Duben
ohodnotit

Obsah filmu Klatovští dragouni

 
Novomanželská komedie na pozadí vojenského svičení. Mladá paní se vrátí k mamince a ochotná sestřenice se za ní vydává před ubytovanými důstojníky.

Autor/Zdroj: Březina Václav/Lexikon českého filmu

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2018
Námět jak ze šestákového románu pro dívky a   služky. Na druhou stranu obsazení filmu a   provedení příběhu je na kvalitní úrovni.   Pár dobrých scének, většinou v podání   Marvana, Fialy, Pištěka a Kysilkové, stojí za   to. Opereťák Jára Pospíšil opět   přesvědčil, že hrát ve filmu neumí, na   rozdíl od žoviálního Bedřicha Veverky, který   byl pro role salónních seladónů přímo   stvořen. Zajímavý pohled na výzbroj naší   armády první republiky, výklop kulometu ze   zemljanky, to jsem neviděl ani u mistra   Čáslavského.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.5.2014
Další film natočený podle pokleslého čehosi   z pokleslého časopisu pro paní a dívky.   Sledovat děj filmu patří k velkým tortůrám   pro lidskou mysl. Jinými slovy - Je to sračka.   Příšerná úroveň dialogů, kterou   nezachrání ani herci a hérečky. Velice si   vážím takového pana Marvana. Ale proč mám   takový pocit, že snad hrál všude?


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190577
Osobností: 697872
Fotografií: 764047
Plakátů: 376679
Obsahů a biografií: 178304

Poslední komentáře

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10