Duben
ohodnotit

Expendables: Postradatelní 3 [2k digital]

The Expendables 3

Další název:
Expendables: Nezničiteľní 3 (SK)
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
14.8.2014
„Nový tým, nový přístup, nová mise.“
Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



POZOR SPOILER

Zbytek partičky postradatelných tentokrát řádí u vlaku. V něm je zajatec, který díky nim uniká.
Uprchlík si říká Surgeon, nebo také Doktor Smrt. Není moc času na nějaké bližší seznamování, hned následuje akce v přístavu. Zde se k velkému Rossově úžasu objevuje Conrad Stonebanks. Ten má být mrtvý, ale jak vidno, není. Ross po něm okamžitě vyjede. Při tvrdém boji je raněn další Rossův muž a on později v baru uzná, že je třeba tým omladit. Ale ještě předtím se setkává s operačním důstojníkem Maxem Drummerem, který nahradil pan Churche. Ten chce stále Conrada dostat. A tak dává Rossovi ještě jednu šanci.
Ten vyhledá starého známého s přezdívkou Bonaparte a chce lidi do nového týmu. Takže se ocitají ve Wyomingu v Grand Tetonu, kde je mladík s přezdívkou Thorn. Zkušený hacker.
Následuje New York. Zde Bonaparte nabízí ženu, která jen tak mimochodem před Rossovýma očima uzemnila několik chlapů. Je totiž vyhazovačka v baru a říká se jí Luna.
Třetí návštěva je Arizoně. Zde je předveden muž jménem Felipe Silva. Je to zabiják a umí skákat jako opice, ale Bonaparte si to s ním nakonec rozmyslel.
Následuje návštěva v Kalifornii na vojenské základě, Zde je mladík s přezdívkou Mars, specialista na zbraně.
Poslední zastávka je až v Mexiku. Muž do týmu je John Smilee z jednotky zvláštního nasazení. Ten zrovna dostává nakládačku v zápase, při kterém je poražen. Ross ovšem pozná, že to udělal schválně.
Takže je celá parta pohromadě.
Naleznou určený cíl a také se jim povede jej unést i přes všechny ochranné vymoženosti. Jenže neví, že má v hodinkách GPS lokátor a stávají se jeho zajatci. Ross při tom málem přijde o krk, ale nakonec se z toho dostane. Jenže jeho čtyři lidi zůstávají jako zajatci.
Ross je pochopitelně v této omáčce nechce nechat, a míní si pro ně zajít.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



Skupina žoldáků známá pod jménem Postradatelní, vedená Barney Rossem se tentokrát bude muset utkat s jedním ze zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík, a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý tým sprovodit ze světa. Protože nechce Barney dostat své parťáky do potíží, rozpustí Postradatelné a rozhodne se najmout nové a mladší členy skupiny. Na rozkaz agenta CIA vyrazí společně zajmout Conrada, ale akce se nepodaří a všichni členové jeho týmu jsou zajati. Zbývá jediné možné řešení - dát dohromady původní partu.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale trochu opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, by své staré spolubojovníky poslal do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kella Lutz (známý ze série Twilight ), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey.

zdroj: Bontonfilm


Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham) a zvyšok ich tímu čaká počas ich najnovšej misie stretnutie s Conradom Stonebanksom (Mel Gibson). Kedysi, pred malou večnosťou, bol Conrad Barneyho pravou rukou pri budovaní tímu nezničiteľných, no postupne sa z neho stal bezcharakterný obchodník so zbraňami, čo z neho, pochopiteľne, urobilo protivníka jeho niekdajších priateľov a spojencov. Preto zrejme neprekvapí, že si Conrad predsavzal ich pri prvej vhodnej príležitosti zničiť a rozdrviť na prach, Barney však má iné plány... Rozhodne sa pridať do hry novú, mladú krv a pá moderných zbraní! Za týchto okolností je absolútne jasné, že finálny boj niekdajších priateľov, z ktorých sa stali nepriatelia na život a na smrť, bude na jednej strane veľmi osobný, na strane druhej však tiež zároveň bojom mladých a dravých bojovníkov proti veteránom a modernej techniky proti starej škole, aký nemá obdoby...

Zdroj: Markíza


Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



Další pokračování akčních thrillerů Expendables: Postradatelní 3 navazuje na příběhy elitního komanda žoldáků Expendables: Postradatelní (2010, The Expendables; r. Sylvester Stallone) a Expendables: Postradatelní 2 (2012, The Expendables 2; r. Simon West). Autor celého projektu a zároveň představitel hlavní role, velitele týmu Barneyho Rosse, Sylvester Stallone, který chtěl původně jen přivést znovu na scénu veteránské akční hrdiny, svěřil režii „trojky“ australskému filmaři Patricku Hughesovi. Zadání a téma ovšem zůstaly stejné: vměstnat do řídkého příběhu co nejvíce divokých akcí s pyrotechnikou, honičkami, přestřelkami i boji tváří v tvář. – Čtyřčlenné komando Expendables (Ross, Christmas, Gunnar a Toll Road) osvobodí někdejšího parťáka Doca z vězeňského vlaku, aby se s nimi mohl zúčastnit akce v Mogadišu, kde mají zlikvidovat obchodníka se zbraněmi. Z „terče“ se vyklube zakládající člen týmu Stonebanks, který pod novým jménem přešel na stranu zla. Záludný muž vyklouzne a ještě postřelí dalšího člena komanda, černocha Caesara. – Roztrpčený Barney tým rozpustí. Hlavoun z tajné služby Drummer mu dá druhou možnost. S pomocí lovce hlav Bonaparta vytvoří žoldák nové komando z mladých zabijáků, k nimž patří Smilee, Luna, Thorn a Mars. Při akci v moderním bukurešťském muzeu noví Expendables zajmou Stonebankse, jenž má být jako válečný zločinec souzen v Haagu. Zrádcovi žoldáci jej však osvobodí a zajmou čtveřici nováčků. Barney se zachrání. Zorganizuje novou akci, do níž přibere pouze užvaněného Galga. Pomáhá mu starý známý Trench. Do Rossova letadla se však nakonec vnutí i původní tým. V Azmenistánu, kde má Stonebanks základnu, komando osvobodí v napůl rozpadlém hotelu rukojmí, avšak pak musí bojovat proti celé místní armádě. Díky pomoci Drummera jako pilota vrtulníku, Trenche a někdejšího člena Yanga načas přemohou přesilu a pak uniknou v helikoptéře, do níž se na poslední chvíli dostane i Barney, který v souboji zabil Stonebankse… – Film se natáčel v Bulharsku.

Tomáš Bartošek, Filmový přehled 2014


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Expend4bles: Postrad4telní (2023)

 Expend4bles: Postrad4telní (2023)
Expend4bles: Postrad4telní n
Expend4bles
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Waugh

(pokračování)

Untitled Adi Shankar Project (2015)

 Untitled Adi Shankar Project (2015)
Untitled Adi Shankar Project n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(spin-off)

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

 Expendables: Postradatelní 2 (2012)
Expendables: Postradatelní 2 n
The Expendables 2
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(pokračování)

Expendables: Postradatelní (2010)

 Expendables: Postradatelní (2010)
Expendables: Postradatelní n
The Expendables
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Máme rádi zvířata

16:45 - 17:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Princ Philip, muž ve stínu Kor...

15:50 - 16:50

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

78 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190643
Osobností: 698069
Fotografií: 764728
Plakátů: 377098
Obsahů a biografií: 178431

Poslední komentáře

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Žízeň (1949)

Žízeň
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10