Duben
ohodnotit

Karambol

Carambola

Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
100 minut

Obsah filmu Karambol

 
POZOR SPOILER

Len Rothman dohoní Cobyho, který zrovna počítá peníze. Dva indiáni Lena zaměstnají a Coby „po anglicku“ mizí.

Nyní vidíme Cobyho u stolu na biliár. Hraje excelentně, ale je zatčen plukovníkem Howardem, protože má zbraň, kterou civilista mít nesmí. Tato zbraň je totiž vojenským tajemstvím. Bylo to však jen naoko. Armáda jej chce znovu zaměstnat. Někdo totiž pašuje zbraně do Mexika, kde je prodává povstalcům. A Howard chce vědět, kdo je tam pašuje a odkud. Coby úkol přijímá, ale chce k tomu ještě jednoho člověka.

Len zrovna zpráskal pár lidí a ocitá se jako vězeň v kamenolomu. Zde potkává Cobyho, který je tu nastrčený,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2017
Mně tento žánr baví, ale tohle mi vůbec   nesedlo, a to svým dějem. Autoři to asi   pochopili, když později dělali krásně   jednoduché „Šimony a Matouše“. Rvaček   dost, i když poslabších, ale ten děj byl   zbytečně zamotaný, spousta postav, některé   zbytečné, prostě takový divný mišmaš.   Navíc, připravit diváka o závěrečnou   rvačku, to je proti pravidlům, a tím to dost   pokazili.
Docela by mne zajímalo, proč všude   uvádíme Antonio Cantafora když je v   originálních titulcích a na většině   plakátů uveden Michael Coby. Má se psát   jméno, pod kterým herec ve filmu hraje.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2017
Když se vysloví jména Paul L. Smith a Antonio   Cantarora, okamžitě se u diváků vybaví ´Dva   výtečníci´. Dva filmy s touto dvojicí,   kteří vlastně napodobují slavné snímky ze   současnosti Spencera a Hilla. A nutno uznat, že   velmi dobře. Málokdo už ale ví, že oba   natočili obdobnou, taktéž dvojici filmů rok   před tím a to pod názvem ´Karambol´ dějově   se odehrávající na divokém západě a opět po   vzoru Spencera a Hilla. Vlastně charakterově a   vtipem jakoby jim přímo z oka vypadli. Úspěch   byl asi impulsem v tomto pokračovat právě těmi   výtečníky. Popisovat film je tedy nošením   dřeva do lesa. S porovnáním s duem S&H je   to atmosférou, humorem, živostí a vůbec celou   zábavností naprosto stejné. Film tedy neurazí   a pokud to někdo odsoudí už jenom z důvodu   vykrádání nebo hraní si na někoho jiného,   jeho věc. Film svůj účel splňuje a to je   hlavní. Jen tak pro zajímavost, Paul L. Smith je   stejně jako Bud Spencer po smrti a Antonio   Cantafora se stejně jako Terence Hill těší   plnému zdraví. Není to zvláštní?


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10