Duben
ohodnotit

Bestiář

Rok:
2007
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
19.4.2007
„Být potvorou není cesta ke štěstí.“

Komentáře k filmu Bestiář

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.1.2011
O čemže to vlastně bylo? O   vztazích?? No budiž, hlavně   že se hrdinové vykecali.   Nevadili mi ani tak   retrospektivy jako absence   děje. Prostě nuda bez chuti.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2008
Příběh, dá se říci ze   života. Danica a Karel by mi   jako pár šel nejvíc   dohromady. Pokud tento   filmeček máte doma, určitě   se na něj podívejte. Je to   ze života a alespoň se   dozvíte, co vše se může   právě dít okolo vás!
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Bestiář
Tenhle český film mě celkem   mile překvapil. Byla jsem   donucena se na něj koukat a   tak jsem to překousla hlavně   díky hereckému obsazení   Marek vašut, Karel Roden,   Tomáš Matonoha, Miroslav   Etzler a krásná slovenská   herečka Danica Jurčová,   kterou jsem neznala. Jak   řikám příběh mě velmi   překvapil a film mě pobavil,   což se u českého moc   nestává. Ano délka byla   zbytečná a rozhodně si to   už znovu nepustím, ale zas   tak špatné to nebylo.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.10.2017
Bestiální Bestialita!
Těžko hodnotit, viděl jsem   větší píčoviny a kraviny,   zas točit film o ženský,   která střídá chlapské   plémě a miluje chlapa,   kterej ji má na salámu,   proč vlastně. Některý   věci asi v reálu takhle   chodí, ale film docela nudí.   Pobavil mě ale Marko Vašut a   jeho páv byl vynikající,   někde mezi 25 - 40%, ale   znovu to asi na 99% už   nedám.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
slušnej film sice dosti   komplikované zápletky ale   jde to velmi slušné obsazeni   na pomněry v čeckém filmu   ale až na některé   komplikované zapletky vcelku   slušné
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.7.2011
Průměrný, či spíše   podprůměrný filmýk, který   mě velmi sklamal dějem...   sposta zvratů, až   nesmyslných návratů a skoro   pohádkových románků. Snad   jen herecké obsazení bylo   fajn a nopak délka filmu   bylo velké negativum.
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2017
Průměrný film s   průměrným děním, kde   jedinou kladnou postavou je   Kryštof Hádek v roli   Honzíka a tradičně   kvalitní výkon Karla Rodena   ocením pokaždé. Díky   těmto dvěma proto taky   nedávám ještě nižší   hodnocení Příběh hořký   ale nijak k smíchu ještě v   mých očích snížil trapák   Tomáš Matonoha.
Snura
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Docela zklamání... Něco se   tu nepovedlo a docela jsem se   místy nudil, ten příběh   byl vlastně nijaký. Na   ještě přijatelné úrovni   drželi film především   představitelé mužských   rolí - Roden, Vašut a   Matonoha a alespoň velmi   pěkný pohled byl na Danicu   Jurčovou, i když po herecké   stránce byla trošku   nevýrazná. Zajímavá byla   Brabcova kamera, který z   Prahy udělal mnohem hezčí,   zajímavější a   přitažlivější město než   Londýn nebo italské   přímořské letovisko.
AGAMEMNON
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Je ten film o něčem jiným   než o šoustání? I   bezdějové porno má lepší   děj, než tato podivnost. V   hlavní roli kráva, která by   zasloužila vyliskat, dá   naprosto každýmu kdo si   řekne a ještě má pořád   plnou hubu chytrej keců,   akorát nakopat prdel čůze.   Radši si pustím péčko, tam   vím na čem jsem, to je taky   jenom o píchání, ale aspoň   tam mám pořádný baby a ne   nějakou vychrtlou slověnu,   která ty slabý jedničky   musela nabírat až na pupku.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2019
Čekal
jsem větší ptákovinu, ale   nakonec to celkem šlo. Jen si   člověk musel odmyslet   časté nereálné nebo   nelogické scény. Příjemné   překvapení bylo velmi dobré   natočení a herecké výkony.
Rene1
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Co říci? Je to propadák.   Ani opravdu skvělá kamera   F.A.Brabce a výborný   herecký výkon Karla Rodena   to nezachrání. Je to film o   ničem a pro nikoho. Tohle   dílko se nepodařilo. Film   nudí až k zbláznění,   myslím, že je to vůbec   nejhorší český film   poslední doby, i navzdory   Brabcovi a Rodenovi. Je to   obrovský trapas a je   neštěstí, že něco   takového může vzniknout. Za   peníze, které se do toho   vrazily, mohlo vzniknout něco   jiného, smysluplnějšího.   Třeba povídkový film,   který mohl přinést debut   hned několika mladým   režisérům, z nichž aspoň   jeden by třeba prokázal   náznak talentu, což už by   vzniku takového filmu dávalo   větší smysl než vzniku   takovéhoto nudného produktu   jako je toto ( nazvat to   filmem by leckdo považoval za   urážku filmařského   řemesla).
killy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.12.2007
Tak tento film , celkem nic   moc. Je to film který   neurazí, lehce pobaví i   rozesmutní. Některé scény   jsou veselejší, jiné   smutnější. Film se dá bez   odporu shlédnout.
kali.4
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.9.2008
Neosobní a nelogický „what   the fuck“ film plný   hloupých náhod a naprosto   nepochopitelných až   pitomých mužských   charakterů, se kterými se   absolutně nelze ztotožnit.   Hlavní hrdinka se chová   také nelogicky a její reakce   jsou často nepřirozené a   hloupé. Když se svlékla   poprvé, normální mužský   ze sebe s klidným svědomím   vypudil nějaké to   „Wow!“, když se ale   svlékla ještě asi   padesátkrát, byla už celkem   otravná. Až ke konci se   snímek „srovná“ a lze z   něho i něco rozumného   vyvodit. Bude ale asi něco   shnilého ve státě   dánském, jestliže k tomu   nejlepšímu, co film   nabízí, patří rozličné   sexuální polohy Tomáše   Matonohy a Danicy Jurčové. S   lehce nadprůměrným Románem   pro ženy, kterému se   Bestiář snaží   neúspěšně přiblížit,   nesrovnatelné.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Film, ve kterém od zaázku do   konce nevíte, co máte   čekat, skvělé výkony   českých herců, především   Karla Rodena, ze začátku se   to zdá jako psychologický   film, ale nakonec je to docela   sranda.. :)
sylwikk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Mě se ten film líbil, celkem   sem se u něj pobavila :) Taky   je dobře herecky obsazenej,   hlavně Karla Rodena mám   ráda. A vůbec nejlepší je   scénka s Vašutem, kterej   předvádí páva, to bylo   fakt moc :D
AshT
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.2.2010
Zajimavé dílo celkem na   šest.Pokud je to v tv   většinou se dívám ale   jinak na dvd že bych si to   pustil to ne.Dobré výkony   herců moc dlouhé na mě.
Rendys
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2007
Tento film není špatný   člověk musí sledovat   pozrně děj od začátku aby   dobře pochopil o co jde,Roden   mívá dobré filmy tohle je   trošku průměr ale dá se to
Tink
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Trošku rozporuplné pocity.
Zkrátka průměr. A asi   jedinné co si pořádně   pamatuju je hudba a Karel   Roden. Zároveň mě však   překvapila jinak nezajímavá   Danica Jurčová
Mary.Elwood
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Moc zajímavý film u kterého   jsem se celkem dobře   bavila,některé scény nebo   povahy postav byly opravdu   dobře vystižené. Jinak   samozřejmě nejlepší   démonický Karel Roden,ale   třeba i šílený Marek   Vašut :-) nebo zemědělec   Matonoha byli výborní.
suil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Film je podle mě moc   komplikovaný a zamotaný,   chvilkama se člověk začne   ztrácet a nechápe proč se   stalo to a proč zase tamto.   Každopádně bych ho   zařadila mezi ty lepší   české filmy, zaujal mě jak   příběh tak výkon Karla   Rodena.
Angelo.Ferrari
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Velice hloupý a naivní film,   který nelze přirovnávat   snad ani k Románu pro ženy.   Ten se alespoň snažil   naplnit ambice romantického   žánru bez postranních   úmyslů vyjadřovat se k   "ženské otázce".   "Emancipovaná"   hrdinka Bestiáře stále jen   mluví a mluví, ale její   slova se absolutně míjí s   jejími činy. Od začátku do   konce je jen loutkou, kterou   všichni dle libosti smýkají   (zvlášť pozoruhodné jsou   sexuální pozice v chlévě).   Ne zrovna šťastný se mi   zdál i   "deníčkový"   způsob vyprávění.   Subjektivní komentáře   hrdinky jsou z valné   většiny úplně zbytečné,   často jen rádobyvtipně   duplikují dění v obraze.   Domnívám se, že diváci   dosud nejsou tak stupidní,   že potřebovali k naprosto   polopatickým scénám   dodatečný komentář, který   by je bezpečně vedl k cíli.   Troufám si tvrdit, že Irena   Pavlásková už bohužel   nikdy nepřekoná svůj debut.
kara.lol
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2008
No, tak nějak nemastné,   neslané. Některé scény   tady byly vyloženě trapné   (soulož na pračce nebo co to   bylo). Jediné, co mě u   obrazovky dokázalo udržet,   byl Karel Roden. Ale ani on   nedokázal zachránit to, co   ostatní pokazili.
Iriska.c
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.10.2008
Nuda nuda nuda a zase nuda...   je to film vcelku o ničem,   kterému dávám 4 body jen   kvůli úžasnému Karlu   Rodenovi!
Issabellkaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2008
:)
Tento film se mi moc líbil.   Muži tu byly naprosto   dokonale vystiženi. A chudák   holka, jinak Roden tu byl   naprosto k sežrání :)   Dobré obsazení a herecké   výkony
d.lilien
Hodnocení:
Přidáno: 13.11.2009
Zkuste si to!
No, po nevypípaném   komentáři rádoby filmového   kritika si troufnu film trochu   obhájit:-)
Myslím,   že film se jen tak někomu   líbit nebude a taky asi vím,   proč. Protože je o nás a   spoustu lidí se v něm   nejspíš poznalo! Dobrák   kamarád pro všechno, na dně   paměti, zmatená holka v   nejlepších letech, její   kamarádka, co nekouká   napravo nalevo, když se jí   někdo líbí a v neposlední   řadě chlap, který se bojí   aby ho náhodou neubylo, kdyby   se vyznal ze svých citů,   nebo dal do vztahu víc. Je   pravda, že ti ostatní   chlapi, které hl.hrdinka   vystřídá asi nejsou z této   planety, ale v závěru je   film téměř pravdivým   obrazem našeho chování a   vlivu moderní doby. Proto ho   doporučuji! I když vzhledem   k problematice v kontaktu mezi   lidmi se na to paní   Pavlásková kouká ještě s   jistou nadsázkou. A když už   ne tohle, dejte šanci aspoň   F.A.Brabcovi a jeho skvělé   kameře!
romarikan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.1.2009
zvlastny film..ale zo   zivota..na konci chlap   pochopi,ze ju chce..ked ju uz   strati..no nuda   neslany-nemastny..
petrasek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Bestiář mě nijak zvlášť   neoslovil, nebýt Karla   Rodena, asi bych to ani   nedokoukala. Danica celkem   dobrá, Matohona mě trochu   zklamal a k roli Marka   Vašuta... hm, asi není co   dodat... chjo...
Niry
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Vždycky jsem měla Rodena   velmi ráda i přes jeho   záporné role zde mě ale   odradil- rozhodně né svým   hraním, ale spíš typem   postavy, kterou ovšem zahrál   přímo bravurně. Jinak se   dočkáte i velmi vtipných   okamžiků, například pavá   tanec pana ministra (Marka   Vašuta) to je teda něco:-)
Berrunda31
Hodnocení:
Přidáno: 6.1.2009
K tomuhle filmu je těžké se   vyjádřit.Na to jaké se na   něj pěli ódy,jsem čekala   něco víc,ale je to jen velmi   průměrný film.
CharlesDavy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.10.2008
Nuda a špatně zahrané
Když se sejde špatný   scénář a nezachrání to   herec, je škoda času na   takový film koukat. Hlavní   představitelka to zahrála   velmi slabě, nevýrazně.   Nechápu, proč si ji museli   brát až ze Slovenska.   Takových nul tu máme snad   dost. Kdyby byla alespoň   hezká.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih79030minih79030The Living and the Dead (2006) 
The Living and the Dead n
minih34108minih34108Vaterland - Lovecký deník (2004) 
n
minih15748minih15748Pětka s hvězdičkou (1985) 
Pětka s hvězdičkou n
minih9329minih9329Jako štvaná zvěř (1995) 
Fair Game n
minih24490minih24490V trestném území (1950) 
V trestném území n
minih32174minih32174Skleněná oblaka (1958) 
Skleněná oblaka n
minih39391minih39391Soumrak mrtvých (2004) 
Shaun of the Dead n
minih44672minih44672Moje borůvkové noci (2007) 
My Blueberry Nights n
minih5048minih5048Cesta hlubokým lesem (1963) 
Cesta hlubokým lesem n
minih16767minih16767Povídky ze záhrobí - Upíří nevěstinec (1996) 
Tales from the crypt: Bordello of blood n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
John Alexander

Alexander John

The Inbetweeners

The Inbetweeners
The Inbetweeners

Andrea Čunderlíková

Čunderlíková Andrea

Michael Caine

Caine Michael

David Stockton

Stockton David

Hodinový manžel

Hodinový manžel
Hodinový manžel

Sergio Mimica-Gezzan

Mimica-Gezzan Sergio

Všechno je, jak má být (Lust och fägring stor)

Všechno je, jak má být
Lust och fägring stor

Babe

Babe
Babe

Nao Ohmori

Ohmori Nao

Naposled navštívené:
John Alexander

Alexander John

The Inbetweeners

The Inbetweeners
The Inbetweeners

Andrea Čunderlíková

Čunderlíková Andrea

Michael Caine

Caine Michael

David Stockton

Stockton David

Hodinový manžel

Hodinový manžel
Hodinový manžel

Sergio Mimica-Gezzan

Mimica-Gezzan Sergio

Všechno je, jak má být (Lust och fägring stor)

Všechno je, jak má být
Lust och fägring stor

Babe

Babe
Babe

Nao Ohmori

Ohmori Nao

Reklama