Duben
ohodnotit

Obsah filmu Bunkr

 
Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde.

Snímek vyniká neobvyklými dějovými zvraty, kde si nemůžeme být vůbec ničím jisti.

Autor: PROCESOR
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.3.2018
PROCESOR!
Ustupující zdecimovaná německá četa   nachází úkryt na německo-belgické hranici.   Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý.   Jenomže nic není tak, jak na první pohled   vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale   velmi rychle se z něho může stát past, na sebe   nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice   ukryla před nepřáteli, kteří zemi   osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá   jinde.
Snímek vyniká neobvyklými dějovými   zvraty, kde si nemůžeme být vůbec ničím   jisti. Ti co mají velkou fantazii, mají bod k   dobru.
radegaster
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.8.2015
Bunkr
Parta SSmanů, kteří se z části zblázní, z   části pozabíjejí a z části přežijí za 90   minut z malém bunkru na belgicko-německé   hranici? Jen těžko říci něco   pozitivnějšího. Horor ne, thriller snad.
Mlapiska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2012
Přiznám se, že jsem film nesledovala s úplně   plnou pozorností – brzy jsem nechápala o co   jde, kdo je kdo, co se děje, kdo je na jaké   straně dveří... buď je film neskutečně   zmatenou pitomostí nebo je třeba ho sledovat   opravdu na 100 %. Možná se k němu proto ještě   někdy vrátím. Každopádně podobně laděná   Mrtvá hlídka je mnohem   koukatelnějším kouskem.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10