Duben
ohodnotit

Emmettův cíl

Emmett's Mark

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
104 minut
„Tři dny na vyřešení vraždy... své vraždy.“

Obsah filmu Emmettův cíl

 
Detektiv na vrcholu své kariéry, zabývající se vraždami, ještě neví, že se zanedlouho jeho život změní. Stále častěji se objevující bolesti hlavy jsou příznakem vážné nemoci.

Tváří v tvář smrti si začíná uvědomovat prázdnotu svého života a rozhodne se pro radikální řešení: záhadný cizinec pro něj zaranžuje vlastní vraždu. Sám si vybral. Za tři dny - neznámé místo, neznámý čas. Všechno jde dle plánu a on se ještě pouští do dalšího případu. Poháněn touhou po jeho objasnění zjišťuje spojitost mezi hledaným vrahem a osobou, která jej má zavraždit. Kdo bude rychlejší, ten vyhrává. Podaří se mu případ vyřešit a tak se zachránit?

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Časopis AHA!, DVD HIT
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Emmettův cíl >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2015
Probudit se jednoho dne v dobré náladě a   chvilku poté se dozvědět o smrtelné nemoci   zahýbá s každým. I hlavní postavě tohoto   snímku, který si na sebe vlivem své diagnózy   zaplatí zabijáka. Jenomže pak se dozví, že   šlo o omyl. Diagnóza patřila jinému. Námět   vyvolává dojem, že se bude jednat o slušný   akční snímek, ale bohužel, tomu tak není.   Vyprávění je pomalé s mírnou temnou   atmosférou. Psychologické motivy a krimi   dějová vedlejší linka poukazuje na životní   etudy dotčeného a nic víc. Použitá hudba má   moc uspávat, takže koho nezaujme příběh, je   ztracený. Snímek není natočen špatně, ale   chtělo by to více života do toho umírání.
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2010
Celkem typická zápletka pro typický americký   thriller, který však vybočuje do lehkého   nadprůměru díky zpracování a absenci   pohřbíjejících a trapných žánrových   klišé. Pravda – klišovitým scénám se   nevyhnul ani tento film, ale je jich minimum a   neřvou tolik po uznání divákova oka. To je   vlastně obrovské plus tohoto filmu. Na rozdíl   od mnohých svých thrillerových   "kolegů" zde vše plyne s větší   lehkostí a samo sebou bez přílišného   tlačení na pilu. Režie si šla více svým   způsobem než podle přesně dané   šablony.
Vzniklo tak docela šťastné spojení   dvou hlavních linií: kriminální pátrání po   zrůdném násilníkovi a Emmettova osobní válka   s vrahem. Přesto tomuto spojení něco chybí, i   když je dobře sladěno. V ději se objevují   logické trhliny a mnohé aspekty zůstaly jaksi   nevyužity. Chybí tomu zároveň i grády, díky   čemu je film tak nějak málo výrazný – až   moc málo se odvázal a hlavně bych ho nechala v   klidu dojet až do konce, který tak působí   nedotaženě.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.2.2009
Herecký výkon Tima Rotha posouvá tohle celkem   solidní kriminální drama do oblasti   nadprůměru. Není to špatné.


Hodnocení:n12345678910
Emmettův cíl (2002)Emmettův cíl (2002)Emmettův cíl (2002)Emmettův cíl (2002)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10