Duben

Komentáře uživatele Daviiik

Daviiik

Daviiik zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  David Čerych

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Bruno (Brüno)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Na odreagování, i když...
Tento film je sice blbost na   ntou, ale na odreagování to   není nejhorší. Spousta   okamžiků dost trapných,   nicméně se najde i pár   míst, kde se člověk docela   pobaví, zasměje a občas   žasne, kam až tvůrci   zašli... :-)
Krev Borgiů (Los Borgia)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Skvělá podívaná
Musím přiznat, že jsem   původně od španělského   filmu s nepříliš známými   herci, moc nečekal, ale byl   jsem mile překvapen. Skvěle   natočený film, výborné   exteriéry i kostými, vcelku   výpravný... Prostě super!
Samec (Spread)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Oddechovka...
Takový nenáročný film, ve   kterém sice chybí vtip i   napětí, děj je hodně   jednoduchý, ale dá se na to   kouknout. Jen nevím, jestli   to není jen kvůli nahatým   scénám, ale snad to není to   jediný, zajímavý... :-)
Saxána a Lexikon kouzel (Saxána a Lexikon)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Snaha se cení...
Určitě na jedničku se   podívám s chutí znovu,   zatímco nevím, jestli tento   film znovu vidět potřebuji,   ale úplně odepsat (jako se   snaží jiní), tento film   nemůžu. Rozhodne snaha se   cení a i když mám spoustu   výhrad, tak sem tam se jde i   něčemu zasmát - například   Bohdalka nezklamala, není   špatná ani Petra Černocká   a triky a především různá   strašidélka - s   přihlédnutím k tomu, že se   jedná o český film s   poněkud omezenými   finančními možnostmi, tak   musím docela pochválit!

Každopádně   občas naivní (ale co čekat   od filmu pro děti), občas   opakující se nápady   (spousta podobností   především s pokračováním   Arabely), pár trapností.

Ale jak jsem   říkal v úvodu - jde se na   to podívat!
Strážce lvů (To Walk with Lions)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Super podívaná
I když různá pokračování   osvědčených hitů   většinou nedosahují kvality   svých předchůdců, tento   film je výjimkou - určitě   právem se může pyšnit   nálepkou "Pokračování   Volání divočiny".   Svého předchůdce rozhodně   nezahanbí, i když asi ani   nepřekoná...

Skvělý film, úžasná   příroda Afriky a smysluplný   děj, který sice chvílemi   malinko vázne a mohl by být   svižnější, ale není to   žádná trága a celkově   proto hodnotím velmi   pozitivně!
Světlo ve tmě (Half Light)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Slušný thriller a úžasné prostředí
Po delší době jsem zase   jednou dokázal dokoukat film   do konce - opravdu povedený   thriller, který se možná   zpočátku může zdát trochu   roztahanější, ale není to   nejhorší - většinou se té   "omáčky" dává do   podobných filmů mnohem   více.

Zajímavý děj i   zápletka, skvělý výkon   Demi Moore a hlavně úžasné   natáčecí lokace - ať už   podzim u domu v Londýně, tak   především pak příroda u   moře a v okolí majáku.   Filmaři se hodně na   přírodu soustředili, což   mám rád, když se je ve   filmu i na co   "dívat" a ne si jen   vyslechnout dialogy   herců...

Takže hodnotím plným   počtem bodů a jednoznačně   doporučuji ke shlédnutí!   :-)
V peřině
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Nenáročná barevná podívaná
Raději nebudu komentovat děj   a scénář filmu, protože   dějově opravdu bída,   zápletka minimální... Ale   co se týče provedení, tak   to není špatný - barevná,   vcelku veselá podívaná,   výborní herci, kteří jsou   sázkou na jistotu a ani tady   nezklamali a líbila se mi i   hudba. Sice místy trochu   jednotvárná, ale s ohledem   na zaměření filmu, fajn a   minimálně jednou se to   slyšet dá!

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

17:55 - 18:45

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

10 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190650
Osobností: 698092
Fotografií: 764979
Plakátů: 377200
Obsahů a biografií: 178444
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Tajný závod (1976)

Tajný závod
Jasně, že tohle není   žádná perla do klenotnice   světové kinematografie, ale   pro mě to byla bezvadná   oddechovka a prvotřídní   akční více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10