Cerven
ohodnotit

Kripozoidi

Creepozoids

Další název:
Pomsta vetřelce
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
72 minut

Obsah filmu Kripozoidi

 
Po třetí světové apokalyptické válce vojenští dezertéři najdou opuštěnou vědeckou laboratoř, ve které neznámý výzkumník vytvořil obrovskou příšeru, která se přeměňuje do různých forem života. Je sadistická a krvelačná. Napětí i erotika.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
David DeCoteauDavid DeCoteau  
hraje:
Linnea QuigleyLinnea Quigley.....Bianca [29]   
Ken AbrahamKen Abraham.....Butch   
Michael ArandaMichael Aranda.....Jesse   
Richard L. HawkinsRichard L. Hawkins.....Jake   
Ashlyn GereAshlyn Gere.....Kate [27]   
Joi WilsonJoi Wilson.....žena   
scénář:
David DeCoteauDavid DeCoteau  
Buford HauserBuford Hauser  
hudba:
Guy MoonGuy Moon  
kamera:
Thomas L. CallawayThomas L. Callaway  
střih:
Miriam L. PreisselMiriam L. Preissel  
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
FILMAG, Řitka video
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kripozoidi >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2011
1 recenze
Je vidět, že si tvůrci na tomhle   filmu nedali vůbec záležet. Děj přihlouplý,   herci k smíchu plus ještě ty jejich   přihlouplý výrazy a špatné herecké výkony.   Je vidět, že tvůrci nevěděli, co s penězma a   tak je investovali do týhle slátaniny

2   recenze
Nudné, šeredné, nesmyslné béčko,   které mělo jít spíše do knižní podoby.   Alespoň by tvůrci ušetřili peníze za ty   neherecké šašky, kteří se v této   superpí*ovině snažili vylepšit   "Vetřelce". Pokus se nezdařil. Nahota   v této kopírce alespoň trochu okořenil TO   nudné prázdno okolo ve kterém se nic neděje.   Štěstím pr tuto šaškárnu byl fakt, že děj   nepřesáhne 70 minut, tudíž to téměř každý   divák shlédne do konce, ale nakonec si v   lepším případě řekne "PROČ BYCH MĚL/A   STRÁVIT 70 MINUT SVÉHO ŽIVOTA U TAKOVÉ   SRA*KY?". Největší chyba byla ta, že   tvůrci se přísně drželi "Vetřelce"   a snažili se to trochu (nenápadně) pozměnit.   Netvor měl podobu Mouchy a Vetřelce dohromady.   Bonusem byly velké obří krysy nepohybující   žádnou částí těla, což bylo vtipné a   trapné zároveň. Krev stříkala, ale pořád to   bylo málo. Pomsta vetřelce nedosahuje výšin   jako "Vetřelec". Nemá na to totiž ty   správné fígly.
konai
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Řitka Video svým způsobem, obalem a jménem   slibovalo, že toto souvisí s klasickým   Vetřelcem z roku 1979 - ačkoliv mi to přišlo   celou dobu tak nějak divný, že by tvůrci   "zatajili" nějaký Vetřelecký díl -   tak nějak to bylo také u dalšího produktu   Řitka Videa, u Vetřelci na Zemi. A v podstatě -   když srovnám tento film s Vetřelcem (který je   mimochodem o osm let starší), tak Kripozoidi má   o hodně horší triky, než "jeho původní   snímek" - například, když někdo dokáže   udělat již v roce 1979 dokonalou zrůdu a v roce   1987 neumí udělat ani pořádnou velkou krysu,   tak je to ostuda, ne? Ale on je tenhle film celej   podělanej - a to včetně obsazení (nejlepší   Ashlyn Gere, která snad jako jediná ve filmu   ukazovala nějaké city) a režije (David DeCoteau   - představitel hlavních celovečerních   sraček). Děj filmu je také usměvavý - pětice   "přátel" dezertuje od armády a   utíká před kyselím deštěm (který by je   zabil) a před mutanty. Proto se usadí ve   výzkumné budově - a celý film jim nedochází,   kde jsou... To víte, když jsou někde   laboratoře, utajené zprávy a mnoho pokusných   zvířat, tak co to asi může být? Jinak mají   všechny postavy zbraně (nejspíš Lugary -   německá malá zbraň), které ovšem ani jednou   nikdo z nich nepoužije a místo toho prostě   stojí a ječí... A koukají se, jak mutant   (který je začne v budově likvidovat) zabijí   jejich "přátele". A také si dovolím   odkázat na film Texaský masakr motorovou pilou z   roku 1974, který má styl coby hororu podobný -   je skupinka lidí, jeden z nich se odpojí a   zařve. Skupinka pokračuje ve výpravě, opět se   z nich jeden odpojí a už leží na zemi v   kaluži krve. A tak to chodí furt dokola, dokud   nezbyde jen jeden, který podnikne jedinou akci z   celého filmu a tvůrci si myslí, že je   zajímavá. V případě Texaského masakru   motorovou pilou možná trochu zajímá je, ale u   Kripozoidi? Ne, to ani náhodou - tam totiž jenom   jeden uřvánek (který byl, prosím, před tím   voják) bojuje s mutantem a když ho konečně   zabije, mutant porodí mutant-dítě (WTF?),   které se tam s tím "vojákem"   bitkaří minimálně deset minut, způsobem:   Chlap hledá, najde, odhodí, hledá, najde,   odhodí... Ale musí se přiznat, že dítě se   jim (ačkoliv bylo vidět, že je umělé) docela   - co se týče znetvoření - povedlo a trochu mě   i vyděsilo - a to si na horory s dětmi   nepotrpím. A konec je taky dobrý (myšleno   ironicky) - "voják" uškrtí dítě   pupeční šňůrou (záběr trvá cca 3 minuty!)   a poté odkulhá pryč. A na to se dítě znovu   probudí... A THE END. To je až moc otevřený   konec, to je jako by opravdový Vetřelec skončil   po prvním úmrtí. No prostě a zkrátka: Film,   ve kterém se "vojáci" plazí, i když   můžou chodit po čtyřech (ve ventilaci)   nestojí za nic, a to nezachrání ani to, že   jsem se jednou opravdu lekl (jak se tam houpala ta   mrtvola). Dávám dvě hvězdičky - což znamená   tak 40%.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Co tady stvořili trikoví specialisté, to je na   pováženou. Jakési monstrum na čtyřech nohách   (někdy na dvou), které vydává zvuky jako   Strýček Jedlička, když dětem předváděl   rujné prase. Za to je bod navíc. Jinak hrozná   bída, neztrácejte čas.
RM
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.7.2010
Ježkovy voči, tohle fakt neriskujte! Napětí   ani erotika tam teda není - co tam najdete je   dostatek stupidností.
Reklama
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.8.2009
dobrý horor...jenomže vetřelec vypadá jako   pes-robot.to děcko na konci filmu bylo to   nejlepší co je v tomto hororu vidět...
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.12.2008
Víceméně nezáživný klon slavného Aliena   pokoušející se těžit i z Evil Dead, v němž   se našlo i přes poměrně krátkou minutáž   dost nudných scén. Pouhopouhá přehlídka   potvor má tentokrát k pravému zážitku z   osmdesátkového béčka daleko.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih38751minih38751Kameňák 3 (2004) 
Kameňák 3 n
minih42277minih42277Kriminálka Miami (2002) [TV seriál] 
CSI: Miami n
minih142496minih142496Mechanik zabiják: Vzkříšení (2016) 
Mechanic: Resurrection n
minih31235minih31235Muž ze západu (1958) 
Man of the West n
minih30445minih30445Ifigénie (1977) 
Iphigenia n
minih97099minih97099Americký X Factor (2011) [TV pořad] 
The X Factor n
minih6564minih6564Dobrodružství Poseidonu (1972) 
The Poseidon Adventure n
minih24631minih24631Přijela k nám pouť (1973) 
n
minih50838minih50838Žena v Berlíně (2008) 
Anonyma - Eine Frau in Berlin n
minih36937minih36937Milenci (1958) 
Les Amants n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama