Duben

Komentáře uživatele vdobes

vdobes

vdobes zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Václav Dobeš

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 50
50/50
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2012
Kdo by si myslel, že film   bude emotivně   vyčerpávající, je na   omylu. Film totiž není ani   tak o rakovině samotné,   nýbrž pěkně vystihuje   reakce okolí, přátel,   rodiny, apod. Navíc, když za   parťáka máte Seth Rogena,   který do filmu přináší   naprosto prvotřídní humor,   který celou záležitost   odlehčuje, mátě u diváků   vyhráno. Osobně jsem se   bál, aby nezastínil Joseph   Gordon-Levitta, ale ten svou   roli zahrát s takovou   noblesou a dojetím, že ani   vynikající S.Rogen neměl   žádnou šanci. Co dodat,   dojetí i humor v jedné   skvělé podívané, si   nezaslouží nízké   hodnocení.
Auta 2 (Cars 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2012
Konečně film od Pixaru,   který měl štávu a akci.   Celá zápletka ala Jame Bond   byla výtečným zpestřením.   A obsazení Matera (Larry The   Cable Guy) byl parádní tah,   který celému filmu dodal   pořádnou dávku humoru.   Animace působí opravdu   noblesně a to především   při panoramatických   záběrech na okolí a všech   detailech. Byla radost   sledovat, jak si tvůrci   poradili při vystižení   ikonických měst různých   zemí. A na závěr si   dovolím i srovnání,   jelikož nedávno jsem viděl   film Wall-e, který je   rovněž s dílny Pixaru a   nestačím se divit. Zatímco   nudný, moc dlouhý i na   90minut film Wall-e sklízí   zde velmi vysoká hodnocení,   tak velmi vtipný, akcí   nabitý, nenudící ani   100minut film Cars 2,   dostává hodnocení o třídu   níž. Mělo by tomu být   přesně naopak, jelikož Cars   2 na to rozhodně mají   potenciál.
Captain America: První Avenger (Captain America: The First Avenger)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2012
A máme tu další z naivních   oddechovek studia Marvel. Ale   mě to nevadí, na Marvelovky   se vždy rád podívám.   Bohužel, zde jsem byl   poněkud zklamán. Retro   stylizace je perfektní a   vizuální stránka je také   velmi líbivá, ale na to jsem   už u Marvelovek zvyklý.   Bohužel celý příběh je   až moc dětinský. Jako   pohádka pro děti super, ale   na pohádku pro dospělé je   to bohužel až moc tupé.

A akce ? Jo, kdyby   polovinu filmu neposkakoval   Captain America po pódiu,   byla by to o poznání menší   nuda, poté se to už rozjelo,   ale stejně, čekal jsem více   akčních scén, ne jen   zběžná prohlídka pár   kopanců. A nějaký delší   final battle ? Na ten jsem se   celý film těšil, ale   bohužel nakonec byl jako   všechny ostatní akční   scény, krátky a suchý.
Cat Run
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.1.2012
Klasický béčkový film, od   kterého prostě nesmíte nic   očekávat, jinak vás zklame.   Byla to pohodová podívaná,   plná krásných evropských   dívek, opravdu nechutných   vražd, ale také   ucházejícího vtipu. Navíc   jako třešnička na dortu je   zde opravdu sexy hlavní   hrdinka Paz Vegas. A postava   chladnokrevné vražedkyně   (Janet McTeer), je zahrána   také bravurně. Celá pointa   je sice velmi přitažená za   vlasy, ovšem pokud   přimhouříme oči, je to   krásná ukázka toho, jak   může v politickém světě   ututlat i masovou vraždu. Kdo   hledá jednoduchý film pro   zabavení, směle si pusťte   tenhle. Zabaví, nezklame, ale   v paměti vám dlouho   neutkví.
Den zrady (The Ides of March)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.1.2012
Krásná ukázka toho, jak   vás politický svět dokáže   změnit. Můžeme se ujistit,   že politika není pro muže,   kteří jsou zbytečně moc   slušní, poctiví a hájí   to, v co věří. Ryan Gosling   o to také usilovat, ale   politický svět ho v   průběhu filmu velmi změnil.   Samotné charaktery postav   jsou ve filmu krásně   vystiženy, navíc s   výtečně hrajícím   R.Goslingem. Ovšem to je tak   vše, co od filmu čekat.   Filmy s prostředí politiky   nejsou pro každého, bohužel   i já se zde přesvědčil,   že pro mne také nejsou.   Chvílemi film výrazně   nudí, nebo jde až příliš   poklidným tempem. Čekal jsem   více intrik, tvrdší   politický a lobbistický boj,   ovšem nic z toho jsem   nedostal.
Dr. House (House M.D.)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Jak už tady jeden uživatel   napsal, po 5. sérii, bych dal   s chutí plnou palbu   hvězdiček, ovšem s   přibývajícím časem,   začínám přicházet, že   už je to všechno na jedno   brdo, a House tím začíná   pěkně nudit.
Miloval   jsem tento seriál pro   skvělý výkon H.Lauriehe,   pro skvělý, černý a drsný   humor samotného House, pro   krásnou Olivii Wilde, pro   výborně hrajícího Kala   Penna, a jistě bych našel   mnoho dalších plusových   bodů, díky kterým u mě   House získal takovou   oblibu.
Bohužel,   postupem času tohle všechno   sebou vezmou stále   nudnější a opakující se   díly. Bohužel, chtělo by to   více toho sociálního   zpestření, na úkor   nemocných pacientů.
G.I.Joe (G.I.Joe: The Rise of Cobra)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2012
Prostě béčkový akčňák,   jak má být. Děj byl natolik   stupidní, že ho musel   pochopit každý, a to byl   také účel, jelikož tohleto   béčko se zaměřilo   výhradně jen a jen na   pořádnou akci, a děj tak   nějak odfláklo.
Co   dodat, u filmu se člověk   nudit nebude, akce střídá   akci, a jeden pěkný   vizuální efekt za   druhým.
Dal bych za   6/10, ale za ty pěkné   kočky, aneb Sienna Miller a   Rachel Nichols, musím o jednu   hvězdu zvednout.
Generation Kill
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2012
"Best Of" posledních let
Pro mě je to rozhodně jedno   z Best of posledních let.   Vůbec jsem si nedokázal   představit, jak může   dopadnout válečný film,   který postrádá akci. Ovšem   to, co mi předvedl tento   seriál, mě prostě dostalo   do kolen.

Generation Kill se   tváří jako velmi   autentický dokument, tudíž   máme perfektní představu,   jak to vlastně všechno je.   Nezaobírá se nějakými   bitvami, přestřelkami nebo   něčím podobným, perfektně   nám ukazuje válku čistě   zevnitř, tak jak ji vidí   vojáci samotní. A spolu s   úžasnými, vtipnými ,   mnohdy však velmi sprostými   hláškami, nám HBO   naservírovalo opravdovou   lahůdku.
Delší   stopáž nám dovolí zblízka   poznat několik statečných   chlapíků, odhalí jejich   nitra, touhy, cíle, myšlenky   a postoje k válce samotné.   Dává nám skvělý prostor,   abychom se mohli zžít s   herci, a v průběhu seriálu   zjistíte, že každý je   natolik odlišný, že si   nakonec oblíbíte úplně   všechny.
S aktéry   jsem se tak zžil, že je mi   opravdu líto, že dílů je   pouze sedm.

A   samozřejmě nesmím   zapomenout na závěrečnou   scénu, která tomu všemu   dodala excelentní a dojemnou   tečku, když si mariňáci na   konci pouštějí kompletní   natočené video, a teprve   při zpětném pohledu na to,   co zažívali, si uvědomí,   jaká je válka zbytečná a   hlavně krutá děvka.

"I know, man.   I am seriously impressed.   Taking dumps under pressure,   man, that is our Iceman's   Achilles heel. Or Achilles'   asshole. Holy shit, Brad's our   Achilles anus."
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2012
Zamíchání citů a lásky do   děje by bylo dobré, přeci   jen už by to nebyla jen   pohádka pro děti, ale i   pohádka pro dospělé, ovšem   nesmělo by se to zpracovat   tak, jak to nakonec dopadlo.   Ta "teen" láska   působila vtipně až trapně,   ale hlavně strašně uměle,   a tento díl se díky tomu   podobal další   "teen" blbosti.

Co bylo však   horší, úplně se vytratila   všechna ta temná stránka   každého dílu, díky níž   mě Harry Potter vždy   přitahoval. Žádná   závratná akce, žádný   překvapivý moment, který by   děj aspoň trochu popohnal   kupředu. Vlastně polovina   příběhu byla naprosto   zbytečná, a nic   neříkající.
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Jak jsem byl zklamaný z   předchozího dílu Half-Blood   Prince, doufal jsem, že   další díl opět nasadí   laťku vysoko, jako tomu   bývalo u starších   dílů.
Bohužel, bylo   mi dopřáno ještě větší   nudy. Stala se z toho nudná   "road movie", kde se   první čtvrtina děje   odehrává ve stanu v lese,   druhá ve stanu u řeky, a   třetí ve stanu na louce, a   až poslední čtvrtina nám   konečně nabídne pěknou   podívanou. Bohužel, to je   ale velmi málo.

Když jsem předchozímu   dílu vyčítal málo akce,   tak po shlédnutí tohoto, je   u mě Half-Blood Prince   akční trhák. Nyní jen   naivně doufám, že   pokračování nabídne   konečně to, kvůli čemuž   jsem si HP tak oblíbil, a   nastolí tak kvalitní tečku   za touhle ságou.
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.4.2012
No konečně, po dvou   předchozích zklamáních,   jsme si mohli opět vychutnat   parádní podívanou, ale   hlavně jsem se dočkali velmi   důstojného finále.
"Teen" vycpávky   šly tentokrát konečně   stranou, a my tak mohli opět   vidět temnou, strhující,   napínavou a akční   podívanou. Mohli jsem   shlédnout mnoho epických   momentů, které si finále HP   určitě zasloužilo, a   hlavně také kvalitní a   nenudící příběh, který   předchozí dva díly   postrádali.

Já jsem naprosto   spokojen, a možná mě i   trošku mrzí, že už je   vlastně všemu konec, a to   nejsem žádný zarytý fanda   této knižní ságy.
Hra o trůny (Game of Thrones)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Pro mě prostě Best of 2011.   Seriál, který mi vzal dech.   Seriál, u kterého jsem   doslova hltal každý díl.   Seriál, na který jsem už   dlouho čekal. Já, jako   zapřísáhlý nečtenář,   mám strašnou chuť pořídit   si pokračování tohoto   příběhu v knižní podobě,   jelikož do Únoru 2012   prostě čekat na druhou   řadu, nevydržím. Napadá   mě toho tolik, co bych   napsal, že vesměs nedokážu   nic v sumírovat do páru   krátkých a pozitivních   vět. Prostě skvělá   atmosféra, skvělé hl.   postavy (a že se velmi   častými úmrtími neustále   mění), skvělé dialogy a   hlavně celkově nádherný   fantasy příběh, který   nemá obdoby a ber dech. 10/10   je prostě jasná volba pro   tento úchvatný seriál.
Ink
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2012
První půlhodinovka byla   opravdu otřesná,   nedomyšlená, zmatená,   hrozný střih, podprůměrná   kamera, divné efekty. Jak   film ubíhal dále, už to   nebylo tak zlé, navíc když   spustil skvělý soundtrack.   Konec filmu naprosto luxusní,   dojemný, plný naděje.   Okamžitě bych dal plný   kotel hvězd, jelikož   geniální příběh   společně se skvělou hudbou   a vynikající atmosférou by   si to zasloužily, ovšem   začátek byl spíše   zklamáním, tudíž plný   počet si film nezaslouží. I   přesto všem doporučuji   shlédnout film, hlavně až   do konce, jelikož teprve ten   vám osvětlí celou pointu   filmu, která je opravdu   famózní.
Já, padouch (Despicable Me)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Děj filmu a občasné situace   mi připadaly opravdu až moc   stupidní i na dětský   animovaný film. Tu nárazovou   přeměnu zločince na   dobrého člověka, jsem jim   prostě nesežral, bylo to až   moc okaté. Místy pár   vtipných situací, doplněný   originálními scénami,   ovšem to je bohužel vše, co   od filmu čekat.
Johnny English se vrací (Johnny English Reborn)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2012
Rowana Atkinsona mám rád,   ovšem nemůžu si pomoct, ale   zde prostě nezaválel. Humor   byl sice místy pěkný, ale   místy byl bohužel až moc   ohraný, od Atkinsona jsem   toho bohužel čekal mnohem   více. A navíc humorných   scének jednoduše ubylo na   úkor větší akce a   většího "Bond   stylu", což je podle mě   velká chyba.
Oproti   jedničce je to až moc velký   propad, jednička byla   pěkná, takže z dvojky toho   šlo vytáhnout mnohem více,   jen by byl potřeba lepší   scénář. Co naplat, aspoň   to zachraňovala pěkná   Rosamund Pike, jinak by se   opravdu nebylo na co dívat.
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Nebýt toho, že Kozí   Příběh je animovaným   dílem českého studia a   toho, že celý příběh se   odehrává v Praze, byl by to   pro mne absolutní propadák.   Bohužel nejspíše jsem moc   zhýčkaný zahraničními   studii, ale animace byla   otřesná. Děj poněkud   chaotický, bohužel   míchání několika různých   pražských pověstí do sebe,   nebylo zrovna to pravé   ořechové. I přes to   všechno, se snaha o první   český animovaný film cení   a mohlo to dopadnout ještě   hůře.
Kung Fu Panda 2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2012
Vždyť ono je to tak milé,   že si to horší hodnocení   ani nezaslouží. Dech   beroucí akce, úžasná   vizuální stránka, naprosto   skvěle padnoucí hudba, a to   vše zaobaleno ve vtipném   kabátku. Jedničku jsem si   oblíbil a dvojka se u mě   vyšvihla ještě výše,   takže já jsem spokojený a   vůbec se nebojím ohodnotit   takhle vysoko.
A abych   nezapomněl Jack Black (Po) je   a bude nezaměnitelný a   Panďákovi Po prostě dodal   ten správný šmrnc.
Legenda o sovích strážcích (Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Když jsem zaslechl spojení   Z.Snyder a rodinný animovaný   film, trošku jsem se zalekl,   vždyť zde přece nemůže   Snyder naplno využít svůj   potenciál. Bohudík, mýlil   jsem se. Opět jsem nechal   úplně stranou děj, a plně   si užíval vizuální orgie,   doplněné nádhernou epickou   hudbou. Chci další animáky   od studia Animal Logic,   animace bylo opravdu luxusní,   plná detailů a spojená se   skvělými zpomalovačkami,   opravdu pastva pro oči.
Margin Call
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.2.2012
Já vlastně ani nyní   pořádně nevím, o čem to   celé vůbec bylo. Ano,   spousta lidí už napsalo, že   pokud se o tento obor   nezajímáte, je jasné, že   nic nepochopíte. Ale tak   proč to sakra neuchopili   autoři tak, aby situaci   pobrali i lidé nezasvěcení.  
Já jen vím, že   nějaké blbé výpočty   poslaly firmu a s ní i trh ke   dnu, ovšem to je tak   všechno, co vám autoři   vysvětlí. Troufám si   tvrdit, že i většina herců   neměla ponětí, o čem že   to ve filmu vůbec mluví.
Dal bych odpad, ale přeci   jen to zachránilo alespoň to   herecké obsazení.
Moneyball
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Mám rád baseball, mám rád   Brada Pitta, takže rozhodně   musím mít rád i tento film.   Ovšem tento snímek vlastně   není jen a jen o baseballu,   ale nastiňuje situaci, do   které se můžeme dostat v   kterékoliv jiné branži, i   té životní. Prostě nic   nevzdávat a pokud své ideji   pevně věřím, jít si za   svým vytyčeným cílem.

Film nám místy   nabídl emoce, místy   napětí, místy perfektní   drama, ovšem místy s sebou   přinesl i velmi nudné a   zmatené pasáže. Nechápu   proč tvůrci tyhle pasáže   do filmu protlačili, vždyť   délka by byla solidní i bez   nich a na kvalitě by to jen   přidalo. Tyhle zmatené   pasáže mě jen zbytečně   zamotaly do děje jako   takového.

Konec byl opravdu   brilantní, a konečně jsme   neviděli klišovitý konec,   ale nápaditý konec, který   vlastně zaujal mnohem více,   než-li klasické americké   happyendy.
Monstra versus Vetřelci (Monsters vs. Aliens)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Jeden z nejvtipnějších   animáků, které jsem mohl   poslední dobou vidět. Děj   je sice jedno velké klišé,   ovšem svým vtipem to plně   vynahradí. Příšerky byly   nesmírně sympatické a pan   prezident mě vždy dostal   smíchy do kolen. Tudíž co   víc si přát, chtěl jsem   shlédnout pohodový a vtipný   příběh, který mě na 90   minut zabaví, a tento to   zvládl bravurně.
Moon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Perfektní a inteligentní   Sci-Fi. Začátek trošku   nudný, avšak postupem času,   kdy se odhalovala všechna   pravda a celkový děj filmu,   mě film bavil víc a víc.   Konec naprosto excelentní a   dojemný. Skvělý nápad,   společně se skvělým   hereckým výkonem S.Rockwella   a moc pěknou hudbou si   zaslouží vysoké hodnocení.
Neřízená střela (Wild Target)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2012
Já být Bill Nighy, tak na   nic nečekám a po půlhodince   strávené s Emily Blunt, ji   vypálím jednu kulku mezi   oči. I když to byla komedie,   tak jsem tu přeměnu s   bezcitného zabijáka na   mírumilovného starého pána   prostě nesežral.

Ale jinak to byla pěkná   poklidná komedie, místy   opravdu perfektní vtipné   nápady, místy bohužel   špatná hra na drama, ale   celkově vzato, film ubíhal   svižně, příliš nenudil,   rozhodně za shlédnutí   stojí.
Neznámý (Unknown)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2012
Naprosto precizně zvládnutý   thriller, který diváka již   od samého začátku zarazí   do sedadla, a až do konce mu   nenechá vydechnout.
Luxusní akce a napětí,   které nás provází naprosto   celý film, a díky tomu má   film dokonalý spád.
A celá zápletka, která   je celou dobu zahalena do   tajemna a neustále nám   nabízí překvapivé zvraty,   a na konci příjde s   něčím, co jsem opravdu   nečekal ani v tom   nejmenším, je prostě   famózní.

Konečně můžu po   nějaké době zase říci,   že jsem se celou dobu vůbec   nenudil.
Obhájce (The Lincoln Lawyer)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2012
Pohodová, ale hlavně   inteligentní žánrovka,   která v žádném případě   neurazí. S Lincoln Lawyer se   vyklubala inteligentní   kriminálka s prvky dramatu,   která mě vtáhla do děje a   já si celý děj náramně   užíval. Příběh celou dobu   plyne svým klidným tempem,   ale nepotřebuje žádný   dramatický zvrat či jiné   ohromující prvky, aby zaujal   a nenudil.
Ocelová pěst (Real Steel)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2012
Mám rád Transformers a mám   rád také Rockyho, tudíž   spojení těchto dvou témat   musí být jednoduše bomba.   Nakonec se z toho vyklubala   perfektní naivní oddechovka,   která vás zabaví. Robotí   animace zvládnuty na   výbornou, takže o výsledný   kvalitní dojem je postaráno.   Hugh Jackman opět nezklamal.   Konec bohužel až moc   předvídatelný, takže za   něj "jen" 8/10
Pan Nikdo (Mr. Nobody)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.2.2012
Velmi cením celou myšlenku   filmu, aneb každé   rozhodnutí, nám může   zásadně změnit život.   Ovšem ani ta myšlenka není   už moc originální, věrně   si vzpomínám na několik   epizod Red Dwarf, kde se touto   myšlenkou také   zaobírali.

Řekněme si to narovinu,   opravdu si to zaslouží   takové hodnocení ? V   žádném případě. Opravdu   by mě zajímalo, čím si   film vysloužil samé 10/10 ?   Já tam nic tak geniálního,   co by nějakým způsobem   vyčnívalo, vůbec nevidím.   Já vidím, že to byla pouze   jedna velká chaotická   slátanina všeho možného,   zaobalená ve velkém hnědém   ničem. Už od samého   začátku se to tváří jakou   to má hloubku, ovšem kde nic   tu nic. Režisér se nám   bohužel snažil narvat od   všeho příliš velké   sousto, a výsledek je   bohužel takový, jaký je,   špatný.

Já   blbec jsem při sledování   naivně doufal, že teď už   musí přijít ta geniální   pasáž, díky které si tento   film vysloužil takovéto   hodnocení, ovšem po dvou   hodinové těžké nudy jsem   zjistil, že nedostanu vůbec   nic ? Tak to prosím teda   pěkně děkuji.
Paul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2012
Jeden z nejlepších   "E.T. filmů",   který jsem zatím viděl. Kdo   by si nezamiloval pohodového   "chlapíka" z jiné   planety, který srší vtipem,   kde se jen podíváte.   Naprosto pohodový film,   který na nějaký čas   rozhodně zabaví.
Děj   je vlastně strašně   stupidní, ale vtipné   hlášky a vtipné scénky to   rozhodně vynahradí.
Tudíž jen doporučuji,   shlédnutím tohoto   pohodového filmu rozhodně   nic nezkazíte.
Podivní (The Crazies)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2011
Proč se s něčím párat,   když stačí vytáhnout   staré ohrané Zombies a   natočit další horor,   kterých jsou desítky. Ale i   přesto má tenhle něco   navíc, oproti desítkám   dalších. Osobně moc filmy   se Zombies rád nemám, jenže   tyhle zombies byly docela   odlišné, přeci jenom se i   podobali více lidem, než   tomu bývá zvykem, a možná   proto mi film moc nevadil.   Spíše naopak, zaujatě jsem   se díval. Takže proč ne,   zde vidíme, že i ohrané   klišé může přinést i   něco navíc.
Proroctví (Knowing)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2012
Výborný film s mrazivou   atmosférou, která vás   zarazí do sedadel, a nepustí   až do samého konce.
Některé části sice   byly opravdu pitomé, ale   vizuální stránka katastrof   to plně vynahradila, a když   k tomu přidáte již ohranou   zápletku, která však   končí zcela odlišně, a to   velmi zajímavě a nápaditě,   máte vyhráno.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

17:15 - 18:10

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376918
Obsahů a biografií: 178388
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10