Duben
ohodnotit

Hráč [DVD kinodistribuce]

Lošėjas

Další název:
The Gambler
Země:
Rok:
2013
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
14.8.2014
„Hra s lidským životem je pro něj skvělým kšeftem.“

Obsah filmu Hráč

 
Snímek, který přesvědčivě zvítězil v kategorii Nejlepší film roku při udílení litevských cen Silver Crane, oslovuje diváky po celém světě. Na Filmovém festivalu v Talinu byl nominován na cenu Tridens pro Nejlepší film a na festivalu ve Varšavě získal Zvláštní cenu poroty a nominaci na Grand Prix. Debutový celovečerní snímek režiséra Ignase Jonynase je velmi realistickým obrazem záchranné zdravotní služby, která dennodenně bojuje o záchranu lidských životů. Díky skvělým hereckým výkonům a naprosto famóznímu hudebnímu doprovodu kapely The Bus se z Hráče stává jedinečný filmový zážitek.

Vincentas je nejlepším lékařem záchranné služby, který...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.losejas.lt/
 
 
Distributor v ČR:
Film Europe
 
 
Typ:
[DVD kinodistribuce]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
1:1,85
 
 
Jazyková verze:
litevská
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Hráč >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2015
Artový snímek o tom, kam až může člověka   zavést touha po hraní a sázení. O to víc je   to horší, když takový člověk pracuje na   záchranné službě a vymyslí sázky na   přivezené pacienty. Přežijí nebo ne? Zaplete   ještě do toho mafii, vyrobí webové stránky a   mašinérie sázek na smrti může začít.   Mezilidské vztahy dostávají zabrat a touha po   výhře je neutuchající. Dynamická kamera   podpořená dynamickou hudbou vytváří ponurý   až úděsný zážitek. Příběh poukazuje na   problém gamblerství. Názorný příklad toho,   kam až tohle všecko může dojít. Což o to,   napsáné a natočené je to dobře, ale přeci   jen mi tu něco chybí. Buď větší   dramatičnost a nebo větší citové výjevy.   Takhle to je takové, jak se říká, slané   nemastné. Za pozornost však tento zajímavý   filmový počin stojí. Až nás někdy přiveze   do nemocnice záchranka, můžeme zapřemýšlet,   jestli si na nás také náhodou nevsadili.


Hodnocení:n12345678910
Hráč (2013) [DVD kinodistribuce]Hráč (2013) [DVD kinodistribuce]Hráč (2013) [DVD kinodistribuce]Hráč (2013) [DVD kinodistribuce]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10