Duben
ohodnotit

A-Team

The A-Team

Další název:
A-Team; A-Team: Posledná misia (SK); A-Team: Poslední mise
Rok:
2010
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
17.6.2010
„Máte problém? Podvedli vás, okradli vás, ublížili vám? Najměte si A-Team! Nejsme žádný béčka.“
Popis / Obsah / Info k filmu A-Team
Bývali vysoce kvalifikovanými a respektovanými členy elitní armádní jednotky. Byli obdivováni pro svůj mimořádný talent a schopnost zvládnout i ty nejtěžší mise, aniž by se u toho byť jen trochu zapotili. To platilo ovšem pouze do té doby, než byli nasazeni do přísně tajné mise, která byla připravena pouze k tomu, aby je dostala za mříže. A tam měli zůstat po zbytek života...

Plukovník John 'Hannibal' Smith, poručík Templeton 'Hezoun' Peck, seržant Bosco 'B.A.' Baracus a kapitán H. M. 'Šílenec' Murdock jsou odsouzeni vojenským soudem a vsazeni do vězení s maximální ostrahou za zločin, který nespáchali. Válečným veteránům se ale podaří z vězení uprchnout a ukrýt se v podzemí Los Angeles. Stanou se z nich vyděděnci, psanci v zemi, kterou léta chránili a za kterou bojovali. Stále na útěku před „spravedlností“ se z nich stávají žoldáci pomáhající lidem, kteří si jinou pomoc dovolit nemohou...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu A-Team
POZOR SPOILER


 V nějakém hangáru někde v Mexiku je bit muž. Dokonce má být zastřelen. Ale nestane se tak a jsou na něj puštěni psi. On si však sundá pouta a s psy si poradí.  
Tento muž je Hannibal Smith, specialista, ranger. 
Ne zrovna daleko si jiný muž musí vybojovat auto. S tím pak odjíždí. Muž je pořádný černoch a jmenuje se Bosco B.A. Baracus. 
Opět nedaleko je zase další muž jménem Faceman Peck nacpán v pneumatikách a další muži jej chtějí podpálit. 
Smith zastaví Baracuse a postřelí jej. Sedne mu do auta a pozná, že i on je ranger. Společně pak jedou za Peckem a vytáhnou jej z průšvihu.  
Přijedou do nemocnice, kde přiberou dalšího chlapa. Je to nejlepší pilot mezi všemi a jmenuje se H.M. Murdock.  
Ti čtyři krkolomně uletí svým pronásledovatelům, kteří je zde našli a ocitají se v základním táboře. Zde poručíka Pecka navštíví jeho bývalá, nyní kapitán Charisa Sosová a chce, aby se nemíchal do akce s ukradenými deskami z tiskárny, které jsou v Bagdádu. Totéž co Sososvá chce i generál Morrison.  
Jenže on si Smith udělá stejně co chce a se svým týmem ukradne rovnou celý kontejner. Když pak se pak Morrison přijíždí podívat, jeho vůz exploduje. A.Team je souzen vojenským tribunálem, muži jsou degradováni a jdou na deset let do basy. Smith má podezření na muže z Black Forrest, ale důkaz nemá tak slibuje alespoň to, že svůj tým očistí.
O půl roku později se Smith dostává z kriminálu ven stejně jako jeho parta. Chtějí najít Spikea, šéfa Black Forrestu a také chtějí najít tehdy při úmrtí Morrisona znovu ukradené desky.  
Takže když si vyzkoušejí třeba jak se řídí tank ve vzduchu mohou pokračovat. Po delším boji desky získají. A ještě získají zajatce. Když mu pak po akci Hannibal sundá masku, čeká jeho tým neuvěřitelné překvapení.
Lynch, ač se tváří jako že by chtěl pomoci, velí k útoku na místo, kde Hannibal s ostatními je. Vše kolem je v troskách, ale muži se zachránili. A ihned naplánují odvetu. Desky stále mají.  
Hannibal lže, že má Morrisona, a chce jej vyměnit i s deskami za obnovu procesu s A.týmem a jeho lidmi. Ovšem na předávku se se svými lidmi musí řádně připravit. Vědí, že musí soupeře překvapit a zaskočit. 
Začíná předávka, ke které je ještě něco zinscenováno. Následuje boj a trochu divadla. Nakonec si Hannibal stane tváří v tvář s úhlavním nepřítelem…  
 


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu A-Team
Jsou v plné zbroji, nebezpeční… a naprosto šílení! Pevně se připoutejte, protože vás čeká akcí a adrenalinem nabitá vzrušující jízda s Liamem Neesonem, Bradley Cooperem, Quintonem “Rampage” Jacksonem a Sharlto Copleyem v hlavních rolích. Když jsou bývalí členové elitní armádní jednotky křivě obviněni ze zločinu, který nespáchali, musí uplatnit své jedinečné schopnosti, aby unikli z vězení a poradili si se svým dosud nejtěžším úkolem. K tomu bude potřeba odhodlání, přesné načasování a arzenál ničivých zbraní. A přesně tohle je práce pro A-Team!
Bontonfilm BD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu A-Team
Novšia verzia pôvodného rovnomenného seriálu z 80 rokov. Skupina amerických veteránov bola nespravodlivo obvinená z trestného činu spáchaného voči Spojeným štátom. Tí sú však v skutočnosti nevinný. Všetci títo vojaci sú napriek tomu odsúdení a uväznení do väznice, ktorá ja maximálne strážená. Vojnovým veteránom sa, ale podarí utiecť a ukryjú sa v podzemí Los Angeles. Stávajú sa z nich zločinci práve tej krajiny, pre ktorú pred rokmi prelievali krv a obhajovali ju.


Autor: Kuvik

Popis / Obsah / Info k filmu A-Team
Skupina válečných iráckých veteránů se snaží očistit svá jména poté, co je Americká armáda nespravedlivě suspendovala za spáchání trestného činu proti vlastní zemi.


Autor: salte

Popis / Obsah / Info k filmu A-Team
Akční kriminální komedie Joea Carnahana (nar. 1969) A-Team vychází ze stejnojmenného TV seriálu, který byl v osmdesátých letech velmi populární. Líčil dobrodružství čtyř veteránů z Vietnamu, kteří se po justičním omylu živí jako specialisté na řešení různých „problémů“. Filmoví scenáristé děj přenesli do současnosti, přičemž Vietnam byl nahrazen Irákem. Šéfem A-Teamu je milovník doutníků, geniální stratég i taktik, plukovník Hannibal Smith. Jeho kolegy jsou poručík Peck s oprávněnou přezdívkou Fešák, rozený sukničkář a chlapík do nepohody, dále výborný mechanik a řidič desátník B.A. Baracus a excentrický pilot Murdock. Čtveřice se setká v Mexiku a později se podílí na zvláštních operacích v Iráku. Při poslední z nich se však stane obětí podvodu a je odsouzena. Aby očistil své jméno, uprchne A-Team z vězení a dokončí původní akci navzdory proradným nepřátelům. Velké role v neprůhledné hře mají agent CIA Lynch, krásná kapitánka z ministerstva obrany Charisa Sosaová a cynický kontraktor Pike. – Tvůrci nezastírají, že jim jde o nenáročné pobavení publika. Přidržují se žánru a soustřeďují se na efektní divoké akce, v nichž jde logika stranou. Ty se odehrávají na nejrůznějších místech včetně Německa a jsou do nich zapojeny různé armádní a bezpečnostní složky se svou vyspělou technikou. Převládají zejména pyrotechnické efekty a honičky na zemi i ve vzduchu. Neschází ani černý humor a silácké hlášky...
Tomáš Bartošek, Filmový přehled 2010/8


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

A-Team (1983) [TV seriál]

 A-Team (1983) [TV seriál]
A-Team n
The A-Team
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael O'Herlihy, Dennis Donnelly, Craig R. Baxley

(neoficiální pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190665
Osobností: 698158
Fotografií: 765151
Plakátů: 377311
Obsahů a biografií: 178487

Poslední komentáře

Sbohem, Sabato (1970)

Sbohem, Sabato
O trochu slabší než   jednička L.V.Cleef mi tam   seděl víc,dobrodružná   honička za vozem plným   zlata,dost přestřelek,pravé   westernové   prostředí,lepší průměr.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Argylle: Tajný agent (Argylle)

Argylle: Tajný agent
Argylle

Kassandra Kay

Kay Kassandra

Frank Doak

Doak Frank

Karel Kochman

Kochman Karel

Michel Caccia

Caccia Michel

James Hall

Hall James

Martin Benson

Benson Martin

Robert Miller

Miller Robert

Carolina Ravassa

Ravassa Carolina

Vyprávěj

Vyprávěj
Vyprávěj

Naposled navštívené:
Argylle: Tajný agent (Argylle)

Argylle: Tajný agent
Argylle

Kassandra Kay

Kay Kassandra

Frank Doak

Doak Frank

Karel Kochman

Kochman Karel

Michel Caccia

Caccia Michel

James Hall

Hall James

Martin Benson

Benson Martin

Robert Miller

Miller Robert

Carolina Ravassa

Ravassa Carolina

Vyprávěj

Vyprávěj
Vyprávěj