Duben
ohodnotit

Africké kočky: Království odvahy

African Cats: Kingdom of Courage

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
6.10.2011

Obsah filmu Africké kočky: Království odvahy

 
Studio Disneynature, které stálo i za filmy Earth (Země) a Oceans (Oceány), přichází s epickým příběhem nazvaným Africké kočky: Království odvahy. Ten se odehrává na jednom z nejdivočejších míst na světě. Čeká vás neobyčejné dobrodružství dvou rodů, které se snaží přežít v divoké přírodě. Výborný obraz s vysokým rozlišením vám vyrazí dech, když se setkáte tváří v tvář s majestátem krále savany a opravdovou náklonností, odhodláním a humorem. Rodinná pouta se musí propojit s královskou mocí a velkolepou krásou africké přírody, a vy tak dostanete příležitost shlédnout snímek, který dojímá svou jednoduchou krásou.


(oficiální text...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Africké kočky: Království odvahy >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jirina.legatova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Alastair Fothergill **********
DIVOKÁ AFRICKÁ PŘÍRODA Obdivuji filmaře,   režii i střih. Dokonalé záběry si divák   opravdu užije, a film ho zavede na místa s   napínavým dějem o přežítí, které by jinak   nemohl nikdy vidět. Záběry jsou opravdu   jedinečné, nedovedu si představit jak se to dá   vůbec nafilmovat i když je dnes velmi dokonalá   technika, musí to dát velké úsilí. Hodnotím   plným počtem bodů. Rovněž hudba je zde   dokonale sladěná s filmem. Za každý takový   film vyslovuji velké uznání a poděkování.   Určitě to musíte vidět, pokud máte rádi   zvířata a přírodu, jako režisér Alastair   Fothergill, kterému patří můj obdiv!
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2012
Kdo má rád zvířata a nejlépe kočkovité   šelmy,neměl by si tento snímek nechat   ujít.Film sice trošku jednoduše,ale   příjemně, vypráví příběh především o   lví rodině a gepardí matce.Některé záběry   jsou prostě fantastické a potěší i   vypravěčský hlas Samuela L.Jacksona.


Hodnocení:n12345678910
Africké kočky: Království odvahy (2011)Africké kočky: Království odvahy (2011)Africké kočky: Království odvahy (2011)Africké kočky: Království odvahy (2011)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178398

Poslední komentáře

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10