Duben
ohodnotit

Domácí mazlíček

The House Bunny

Další název:
I Know What Boys Like / Domáci maznáčik (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
97 minut
„Musí přežít v reálném životě, a to i přesto, že celý svůj život nedělala nic jiného než práci pro Playboy.“
Popis / Obsah / Info k filmu Domácí mazlíček
Pro hlavní hrdinku Shelley, která pochází ze sirotčince, se nedaří najít žádnou pěstounskou rodinu. Bez povšimnutí zde zůstává až do své puberty, kdy se z ní vyklube krásná dívka. Skončí nakonec jako zajíček Playboy. Bydlí společně s ostatními dívkami a užívá si života. Jednoho dne je donucena opustit dům, ve kterém žijí ty nejžhavější holky ve městě. Ocitá se sama ztracená v divočině Beverly Hills. Náhodou naráží na lítost budící dívčí spolek Zeta Alpha Zeta, který jí zprvu poskytne vytoužený domov a později i prostor k tomu, aby své nepopiratelné schopnosti konečně uplatnila pro všeobecné dobro. Naučí dívky, jak být upravené, krásné. Prostě sexy, jako dívky z Playboye. Navíc Shelley potkává mladíka, který jí stojí nejen za flirt. Pouští se do závodu s časem, během kterého musí z děvčat bez sebevědomí vychovat dámy a zařídit, aby se dům spolku Zeta stal nejoblíbenějším místem studentů dřív, než ho univerzita zavře. Nastěhujte se k Domácímu mazlíčkovi a užijte si pořádnou porci zábavy.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Domácí mazlíček
Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Domácí mazlíček
Info o filmu: Když musí krásná Shelley (Anna Faris) opustit dům, ve kterém žijí ty nejžhavější dívky ve městě, ocitá se sama ztracená v divočině Beverly Hills. Pak ale náhodou naráží na lítost budící dívčí spolek Zeta Alpha Zeta, který jí zprvu poskytne vytoužený domov a později i prostor k tomu, aby své nepopiratelné schopnosti konečně uplatnila pro všeobecné dobro. Navíc Shelley potkává mladíka, který jí stojí nejen za flirt. Shelley se pouští do závodu s časem, během kterého musí z dívek bez sebevědomí vychovat dámy a zařídit, aby se dům spolku Zeta stal nejoblíbenějším místem studentů dřív, než ho univerzita stačí zavřít. Nastěhujte se k Domácímu mazlíčkovi a užijte si pořádnou porci zábavy!


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Domácí mazlíček
Hlavní hrdinka Bunny Sheley, která žije ve vile společně s holkama z Playboye, je po dosažení svých 27 narozenin vyhozená z vily. Po pár dnech žití ve svém starém autě, objeví jednu kolej Zeta, kterou obývá partička holek. Rozhodne se stát jejich opatrovnicí. Jelikož jde o holky, které nejsou příliš oblíbené mezi svými spolužáky, tak se Sheley pokusí je změnit. Vše se jí daří, dokud nezačne konkurovat protější koleji, která chce její plány překazit. Sheley vilu Zeta neopustí ani po nabídce Hefa stát se dívkou listopadového vydání časopisu Playboy. Nakonec vilu zachrání před zrušením.


Autor: ValaMalDoran

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

23:10 - 00:00

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Amsterdam v ohrožení

23:50 - 00:45

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Zítra vstanu a opařím se čajem...

23:55 - 02:05

2 minut již uběhlo
128 minut zbývá do konce

Prima - Jack Reacher: Nevracej se (201...

23:05 - 01:25

52 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190616
Osobností: 697989
Fotografií: 764495
Plakátů: 376905
Obsahů a biografií: 178376

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10