Duben
ohodnotit

Mít tak holku na hlídání [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
32 minut
„S dětmi jsou starosti. A co teprve, je-li tím dítětem dcera tak říkajíc na vdávání. Malá televizní komedie.“
Popis / Obsah / Info k filmu Mít tak holku na hlídání
POZOR SPOILER!!!

V jednom domku žijí vedle sebe dvě rodiny - Havelkovi a Vavřincovi. Mají dcery ve věku na vdávání. Za Zuzanou Vavřincovou chodí spousta kluků, zato za Janou Havelkovou nepáchne ani noha. A tak její tatík jednou v hospodě přemluví mládence s přezdívkou Škopek, aby za Janou přišel. On tak učiní a oba mladí se tváří, jako že spolu chodí. A jednou přijde Škopek na chatu požádat o ruku. Jenže tam dorazí i Jana se svým trenérem, se kterým chodí už tři roky. Nakonec se koná svatba, na které je omylem tetičkou vysvlečen televizní opravář a strčen do vany. To se moc nelíbí příchozímu manželovi a je z toho motanice. Ovšem i ta se vysvětlí a může dojít ke svatbě.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Mít tak holku na hlídání
„S dětmi jsou starosti“ – je věta, kterou často slyšíme z úst rodičů nebo jejich přátel. A co teprve, je-li tím dítětem dcera tak říkajíc na vdávání. Na toto téma nám mladý začínající autor Miroslav Buberle napsal malou televizní komedii a nazval ji „Mít tak holku na vdávání“.

V rodinném dvojdomku žijí Havelkovi a Vavřincovi. Otec Havelka žárlí na sousedy, že musí hlídat svou šestnáctiletou dceru Zuzanu, která je neustále obléhána ctitely, zatímco za Havelkovou o šest let starší Janou nikdo nechodí. Najde tedy Janě sám nápadníka. Jana ovšem vážnou známost má, a tak vznikne řada komických zápletek, která se nakonec samozřejmě šťastně vyřeší.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10