living & Dying)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Ale tak jo, celkem v pohodě   film. Děj se odehrává na   jednom místě a postupně   graduje. Není to sice nic   exelentního, ale koukat se na   to rozhodně dá. Taky mě   potěšilo, že tam hraje   několik známých herců. Jo,   doporučím vám tenhle filmek   :)
Mistři hazardu (The Dukes of Hazzard)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2012
Mistři hazardu
Podle někoho odpad, podle mě   výborná komedie nabitá   vtipem a akcí. A protože   jsem fanda do amerických   auťáků typu Dodge Charger,   nemůžu dát jinak než plný   počet bodů. S klidem   doporučuji.
Na lince je vrah (When a Stranger Calls)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2011
Film je od začátku do konce   napínavý, místy až   děsivý. Jak psala kolegyně   níže, ve filmu se nevraždí   (kromě začátku). S filmem   jsem byl velice spokojen,   proto dávám tak vysoké   hodnocení. Kdo film neviděl,   tak ať si najde večer čas a   zhlédne jej, protože stojí   za to :)
Neporazitelný (Undisputed)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2013
Podle mého názoru je to moc   dobrej film. Ve vězení se   pořádají boxerské zápasy   a nakonec se proti sobě utká   místní vězeňský mistr a   mistr v těžké váze. Oba   herci v hlavní roli svou   postavu zahráli výborně.   70%
Neporazitelný II: Poslední zůstává (Undisputed II: Last Man Standing)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2013
O hodně lepší film než   předchozí. Tohle není už   jen o čistém boxu, ale jde o   mix bojových umění. Michael   Jai White mi jako George   Chambers v tomhle filmu sedl   líp; neuměl bych si   představit místo něj Vinga   Rhamese. Scott Adkins   předvedl své bojové umění   i herecký výkon, opravdu mu   psychopatický Boyka sedl. :-)   Výborný film. 100%
Neporazitelný III: Vykoupení (Undisputed III: Redemption)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2013
Film navazuje na předchozí.   Zase je zde přehlídka   bojových umění. Jedna věc   je ale přehnaná. Jde o   poslední souboj, kde má   Boyka zraněné koleno avšak   bojuje dál. V reálu   nemožné (vlastní   zkušenost), ale je to jen   film a přehlídnout se to   dá. No a výběr dabérů,   jako je Županič, který   dabuje Boyku, je sice   nevšední, ale zvyknout se na   to dá. 100%
Neuvěřitelný Hulk (The Incredible Hulk)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2012
Mně se film zatraceně líbil   ;). Po vizuální stránce je   Hulk i Abomination perfektně   propracován. Děj je hodně   akční, odlišný od filmu z   roku 2003. Líbí se mi i   herecké obsazení, i to, že   se na konci filmu objeví Iron   Man. A Avengers je opravdu   vynikající film, tyhle dva   filmy bych dokázal sledovat   několikrát deně :D
Ninja 2: Pomsta (Ninja: Shadow of a Tear)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.8.2014
Jistě lepší než první   díl. Je tu více akce,   skvělé fighty, dobrý   příběh atd. Ale to už   opakuju to, co tu je napsané,   takže film se mi líbil od   začátku do konce.
Oheň v oblacích (Fire in the Sky)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2014
O filmu jsem se dozvěděl z   dokumentu Akta UFO, kde   skutečný Travis Walton   líčil svůj únos   mimozemšťany. V dokumentu se   také objevila ukázka z   tohohle filmu a proto jsem se   rozhodl se na něj podívat.   Zajímavý film s temnější   atmosférou, líbil se mi.
Rallye smrti (Death Race)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2012
Rallye smrti
Jason Statham je výborný   herec. Nechyběla akce a pár   vtipných komentářů.   Pěkné auta, hlavně Ford   Mustang.
Tyhle filmy   můžu ;)..doporučuji.
Rychle a zběsile (The Fast and the Furious)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Jako vášnivý tuner jsem   hladový po těchto filmech a   jim podobných. Tenhle film je   nadupaný ve všech směrech.   Film prezentuje tuning,   nelegální pouliční   závody, tuningové akce   (pouštní války), pěkné   holky atd. Herecké obsazení   taktéž vynikající,   výborný je také soundtrack,   no prostě je to bomba. Kdo   neviděl, tak ať to napraví   :)
Rychle a zběsile 2 (2 Fast 2 Furious)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Další díl mé oblíbené   ságy. Další porce tuningu,   závodů a hezkých slečen.   Zahřálo mě u srdce, když   nasadili do filmu Mitsubishi   Lancer Evo s tak nádherným   zvukem :). Prostě z takových   filmů teču. Je   samozřejmostí film   doporučit :).
Rychle a zběsile: Tokijská jízda (The Fast and the Furious: Tokyo Drift)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
A z USA se přesouváme do   Tokia. Opět, přehlídka   vytuněných aut a to hlavní,   o co v celém filmu jde -   drift. Filmu nechybí akce, od   začátku do konce se člověk   nenudí. Další film, který   jen doporučím :).
Rychlejší (Faster)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2012
S filmem jsem byl nadmíru   spokojený. Do filmu jsem byl   zažraný od začátku až do   konce. Výborná akční   záležitost s oblíbeným   Dwaynem Johnsonem a Billy Bob   Thorntonem.
SAW 3D (Saw VII)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2013
Takže podle mého názoru to   byl jeden z těch slabších,   ale zase je tu zobrazeno, co   se stalo s dr. Gordonem, což   každý chce vědět. Mně se   líbily první 3 díly.   Alespoň se tu vysvětlilo   pár věcí, což mě těší.   65%
Silný jako lev (Lejontämjaren)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Film o šikanovaném mladém   chlapci, který se nakonec   postaví proti svému   agresorovi, který mu pak dá   pokoj. Film zaujme už jen   proto, že se takové věci   dějí i v reálu, takže   žádná vymyšlená věc.   Velice dobře natočený film   a mladí herci podávají   celkem slušný výkon.
Stopař (The Hitcher)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2012
Tenhle remake není ani   špatný ale zase není tak   dobrý. Prostě the best   "The Hitcher" je s   Rutgerem Hauerem. Na tenhle   film jsem kouknul ze   zvědavosti, abych ho mohl   porovnat s originálem.   Stopařem je zde Sean Bean,   kterého mám rád, ale jak   říkám, lepším stopařem   je Rutger Hauer.
Stopy zmizelých (The Burrowers)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.11.2011
Docela slabý
Film mě nenadchl, po celý   film tam zmizí pár lidí ale   jinak se tam nic neděje.   Parta chlápků hledají jednu   ztracenou rodinu a nakonec   téměř všichni zařvou,   prostě ztráta času. Dávám   4 body jen za výpravu.
Taxi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2011
Skvělá akční komedie
Jednoznačně nejlepší díl.   V hlavní roli upravený   Peugeot 406...film je   nadupaný rychlou jízdou,   vtipnými hláškami, ale   hlavně děj neztrácí   šťávu, od začátku do   konce se pořád něco děje.   Pro milovníky tuningu a   rychlé jízdy rozhodně   doporučuji :)
Vzkříšení duchů (Rise of the Ghosts)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.1.2012
Ztráta času
Další totální hovadina. Na   film jsem vydržel koukat jen   do půlky. Herci se očividně   nudili, kamera hrůza,   atmosféra na prd. Film   rozhodně nedoporučuju.
Warrior
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2013
Miluju filmy o bojovém   umění a tak je jasné, že   jsem nemohl vynechat ani   tenhle. Film má trošku   pomalejší rozjezd ale pak se   to obrátí v něco   neskutečného. Skvělé   bojové scény, pak emotivní   dialogy. Také herecké   obsazení je velmi dobré.   Film je to výborný.
Zámek hrůzy (The Haunting)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2011
Prostě bomba
Tenhle horor jsem poprvé   viděl jako desetiletý kluk a   dokázal mě pořádně   vyděsit. Duchové   pohybující se v záclonách,   děsivé zvuky zámku,   portrét Hugh Craina nad   schodištěm a v neposlední   řadě skvělá výprava   (zámek Harlaxton Manor), to   vše působí strašidelným   dojmem. Taky stojí za zmínku   skvělé herecké obsazení.   Tenhle film si zaslouží   vysoké ohodnocení.
Zastav a nepřežiješ (Crank)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2012
Akcí nabitý film s   oblíbeným Jasonem Stathamem.   Výborný soundtrack i dabing.   Úctyhodná podívaná. Jistě   doporučím.
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (Crank: High Voltage)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2012
Začátek navazuje na konec   prvního filmu. A zase akce i   sranda. Nevím, někomu se to   moc nelíbilo, někomu zase   jo. Ale je hlavní, že se to   líbilo mně a to stačí.
1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Děvčátko (1978)

Poněkud

Děvčátko
zvláštní počin, ze   kterého by prudérní   křídlo diváctva a   aktivistů mělo dnes prudkou   střevní příhodu. Leč   případná kontroverze je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10