Duben
ohodnotit

Jeden svět nestačí

The World Is Not Enough

Další název:
James Bond 007: Jeden svět nestačí; James Bond 007 - Die Welt ist nicht genug;Bond 19; Swiat to za malo; Twine
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
128 minut
Premiéra v ČR:
13.1.2000
„Kdo ovládá trh s ropou, může ovládnout svět. Ale nemůže ovládnout Jamese Bonda.“
Popis / Obsah / Info k filmu Jeden svět nestačí
Nejlepší britský tajný agent James Bond zařídí, aby se tři miliony liber vrátily do rukou právoplatného majitele, ropného magnáta Roberta Kinga. Peníze, které prošly rukama teroristů, jsou však napuštěny výbušninou, která Kinga zabije. Bond proto dostane za úkol chránit magnátovu dceru Elektru, jež po otci převzala stavbu nového ropovodu ve střední Asii. Stavba je trnem v oku konkurenčním ropným firmám. Elektru navíc nedávno unesl obávaný a brutální terorista Renard. Mladé ženě se však podařilo zabít několik hlídačů a utéct. Agent 007 teď následuje Elektru do Ázerbajdžánu, kde se střetne s několika zabijáky na motorových padácích. Kvůli informacím o Renardovi se znovu setká se svým dávným nepřítelem, bývalým agentem KGB Valentinem Žukovským, který nyní čile podniká v kasinech a ve výrobě kaviáru. Od něj už vede přímá cesta na ruskou atomovou základnu v Kazachstánu. Bond zde poprvé stane tváří v tvář Renardovi, jenž právě provádí dobře zorganizovanou krádež plutonia z vyřazené rakety. James Bond přežije souboj s Renardem jen díky svým výjimečným schopnostem a díky odtažité jaderné vědkyni Christmas Jonesové. Zároveň pojme podezření, že Renard a Elektra Kingová ve skutečnosti spolupracují…

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jeden svět nestačí
V sídle MI6 došlo k atentátu na ropného magnáta a přítele M a v nebezpečí se ocitá i jeho dcera Elektra (Sophie Marceau). JAMES BOND je proto vyslán do Azerbajdžánu, aby ji ochránil a zároveň odhalil vraha. Elektra ale ve skutečnosti stojí na druhé straně barikády a BONDOVU ochranu přijímá pouze na oko. Spolu s přítelem, nebezpečným teroristou (Robert Carlyle), plánují neobyčejně výnosný obchod, kterým chtějí získat kontrolu nad celým světem ... JAMES BOND - tentokrát svůdnější, drsnější a vtipnější než kdy předtím. Ani v této jeho misi nechybí správná Bondgirl v podání krásné Denise Richards.


Autor: emons

Popis / Obsah / Info k filmu Jeden svět nestačí
V Londýně, v sídle slavné MI 6, je doslova před zraky M zavražděn její přítel, ropný magnát Sir Robert King. Pro agenta 007 je rozkaz jasný: vypátrat vraha a poskytnout ochranu dceři mrtvného muže, krásné Elektře, která se rozhodne pokračovat v práci svého otce. Již po první dramatické pátrací akci je zřejmé, že v pozadí vraždy je hledaný terorista Renard, člověk bez emocí a bez pocitů bolesti, které v jeho mozku potlačuje nevyoperovatelný projektil. Bonda nepřekvapí, že se s ním setká až v dalekém Kazachstánu, kde má společnost King Enterprises své sídlo. "Černé zlato" přitahuje jako magnet ty nejbohatší, nejvlivnější, ale i lidi bez skrupulí a zásad. A právě mezi nimi se s překvapivou jistotou pohybuje Elektra. Ani pro zkušeného agenta jakým James Bond bezpochyby je, není snadné zorientovat se v této bizardní společnosti, kde vedle vědců a odborníků jsou specialiské na hromadnou smrt a ničení. Pak ale do sebe jednotlivé části skládačky začnou zapadat. Zjistí, že se někomu už zase zachtělo ovládnout svět a Renard je v této hře jen druhým houslistou...

JEDEN SVĚT NESTAČÍ je v pořadí již devatenáctou "bondovkou" tedy akčním snímkem o legendárním agentovi 007, který se s nadhledem, vtipem a šarmem dokáže vyrovnat s tím nejzapeklitějším případem. Pierce Brosnan už dokonale zdomácněl v roli Jamese Bonda. Padne mu a sluší, stejně jako jeho elegantní obleky. A tak jde hlavně o to, postavit mu do cesty mocné a silné protivníky v těch nejneuvěřitelnějších "bondovských" situacích. To všechno se tvůrcům filmu podařilo a tak můžeme i do nového tisíciletí vstoupit svižným bondovským krokem. Vždyť právě hrdinové jako on by měli patřit k jeho pilířům.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jeden svět nestačí
I na přelomu tisíciletí je nezničitelný James Bond (Pierce Brosnan) v dokonalé formě a i když nedokázal zabránit tragické smrti svého přítele, ropného magnáta sira Roberta Kinga, svět je v bezpečí, protože Bondova pomsta nebude sladká, ale dokonalá. Výbuch v londýnské MI6, který stál Kinga životm úzce souvisel se všeobecným zájmem o obrovská ložiska ropy v Kaspickém moři, a udělal z Kingovy dcery Elektry sirotka a z jeho impéria kořist pro konkurenční supy. Není divu, že agent 007 za těchto okolností cítí jistou odpovědnost a povinnost zachránit osiřelou dívku, ovšem bude muset vypořádat jak s její nedůvěrou, tak (a to především) s úhlavním zloduchem, nelítostným teroristou jménem Renard, který má na padoucha tu nepříjemnou vlastnost, že necítí bolest.
Devatenáctou akci nejlepšího agenta Jejího Veličenstva režíroval Michael Apted (Nell) a vyjma starých známých z MI6 se zapojují Sophie Marceau jako Elektra Kingová, Robert Carlyle jako bezbolestný Renard a Denise Richardsová v roli odbornice na jaderné zbraně dr. Christmas Jonesové.

Autor/Zdroj: /Cinema


S tradičním dvouletým odstupem přichází do kin další dobrodružství Jamese Bonda. Přestože hlavní představitel Pierce Brosnan si nechal volné ruce i pro jiné projekty (Robinson Crusoe. Mars útočí!, Aféra Thomase Crowna nebo Indián), právě ve své třetí (v rámci série devatenácté, nepočítáme-Ii "neoficiální" titul Nikdy neříkej nikdy) bondovce, režírované zkušeným Michaelem Aptedem dokazuje, že se po Seanu Connerym a Rogeru Mooreovi stal dalším skutečně legitimním ageniem 007. Pátrání po vrahovi letitého přítele šéfky M, ropného magnáta sira Kinga, zavádí Bonda do Střední Asie - do Ázerbajdžánu, Kazachstánu a nakonec do Turecka. Kingova energická dcera Elektra, již má Bond chránit, pokračuje v otcově díle a buduje ropovod, jenž by v konkurenci s Ruskem zásoboval drahocennou surovinou Západ v příštím století. Žena se stane agentovou milenkou, brzy se však ukáže, že není obětí, ale tajnou společnicí svého nedávného únosce, mezinárodního teroristy Renarda. Ve hře se nakonec ocitne i vodíková bomba, ukradená z vojenského arzenálu v Kazachstánu, již chtějí Elektra s Renardem použít k demonstrování své síly, a s ní i sličná, ale zprvu netýkavá atomová vědkyně Christmas Jonesová. - Nový snímek série nabízí inteligentní, vysoce akční a zároveň jemně sebeironickou podívanou pro náročné masové publikum "na sklonku tisíciletí ". 007 ve svém novém dobrodružství bezpečně obhajuje své klasické pozice, otřesené ztrátou tradičního protivníka (po rozpadu Sovětského svazu) a emancipací obvyklé ženské kořisti. Autoři se tentokrát opět vtipně a důsledně drží tradičních prvků: Bond jako chodící sexistický anachronismus získává novou eleganci a tvrdě bojuje bez zbytečné psychologické problematizace o velice tradični plutonium. Jen nebezpečí je v nejnovější bondovce více "na tělo ": napadena je přímo londýnská centrála Ml6 a hlavním padouchem se nečekaně ukáže být agentova milenka, již se 007 nakonec nijak nezdráhá zastřelit. - Robert Carlyle pojal monstrózního "bezcitného" Renarda jako klasického psychopatického maniaka se světovládnými sklony. Zároveň však bondovského protivníka (snad poprvé v historii série a možná nevhodně) obdařil charismatem politováníhodné lidské bytosti. Jednoznačný obdiv si naopak zaslouží elegance, s jakou byl zestárlý Desmond Llewelyn jako Q poslán do důchodu a nahrazen perspektivním Johnem Cleesem coby komickým R (Ironií osudu zemřel D. Llewelyn na následky autonehody 19.12.1999.) - Titul filmu je překladem latinského "Orbis non sufficit ", už ve Flemingových románech a ve filmu V tajných službách Jejího Veličrnstva motta rodiny Bondových.

Autor/Zdroj: Prokopová Alena/Filmový přehled


Ano, Bondovy rohlíčky jsou tentokrát obzvlášť vypečené. Vše, co se v minulých dvou dílech osvědčilo,je na svém místě a určité "konzervativní inovace" v pojetí hlavní postavy posunuly Pierce Brosnana směrem k praotci Bondovi alias Seanu Connerymu. Agent 007 je opět vyhraněný sexistický šovinista, který má k ženám vztah jako vášnivý sběratel motýlů k pestrobarevnému hmyzu. Způsob, jakým Brosnan pronáší vlajkové věty své postavy - "Jmenuji se Bond. James Bond" a "Protřepat, nemíchat" -se v pokleslé literatuře popisuje slůvkem odtušit. Diváka rázem ovane důvěrně známý pocit pohody a bezpečí. Tyto dvě repliky jsou oním pevným bodem, který postrádal Archimedes, když chtěl pohnout vesmírem. Na agenta Jejího Veličenstva je prostě spolehnutí...
Proti britské tajné službě MI6 stojí mimořádně protřelý padouch.
Vietnam, Kambodža, Afghánistán, Írán obávaný terorista Renard má pro své povolání ty nejlepší reference. Díky kulce, která uvízla v jeho mozku, necítí bolest a jeho inteligence je stimulována k nečekaně rafinovaným výkonům teroristické taktiky. Pro atentát na ropného magnáta Roberta Kinga dokonce zneužil samotného Bonda. K vražednému výbuchu do šlo přímo v londýnské centrále MI6, a tak není divu, že pro 007 se stává Renardova likvidace osobní záležitostí. Detaily komplikované historie mu ovšem M svěřuje postupně a očividně velmi nerada. King byl jejím dávným přítelem ze studií a Renard před časem unesl jeho dceru Elektru. Když otec odmítl zaplatit výkupné a selhala i samotná MI6 (proč tam už tehdy neposlali Bonda!), dívce se jen zázrakem podařilo uprchnout na vlastní pěst.
Nyní je Elektra dědičkou obrovského naftařského impéria a u Kaspického moře osobně dohlíží na stavbu ropovodu. M vysílá Bonda do akce s dvojím úkolem - má ochránit Elektru před zabijáckým útokem, ale zároveň ji použít jako vějičku k likvidaci Renarda.
Ihned po příjezdu zlikviduje 007 při ďábelské lyžovačce bandu padouchů na létajících sněžných skútrech a jen o něco později skončí s krásnou Elektrou v posteli. Vše je ale daleko komplikovanější, než by se mohlo zdát i na druhý pohled, a tak Bond brzy zjišťuje, že spíš než o Elektru jde o ropu, a spíš než o ropu o vysloužilé ruské atomové zbraně. Dalším, tentokrát příjemným překvapením, je fakt, že poprsí americké nukleární vědkyně Christmas Jonesové (Denise Richardsová) je minimálně stejně kvalitní jako nový model speciálně dozbrojeného kabrioletu BMW. Nad celým případem se ale stále vznáší řada otazníků a když se k nim přidá i helikoptéra s obrovskou závěsnou cirkulárkou, Bond si uvědomí, že je nejvyšší čas vpálit do Renardovy hlavy ještě jednu, tentokrát dobře mířenou kulku.
Je dokonale jedno, o co v té které bondovce jde. Podstatná je atmosféra, poetika a výrazné prokreslení klíčových postav. V novém díle nechybí ani jeden ze základních poznávacích znaků série. Můžeme klidně začít s psychopatickým padouchem nevídané moci, který hodlá obětovat nevinné človíčky při naplňování svých megalomanských plánů. Koneckonců, jaký by to mělo pro Bonda smysl, muchlat si dokonale padnoucí oblek pro méně než pro sedm milionů případných obětí? Chybět nemohou ani dvě krásné dívky, které se navzájem doplňují jako černá a bílá, jako dobro a zlo, přičemž Bond se nezříká ani té nejodvrácenější strany ženské podstaty, pokud ovšem obývá dobře rostlé tělo. Ano, jedna žena nestačí, a tak se Bond i tentokrát ocitá v objetí vražedné vamp, aby ji včas vyměnil za přerostlou skautku, která umí v tu pravou pyrotechnickou chvíli přestřihnout drátek správné barvy.
Co dál nesmí v Bondovi chybět? Bizarní a děsivě účinné vražedné zbraně. Tentokrát jsou reprezentovány vskutku originálním exemplářem - cirkulárkou s několika kotouči, zavěšenou pod břichem helikoptéry. Původně ve filmu slouží k proklestění trasy ropovodu v hustých lesích, nicméně její destruktivní použití je mimořádně všestranné. Člověk by ani neřekl, jak je rotující kotouč cirkulárky vizuálně a akusticky atraktivní. Zkrátka skvělá volba. Pominu-li vcelku fádní vysloužilou atomovku, zbývá ve zbrojnici několik bobařů zavěšených na padácích a velmi originální tři miliony liber v hotovosti. Ta suma by slabší povahu položila sama o sobě, nicméně ve filmu je navíc každá z bankovek napuštěna mimořádně brizantní trhavinou. Bond pochopitelně zavítá do kasina, kde si objedná protřepané martini, popovídá si se starým kamarádem Q, nevinně zalaškuje s Moneypenny a pozlobí M, aby ji nakonec vytrhnul nukleární trn z paty. Po každé akční scéně si nezapomene upravit dokonalý uzel na kravatě...
Jeden svět nestačí je vynikající bondovka současná, ale zároveň v dobrém smyslu konzervativní. A právě v tom je paradoxně její novum. Pierce Brosnan uzrál a konečně zapadl do postavy agenta 007 jako oliva do jeho oblíbeného koktejlu. Po oslizlých playboyích z doby před Zlatým okem byl Brosnan sám o sobě příjemným osvěžením. Zítřek nikdy neumírá ho poněkud degradoval na pouhého spoluhráče příliš schopných žen. Teprve nyní, podpořen kvalitním scénářem s ostře vystupujícími rysy charakteru, navazuje na doposud nedostižného Seana Conneryho. Jde především o drobné charakteristické detaily v gestech a vtipné hlášky. Obé má často lehce zvrácený až cynický charakter. Brosnanův doposud příliš korektní Bond dostává konečně ten správný chlapský říz.
Obsazení dalších důležitých rolí je vynikající. Křehká oduševnělá krása Sophie Marceauové pěkně kontrastuje se skrývanou zvrhlostí Elektry ("Víš, co se stane muži při škrcení?"; Bond: "Kde je M?"- Elektra: "Za chvíli bude všude kolem.") a překvapivý nedostatek hmatatelného sex appealu nahrazuje prostým faktem, že je Francouzka. V tomto ohledu funguje nefrancouzská mužská signální soustava překvapivě spolehlivě. Krásným dárkem pro diváky nemravy je postava "nukleární vědkyně" doktorky Christmas Jonesové ("Neříkejte žádné vtipy o vánocích, všechny už znám!"). Denise Richardsová (Hvězdná pěchota, Nebezpečné hry) měla dva úkoly - vypínat prsa a smyslně špulit rty. Oboje zvládla na výbornou a její pojetí technokratické intelektuálky je zhmotněním erotických fantazií puberťáka na nudném doučovacím kroužku fyziky. Její výkon je ozdobou filmu a svou úsporností v hereckém gestu nepatří ani do tak pokleslého subžárnu jako je bondovka, ale snad přímo do comicsu. Směle se odvažuji tvrdit, že nejde o nedostatek talentu, ale o dokonalou stylizaci figury a nevídanou hereckou pokoru v zájmu služebnosti celku. Deniso. děkujeme a voláme: "Více takových nukleárních vědkyň v našich kinech!".
Britský herec Robert Carlyle, katapultovaný úspěchem komedie Do naha! na post mezinárodní hvězdy, je Bondovi důstojným protihráčem. Dohola ostříhaný, aby byla dobře vidět jizva po kulce, díky které necítí bolest, připomíná chvílemi dr. Evila z bondovské parodie Mikea Myerse Austin Powers: Špión, který mě vojel. Jediné, co mi na padouchovi chybělo, byl ďábelský psychopatický projev před finální scénou ("Á, mistr Bond! Aspoň teď na vlastní oči uvidíte, jak dokuji své ďábelské pikle:') a nějaké to mučeníčko nevinné oběti, aby měl divák jasnější představu o Renardových charakterových kvalitách.
Pokud bych chtěl za každou cenu na filmu najít nějakou chybičku, byly by to nejspíš "pouze" průměrné akční scény. Hlavním lákadlem Bonda ale není akce, spíše tradiční atmosféra. V tomto ohledu je Jeden svět nestačí dokonalý. Místo aranžování přehršle explozí (nějaké tam jsou, nebojte se) se Apted soustředil na specifickou bondovskou poetiku a herecký detail, většinou pointující situaci v krátkém prostřihu. Jedno utažení uzlu na kravatě v pravou chvíli vydá za metrák trinitrotoluenu.
Pierce Brosnan podepsal smlouvu na další díl a za dva roky je jeho James Bond zpátky. Po úspěchu, jakého dosáhl pohříchu neakční režisér Michael Apted (Nell, Gorily v mlze), by možná nebylo od věci svěřit dvacátý díl série do subtilních rukou skutečného filmového umělce. Můj favorit je Ang Lee (Rozum a cit). Nestojí moc, atmosféru umí a něco té akce musí mít díky svému původu v krvi.

Autor/Zdroj: Hoffman Tomáš/Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Spectre (2015)

 Spectre (2015)
Spectre n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Sam Mendes

(pokračování)

Skyfall (2012)

 Skyfall (2012)
Skyfall n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Sam Mendes

(pokračování)

Quantum of Solace (2008)

 Quantum of Solace (2008)
Quantum of Solace n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / thriller
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Marc Forster

(pokračování)

Casino Royale (2006)

 Casino Royale (2006)
Casino Royale n
 
Žánr: akční / dobrodružný / thriller / komedie
Země: Velká Británie / Česká republika / Spolková republika Německo / Spojené státy americké
Režie: Martin Campbell

(pokračování)

Dnes neumírej (2002)

 Dnes neumírej (2002)
Dnes neumírej n
Die Another Day
Žánr: akční / thriller / dobrodružný
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Lee Tamahori

(pokračování)

Zítřek nikdy neumírá (1997)

 Zítřek nikdy neumírá (1997)
Zítřek nikdy neumírá n
Tomorrow Never Dies
Žánr: komedie
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Roger Spottiswoode

(pokračování)

Zlaté oko (1995)

 Zlaté oko (1995)
Zlaté oko n
GoldenEye
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Martin Campbell

(pokračování)

Povolení zabíjet (1989)

 Povolení zabíjet (1989)
Povolení zabíjet n
Licence To Kill
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: John Glen

(pokračování)

Dech života (1987)

 Dech života (1987)
Dech života n
The Living Daylights
Žánr: špionážní
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Vyhlídka na vraždu (1985)

 Vyhlídka na vraždu (1985)
Vyhlídka na vraždu n
A View to a Kill
Žánr: špionážní / akční / dobrodružný
Země: Velká Británie


(pokračování)

Chobotnička (1983)

 Chobotnička (1983)
Chobotnička n
Octopussy
Žánr: akční
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Nikdy neříkej nikdy... (1983)

 Nikdy neříkej nikdy... (1983)
Nikdy neříkej nikdy... n
Never Say Never Again
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie
Režie: Irvin Kershner

(pokračování)

Jen pro tvé oči (1981)

 Jen pro tvé oči (1981)
Jen pro tvé oči n
For Your Eyes Only
Žánr: špionážní / dobrodružný
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Moonraker (1979)

 Moonraker (1979)
Moonraker n
 
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie / Francie
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Agent, který mne miloval (1977)

 Agent, který mne miloval (1977)
Agent, který mne miloval n
The Spy Who Loved Me
Žánr: akční / dobrodružný / špionážní
Země: Velká Británie
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Muž se zlatou zbraní (1974)

 Muž se zlatou zbraní (1974)
Muž se zlatou zbraní n
The Man With The Golden Gun
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Žít a nechat zemřít (1973)

 Žít a nechat zemřít (1973)
Žít a nechat zemřít n
Live and Let Die
Žánr: špionážní / dobrodružný
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Diamanty jsou věčné (1971)

 Diamanty jsou věčné (1971)
Diamanty jsou věčné n
Diamonds Are Forever
Žánr: špionážní
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Ve službách Jejího Veličenstva (1969)

 Ve službách Jejího Veličenstva (1969)
Ve službách Jejího Veličenstva n
On Her Majesty's Secret Service
Žánr: dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peter R. Hunt

(pokračování)

Žiješ jenom dvakrát (1967)

 Žiješ jenom dvakrát (1967)
Žiješ jenom dvakrát n
You Only Live Twice
Žánr: drama
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Thunderball (1965)

 Thunderball (1965)
Thunderball n
 
Žánr: dobrodružný / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(pokračování)

Goldfinger (1964)

 Goldfinger (1964)
Goldfinger n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

 Srdečné pozdravy z Ruska (1963)
Srdečné pozdravy z Ruska n
From Russia With Love
Žánr: dobrodružný / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(pokračování)

Dr. No (1962)

 Dr. No (1962)
Dr. No n
 
Žánr: akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190650
Osobností: 698092
Fotografií: 764979
Plakátů: 377200
Obsahů a biografií: 178446

Poslední komentáře

Sourozenecké nešvary (2000) [TV ...

Sourozenecké nešvary
Kelso stále myslí na Jackie,   ale s to jde na rande Fez, to   rande se úplně nepodaří,   ale naknec Jackie a Fez   uzavřou dohodu. Eric a jeho více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Tajný závod (1976)

Tajný závod
Jasně, že tohle není   žádná perla do klenotnice   světové kinematografie, ale   pro mě to byla bezvadná   oddechovka a prvotřídní   akční více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10