Duben
ohodnotit

Já, robot

I, Robot

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
2.9.2004
„On jediný to tušil.“

Chyby ve filmu Já, robot


1) posloupnost
Spooner dá Calvinové svůj samopal a jede na motorce pomoct tomu klukovi, chvíli střílí a pak toho robota za jeho zády zastřelí Calvinová, která by tam tak rychle nedoběhla (zvlášt se samopalem, kterej neni taky zrovna lehkej...)

Vložil: matej69

2) posloupnost
Když je Del poprvé v místnosti, odkud skočil stařík dolů, tak na něj vyskočí Sany a vyrazí mu pistoli z ruky, která spadne a když jí Kelvinová bere ze země, tak je úplně jinak otočená.

Vložil: Kuvik

3) posloupnost
Zhruba ve 45 minutách, když je Will Smith probírá ráno ze spánku a otočí se na bok, tak je na jeho pravé straně hrudníku vidět červená skvrna, když se všek posadí, skvrna na hrudníku už není.

Vložil: Kuvik

4) posloupnost
Předtím, než začne Will Smith honit robota tak má koláč. Ten strčí muži s aktovkou, ale ten už aktovku při přebírání koláče nemá.

Vložil: Kuvik

5) posloupnost
Spooner má robotickou levou ruku, po honičce a následný rvačce rozbíjí chodník pravou, kterou má lidskou a zranitelnou

Vložil: matej69

6) posloupnost
Proč Spooner na začátku posiluje s činkou tu robotickou ruku, když ta je zaprvé už tak dost silná a zadruhý by jí timhle nijak nepomoh

Vložil: matej69

7) posloupnost
Spooner se zeptá hologramu: ,,Je něco, co byste mi chtěl říct?" a na to mu hologram odpoví: ,,lituju, mé možnosti jsou omezené, musíš se ptát správně." a po další otázce se Spooner znova zeptá, jestli je něco, co by mu chtěl říct.

Vložil: matej69

8) posloupnost
Ve chvíli kdy se robot pohne a někam běží, nemůže se logicky umístit na místo kde by zapadal do davu, jelikož by porušil, pravidelné umístění robotů (roboti jsou zarovnáni do bloku)
Spooner by si toho musel všimnout.

Vložil: Lucie611

9) logická
Pri konci filmu Spooner dáva doktorke Calvinovej do rúk zbraň a následne vyrazí na svojej motorke na pomoc Farberovi, ktorého ohrozujú vzbúrený roboti na ulici. Spooner prejde veľmi rýchlo na motorke cca 300 metrov kým dorazí k Farberovi (trvalo mu to cca 15 sekúnd), tam začne strieľať na robotov, no jeden z nich sa práve chystá zaútočiť na Spoonera a vtom sa tento robot je zneškodnený dávkou z automatu, ktorým strieľala Calvinová.
Akým zázrakom stihla Calvinová za tých cca 15 sekúnd dobehnúť k Spoonerovi so zbraňou v ruke, pričom nebola vôbec zadýchaná a navyše dokázala trafiť toho nebezpečného robota pri Spoonerovi ?!

Vložil: Kuvik

10) logická
Na konci filmu, když už Sunny běžel k Smithovi a té doktorce, tak doktorka visí na tom mostu, který chtějí tí roboti shodit. Když ale Will Smith přetrhne lana, která rozrežou roboty napůl, tak jeden robot padá dolů. Pak hned na to, jak začína pada,t tak je obraz na Dr. Calvinovou, která visí na tom mostu a nic tam nepadá. Že by nohy jen tak zmizely?

Vložil: Kuvik

11) logická
Když Del vykládá Calvinové o holce jménem Sarah, říká, že jí neznal, ale potom jí řekne snad celej její životopis. A kde moh vzít ten její přívěšek?

Vložil: Kuvik

12) logická
Kdyby doktor spadnul z takové výšky, jeho tělo by bylo v daleko horšim stavu.

Vložil: matej69

13) logická
Calvinová řiká Spoonerovi, že armáda používá místo vojáků roboty, ale ti nesměj ublížit člověku, tak k čemu sou v armádě?

Vložil: matej69

14) animace/efekty
Na začátku filmu, jak si povídá Del se Sunnym a Sunny vrazí ruce do stolu, promáčkne se, v následující scéně, kdy je vidět stůj ze spodu promáčklý není.

Vložil: Kuvik

15) animace/efekty
Občas v průběhu filmu Sonny nevrhá stíny.

Vložil: Kuvik

16) animace/efekty
V opravně robotů jich nemohlo bejt bez Sunnyho přesně tisíc, protože ten často opouští řadu a zařazuje se někde úplně jinde, takže jich tam muselo chybět víc


Vložil: matej69

17) animace/efekty
V kancelářích USR měli bezpečnostní skla. Když do nich Spooner střelil, měly by se v nich objevit díry, ale skla zůstat pohromadě a ne se hned rozsypat...

Vložil: matej69

18) ostatní
V jednu chvíli poručík odkazuje na Dela jako na Willa, přitom postava, kterou hraje Will Smith se jmenuje Del.

Vložil: Kuvik

19) ostatní
Kdyby člověk spadl z takové výšky jako Dr. Alfred Lanning, tak by byl určitě v horším stavu. Vubec pokud to byl pád na beton.

Vložil: Kuvik




Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Já, robot 2 (2016)

 Já, robot 2 (2016)
Já, robot 2 n
I, Robot 2
Žánr: sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178347

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10