Duben
ohodnotit

Hádej kdo?

Guess Who

Další název:
Hádaj, kto príde (SK); Hádaj kto? (SK); Guess Who - Meine Tochter kriegst du nicht
Rok:
2005
Délka:
103 minut
„Když úspěšná mladá černoška oznámila rodičům zasnoubení, opomněla jeden drobný detail, že její snoubenec je běloch.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hádej kdo?



Před tím, než Theresa (Zoë Saldańa) přivedla svého snoubence Simona Greena (Ashton Kutcher) na oslavu 25. výročí svatby svých rodičů, zapomněla zmínit jeden drobný detail...Simon je běloch. Jejího otce Percyho Jonese (Bernie Mac) tahle drobnost přivádí k rozhodnutí, že zasnoubení dcery musí zrušit. Udělá všechno pro to, aby se Simon v rodině necítil dobře. Od machinací s jeho bankovním účtem, až po noční zamknutí ve sklepě. Když ale Percy škodolibě prozradí Simonův nejtajnější trapas, vede to k neskutečné řadě komických komplikací, které dokazují jediné. Tatínek nemusí mít vždycky pravdu. (oficiální text distributora)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hádej kdo?



Od 13. dubna 2024 na Voyo.

Před tím, než Theresa představila svého snoubence Simona svým černošským rodičům, zapomněla zmínit jeden drobný detail - její vyvolený je běloch. Její otec Percy je rozhodnutý zasnoubení dcery zrušit, ale tatínek nemusí mít vždycky pravdu.

Voyo

Zamilovaná černošská fotografka Theresa Jonesová se rozhodne zavolat z New Yorku rodičům. Ti žijí na předměstí New Jersey, právě chystají stříbrnou svatbu a od dcery se dozvědí, že jim hodlá představit snoubence Simona Greena. Když se do telefonu rozplývá, jak je hodný, šikovný a úspěšný burzovní makléř, zapomene zmínit podstatnou maličkost. Že Simon je běloch. Což je v okamžiku, kdy se objeví na prahu, pro rodiče skutečný šok. Situaci nevylepší ani to, že se neuvede příliš oslnivě, protože vždy, když je nervózní, stává se nemotorným. Zatímco chápavá matka Marylin je sice překvapená, ale tolerantní, otec Percy je překvapen a zděšen. Podle dceřina chvalozpěvu očekával někoho podobného Denzelu Washingtonovi a místo toho má před sebou nepovedenou parodii Jima Carreyho. A protože chtěl vždycky pro dceru to nejlepší, rozhodne se Simona důkladně prověřit, spoléhaje přitom nejen na svůj instinkt. Mladíka tak čeká opravdu ostrý víkend, během něhož Percy například zjistí, že právě přišel o práci, což se snaží před Theresou utajit, dokud víkendová sláva neskončí. Situace se ještě přiostří, když Percy chytí budoucího zetě v kompromitující situaci, zahrnující Theresu, postel a sexy spodní prádlo na těle, pro které nebylo určeno. Rozhodne se čest své dcery bránit a udělat vše proto, aby zasnoubení zrušil, Simona znechutil a z rodiny vyštval. Jeho pokusy sice nesou ovoce a snoubenci se pohádají, na druhou stranu však nečekaně zkomplikují jeho manželství.

Zdroj: Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hádej, kdo přijde na večeři (1967)

 Hádej, kdo přijde na večeři (1967)
Hádej, kdo přijde na večeři n
Guess Who's Coming to Dinner
Žánr: komedie / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Stanley Kramer

(remake)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10