Duben
ohodnotit

Můžeme být hrdinové

We Can Be Heroes

Žánr:
Rok:
2020
Délka:
100 minut

Obsah filmu Můžeme být hrdinové

 
Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu.

Netflix

 
Související odkaz
 
Recenze: Můžeme být hrdinové

Nový bijásek Roberta Rodrigueze pro děti, o kterém jsme si už něco málo napsali.  číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Netflix
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 7 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Můžeme být hrdinové >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.10.2021
Prostě
takoví rádoby avangers pro děti. Ne zrovna   povedení, ale skouknout se to dá. Chtělo by to   víc promyslet námět, scénář, dialogy a   zlepšit herecké výkony, jinak to bylo dobrý   :-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2021
Superhrdinové stále hýbají filmovým světem,   avšak nikdo si nevšiml, že je vše určeno   převážně pro starší diváky. A tak Robert   Rodriguez bouchl do stolu a natočil   superhrdinský snímek právě pro ty mladší.   Nejedná se však o rodinný film, ale skutečně   vyloženě čistě o dětský. A rovnou   superhrdinská týmovka. ´We can be heroes´   (Můžeme být superhrdinové) je fráze s   určité písně Davida Bowieho a jestli jde o   odkaz či je společná myšlenka jen čistě   náhodná můžeme jen spekulovat. Rodriguezův   rukopis je znát, takže je to celé v duchu   předchozích dětských snímků ´Spy kids´ (   2001), ´Dobrodružství Žraločáka a Lávovky´   2005) a ´Prckové´ (2009). Žraločák a   Lávovka se tu dokonce i objevují. Snímek   obsahuje spoustu odkazů jak na tým Liga   spravedlnosti, tak i X-Man. První tým   připomínají dospělí, druhý jejich děti. A   aby toho nebylo málo, neonovým prostředím se   vzpomíná i na známý průserový snímek Joela   Schumachera ´Batman a Robin´ (1997). Koncept   celého příběhu a daných akcí je tedy dosti   odlehčený a to přemírou pocitu dětinství.   Proto je na každém kroku snůška nesmyslů i   pro takový film. Starší divák, odkojený   snímky od Marvelu či DC, tak nad tímto počinem   přirozeně ohrne nos. Leckterých násilných   scén se tu v žádném případě nedočkají.   Dobrodružství superhrdinských dětí tak   působí jako obyčejná dětská hra a nakonec,   proč ne. Proč by si i dětští diváci, podle   tohoto filmového vzoru, nemohli hrát na   superhrdiny a zachraňovat svět. Žádné drama,   žádné napětí, jen prostoduchá dětská   zábava, která by děti oslovit mohla. Záleží   však samozřejmě, ostatně jako vždy, na   diváckém přístupu.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178397

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10