Duben
ohodnotit

28 tisíc

Twenty8k

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
102 minut
„Moc, chamtivost, korupce a kriminalita v ulicích východního Londýna.“

Obsah filmu 28 tisíc

 
Londýn 2012. Zatímco se East End připravuje na olympijské hry, je v nočním klubu zastřelen dospívající chlapec. Když je její bratr obviněn z vraždy a zatčen, rozhodne se módní manažerka Deeva Jani vrátit z Paříže domů, aby zjistila, co se stalo. Brzy však objeví rozsáhlé spiknutí… Deeva postupně odhaluje jednotlivé vrstvy a poznává odvrácenou tvář korupcí zmítaného města i kruh přátel, kteří nejsou těmi, kým se zdají být. Deeva musí čelit nebezpečí odhalení a zmaření všeho a když se na ni vrhnou mocní protivníci, bude muset riskovat vše, aby zachránila svého bratra.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 18.07.2013 HBO

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu 28 tisíc >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.2.2014
Neobvyklý detektivní příběh o vyšetřování   vraždy mladíka, jenž neprováděla policie, ale   sestra zatčeného podezřelého. Vyprávění je   vedeno velmi pomalu a skoro nezáživně. Chybí   tomu atmosféra a jakékoliv překvapení.   Scénář je vcelku povedený, ale když si divák   u detektivky napětím nekouše nehty, je zřejmě   něco špatně. Každopádně herecké výkony   nejsou zase až tak hrozné. Museli se dost   nadřít, protože skoro neměli na tak dlouhou   stopáž co hrát. Je to prostě zbytečně moc   natáhnuté. Kratší stopáž a krapet   rychlejší tempo by snímku slušelo daleko   lépe. Absence akčních scén nijak nechybí.   Alespoň to dokazuje, že to jde i bez nich. A tak   se jedná o velmi slabý odvar, který mohl   vypadat daleko lépe.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10