Duben
ohodnotit

Kurýr z podsvětí

The Courier

Další název:
Kuriér (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
91 minut
„Kurýr se vydává na obtížnou misi: najít nepolapitelného mistra zločinu!“

Obsah filmu Kurýr z podsvětí

 
Kurýr (Jeffrey Dean Morgan) získal svou přezdívku díky své pozoruhodné schopnosti kohokoli najít a doručit jim zprávu či balíček. V některých kruzích si ho zvlášť cení, protože se na nic neptá a nikdy se nezajímá o obsah nebo legálnost věci, kterou má doručit. Jenže, když dostane za úkol předat zásilku ruské mafie notoricky známému zločinci z podsvětí, bude se muset hodně snažit, aby obstál. Věří, že kápl na správnou stopu, když se dostane do kontaktu s Maxwellem (Mickey Rourke), bývalým spolupracovníkem muže, kterého hledá. Jenže...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kurýr z podsvětí >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2014
Název filmu velmi svádí porovnati kvalitu s   Kurýrem, kde vynikl J. Stathamem. Ale je to   chyba. Tyto snímky se porovnávat prostě   nedají. Žánrově si jsou zcela odlišné.   Statham předvedl dokonalou akční jízdu, zato   Jeffrey Dean Morgan, který si tu střihnul roli   onoho kurýra, hraje převážně drama. Ano,   žádné dech beroucí honičky, rvačky či   přestřelky se tu nekonají. Takže pro mnohé   velké zklamání. Zde platí pravidlo: i když   dva dělají totéž, není to totéž. Kurýr z   podsvětí se tedy spíše snaží budovat   dramatickou a v jistém smyslu temnou atmosféru,   což se svým způsobem daří. Některé scény   mi sice přijdou krapet zbytečně natahované,   ale na druhou stranu tak zase vyzdvihují jisté   napětí. Mickey Rourke je překvapením. Jeho   role člověka vystupujícího jako Elvis je   perfektní a i když je tato rolička malá,   dobře tu vyniká. A padouši jsou prostě   současně sví. A tak tu máme snímek, kterému   málokdo přijde na chuť, ale svým způsobem   neprávem. Jde si svou cestou a vůbec se   neohlíží po konkurenci.
georginaa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Film začíná docela slušnou scénou, která   připoutá co se bude dít dál. Kurýr jenž   dostane vždy obsílku a neví od koho, a musí   splnit předání do jedné hodiny, jinak přijde   o své blízké. Jenže po chvíli pochopíte, že   starší kurýr, který nemá už tolik sil, jen   taktak vše stíhá. Na scéně se též objeví   Rourke, ale bohužel jen na 5 minut, coby   obtloustlý Elvis Presley. Určitá nápaditost   tam je, ale je to horší kopie kurýra jak ho   známe se J. Stathamem.


Hodnocení:n12345678910
Kurýr z podsvětí (2011)Kurýr z podsvětí (2011)Kurýr z podsvětí (2011)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10