Duben
ohodnotit

Chata smrti [Video]

Somebody Help Me

Rok:
2007
Délka:
100 minut
„Existují horší věci, než je smrt.“

Obsah filmu Chata smrti

 
Brendan Young a Darryl Jennings jednou na výlet do Lake Arrowhead se skupinou studentů. Tam chtějí na chatě společně oslavit narozeniny přítelkyně jednoho z nich. Jeden po druhém se ale začínají záhadně ztrácet, dokud jim záhadná návštěva nezačne pomáhat rozplétat komplikovanou a hrozivou síť záhad, které se dějí. Dokáží se z této sítě studenti dostat ve zdraví?

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
DVD Edice
 
 
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Chata smrti >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2016
Naprosto nudná blbost, která akorát dávala   divákovi naději v lepší a originálnější   děj, ale bohužel to bylo pouhé zklamání.   Kameraman byl neschopný idiot, který natáčel   ještě neschopnější debily, co si říkali   herci. Do toho ještě režisér, který snad byl   nadupaný houbičkami a viděl místo debilů snad   tančící opice a musel to hned natočit jako   mistrovské dílo. Ani by nevadilo, že děj je   okopírovaný a podobný thrilleru   "Brazilský masakr", ale mohli alespoň   sehnat lepší herce nebo to natočit   autentičtěji, protože by to alespoň vypadalo   lépe. Děj si chvilku hraje na tajemno kvůli   malé holčičce, ale nakonec ani divák neví,   jaký tam měla význam. To by se dalo obejít. To   že scénárista z toho udělal jednoduchý   způsob, jak ten film zprznit ještě víc, byl   opravdu už konec a chvilková beznaděj. Nic   horšího snad v dějinách filmu nebylo, protože   "Chata smrti" nejenže se tváří jako   kravina, ale ona tou kravinou také je. Pro Vaše   lepší spaní TOMUTO KLENOTU SE ROZHODNĚ   VYHNĚTE OBLOUKEM. Ušetříte totiž čas i své   nervy ;)


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178397

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10