Duben
ohodnotit

Obsah filmu Elsewhere

 
Americký mysteriózní thriller s krimi zápletkou.

Jillian (Tania Raymonde) a Sarah (Anna Kendrick) jsou, přes hodně odlišné povahy, nejlepší kamarádky. Vyrostly spolu v jednom americkém zapadákově. Když jednou Jillian vyrazí na schůzku s mužem, kterého poznala na internetu, beze stopy zmizí a zůstane po ní jen její deník a záhadné video z mobilu. Víc toho Sarah k dispozici nemá a navíc bude patrně na hledání kamarádky úplně sama, protože ostatním obyvatelům městečka toto zmizení, jak se zdá, vůbec nevadí.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Elsewhere >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Když jsem se na film začala koukat, tak jsem   vůbec netušila o čem by mohl být. Věděla   jsem pouze název a viděla obal a také   obsazení. Podle toho jsem usoudila, že půjde   spíš o nějakou teenagerskou rádoby komedii. Na   jednu stranu to možná bylo adresováno spíše   teenagerům, ale podle mě tohle dospělého   člověka taky neurazí. Ze snímku se navíc stal   docela napínavý kousek. Aspoň na mě to tak   zapůsobilo.
Zezačátku šlo pouze o   tlachání. Některým pasážím jsem ani tolik   nerozuměla, protože jsem na to koukala v   angličtině. Pár věcí bych možná i   vynechala, ale vlastně asi během půl hodiny se   všechno začalo rýsovat v jiném světle. Už na   to člověk ani nekoukal jen tak z dálky, ale   čekal na rozřešení. Jak už jsem říkala, tak   jsem neměla vůbec ponětí o čem by mohl film   být, tak jsem ani nevěděla, co bude následovat   a ani jsem si netroufala tipovat, co by to mohlo   být.
Film byl pro mě příjemným zpestřením   večera a rozhodně jsem nebyla nijak zklamána.   Avšak také jsem neskákala radostí do stropu.   Jsou věci, které mi ale stejně vrtají hlavou   až doteď. Třeba to, jak může obyčejný mobil   vydržet nenabitý skoro tři roky?!? Není to   zvláštní? Ono už třeba dva týdny je na mobil   moc. Zjistila jsem, že téhle skutečnosti si   všimlo již více lidí, ale já jsem jí také   zaostřila, tak jí tu rovnou uvádím.

Anna   Kendrick, kterou znám jen ze Stmívání, mě tu   docela překvapila. Přeci jen se mi tahle role u   ní líbila víc, než role Jessicy v již   zmíněném Stmívání. Pak jsem ostatní herce   víceméně ani neznala. Až tedy na Paula   Wesleyho, kvůli kterému jsem na film koukala.   Ten tady vypadal dost strašně a vlastně jediná   pořádná scéna s ním se koná na docela   neobvyklém místě (většinou se na takovéhle   kouty filmy nesoustředí).

Ke konci, když to   vezmu kolem a kolem, tak film považuji za docela   napínavý a někdy možná i trochu lekavý   (většinou ale lekavé okamžiky čekáte a nic   se nestane). V některých místech je děj i   trochu strašidelný, ale nejde o žádný horor.   A konec? Tak ten je zvláštní. Asi ne tolik, ale   na mě prostě zapůsobil trochu divným   způsobem. Možná trochu moc   "poameričtile". Pro film je podle mě   rozpětí mezi šesti až sedmi hvězdami tak   akorát.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178399

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10