Duben
ohodnotit

Bazén

Swimming Pool - Der Tod feiert mit

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
89 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Bazén
Po ukončení závěrečných maturitních zkoušek chystá parta studentů tajný noční mejdan, zatím ale tají kde. Nakonec jej uskuteční v novém Aquaparku, kam se dostanou díky bývalému studentu Martinovi (Jason Liggett), který umí otvírat zamčené zámky. Tady si mejdanuchtivá partička projde doslova peklem, které jim připraví jejich přítel a spolužák Frank (John Hopkins), o němž nevědí zdaleka všechno. Kvůli tomu, že se cítí v partě za "blbečka", jim přichystá krvavé překvapení a chce je všechny zabít svou mačetou. Před mejdanem už stihl Frank zabít jejich přátele Catherinu (Anna Gasilerová) s Oliverem (Josef Pejchl) a Kim (Isla Fischer).

Když se auty dopraví do Aquaparku, potom něco popijí a rozběhnou se po celém areálu, Frank, který zahrál, že je mu špatně a ztratil se na WC, rozjede ve svém převleku vraždící show. Nejprve pod toboganem zabije Svenju (Linda Rybová) a Cartera (Bryan Carney). Potom přijde na řadu Melanie (Cordella Bugeja), která čekala v posilovně na Martina, jenž šel pro kondomy.

Ten setkal s některými ostatními, kteří už mrtvá těla objevili a chtějí se odsud dostat ven a zavolat pomoc. Jenže celý objekt je uzamčen a někdo sebral klíče a jejich mobily. Podezřívají z toho Grega (Thorsten Grasshoff), jenž šel s Diegem (Maxmilian Grill) hledat vraha a který celý mejdan naplánoval a zorganizoval.

Další mrtví jsou Mike (James McAvoy) a Martin, kteří jsou zabiti ve ventilaci, jíž se chtěli dostat ven. Sarah (Kristen Miller) a Carmen (Elena Uhlig) se schovají v restauraci, kde je objeví Greg se sekerou v ruce. Carmen ho omráčí, sekerou zabarikádují dveře a obě utečou. Greg tam zůstane uvězněn. Diego s Chrisem (Jonah Lotan) jsou také schovaní.

Venku před Aquaparkem je zabit detektiv Kadankov (Jan Vlasák), který se díky zavražděné Frankově nevlastní sestře a jistým stopám dostal až sem. Frank byl ale chytřejší a rychlejší. Carmen je výborná plavkyně a pokusí se dostat odvodňovacím kanálem ven. Podaří se jí to, ale tady už na ni čeká Frank a jeho mačeta.

Sarah je opět u hlavního bazénu, kde potká Franka, od něhož se dozvídá krutou pravdu. Pak se spolu začnou rvát. Frank ji zraní mačetou a ona ho zase díky tvrdému alkoholu podpálí. Ten hořící skočí do bazenu, kde plave Gref, který se už dostal z restaurace. Vypadá to, že Frank Grega ubodá, ale v poslední chvíli ho Sarah, která ani neumí plavat a bojí se vody, pobodá rozbitou lahví.

To ale nestačí. Nakonec až Carmen, která Frankův útok přežila, ho zastřelí pistolí detektiva Kadankova.


Pozn. autora: Popisek vznikl za spolupráce Hortensie.


Autor: M.A.G.

Popis / Obsah / Info k filmu Bazén
Parta teenagerů se rozhodne oslavit maturitu v nově otevřeném bazénu. Během mejdanu si užívají vody, alkoholu a sexuálních hrátek. Poté, co jsou dva z party zavražděni, začnou ostatní panikařit, hádat se a navzájem se obviňovat. Mrtvoly přibývají a voda se barví do ruda a těm, kteří ještě žijí, začíná docházet, že vrahem musí být jeden z nich.

V závěrečné scéně ukáže vrah svoji pravou tvář a chce dokončit to, co začal. To se mu ale naštěstí nepovede. Díky síle a odhodlání se nakonec z hrůzného masakru zachrání pět lidí a vrah se utopí ve své vlastní pasti a jeho ohavná mačeta pomalu stoupá ke dnu.


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Bazén
Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich...


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

100 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Odpad společnosti?

03:35 - 04:00

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

03:15 - 04:25

40 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190690
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377360
Obsahů a biografií: 178512

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10