Duben
ohodnotit

Muži v černém II

Men in Black II

Další název:
Men in Black 2 / Muži v čiernom 2 (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
18.7.2002
„Stejná planeta. Nový šmejd!“
Popis / Obsah / Info k filmu Muži v černém II
Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MIB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MIB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muži v černém II
Je to čtyři roky, co tajní vládní agenti Kay (Tommy Lee Jones) a Jay (Will Smith) odvrátili hrozbu intergalaktické katastrofy obrovských rozměrů. Kay se mezitím vrátil do běžného života a Jay i nadále pracuje pro MIB - bohatě dotovanou, avšak neoficiální vládní agenturu, která reguluje mimozemský život na naší planetě.

Během vyšetřování zdánlivě rutinní záležitosti odhalí Jay ďábelský plán, zosnovaný nepřátelskou kylothianskou stvůrou Serleenou (Lara Flynn Boyle), která se maskuje vizáží svůdné modelky. Když Serleena vezme jako rukojmí celou budovu MIB, zbývá pouze jediná osoba, na kterou se může Jay obrátit - jeho bývalý partner, který nyní pracuje pro americké poštovní úřady a před souboji s mimozemskými nestvůrami gigantických rozměrů dává přednost běžným lidským radostem.

Nastává boj s časem, během něhož musí Jay přesvědčit Kaye, který ztratil veškeré vzpomínky na svou kariéru u MIB a zároveň je jediným žijícím člověkem s dovednostmi, potřebnými k záchraně galaxie, aby se znovu přidal k MIB, než se Země stane obětí totální destrukce.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muži v černém II
Sci-fi komedie Muži v černém (1997), inspirovaná comicsem Lowella Cunninghama a oceněná Oscarem za maskérské efekty (Rick Baker, David LeRoy Anderson), se, opět v režii Barryho Sonnenfelda, dočkala volného pokračování. Uplynuly čtyři roky od okamžiku, kdy K a J – agenti tajné neoficiální organizace MIB dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi – odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy čerstvě získaný agent J se v organizaci etabloval, zatímco jeho starší zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Serleena však obsadí budovu organizace MIB a jako rukojmí si vezme jeho zaměstnance. K nezbývá než požádat o pomoc jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci – zpohodlnělého J.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muži v černém II
V pokračování sci-fi o mimozemšťanech - infiltrovaných mezi normální smrtelníky - má jeden z hrdinů prvního dílu vymazané vzpomínky. Bývalý agent K (Tommy Lee Jones) pracuje jako poštmistr v zapadlém městečku a o své minulosti nic neví. Jeho někdejší kolega J (Will Smith) jej přesvědčuje, aby se zúčastnil další tajné mise. Oslovený muž však odmítá i poté, co mu jeho parťák odhalí, že většina zaměstnanců pošty jsou mimozemšťané. Pak si nechá obnovit paměť... Zápletka dobrodružství se točí kolem vesmírné obludy, která na začátku přistane v newyorském Central Parku. Obluda Serleena chce získat zázračnou pomůcku, jež znamená nadvládu nad světem. Převtělí se do podoby atraktivní topmodelky (Lara Flynn Boyleová) a zabíjí všechny, kdo jí stojí v cestě... Podívaná, kterou znovu režíroval Barry Sonnenfeld, se opět vyznačuje unikátními triky.

Febiofest 2004


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Muži v černém: Globální hrozba (2019)

 Muži v černém: Globální hrozba (2019)
Muži v černém: Globální hrozba n
Men in Black: International
Žánr: komedie / sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Muži v černém 3 (2012)

 Muži v černém 3 (2012)
Muži v černém 3 n
Men in Black III
Žánr: akční / sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Barry Sonnenfeld

(pokračování)

Muži v černém (1997)

 Muži v černém (1997)
Muži v černém n
Men in Black
Žánr: sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Barry Sonnenfeld

(pokračování)

Muži v černém (1997/1) [TV seriál]

 Muži v černém (1997/1) [TV seriál]
Muži v černém n
Men in Black: The Series
Žánr: animovaný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher Berkeley, Jane Wu

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

36 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Zajímavosti z regionů

19:20 - 19:50

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190577
Osobností: 697880
Fotografií: 764048
Plakátů: 376690
Obsahů a biografií: 178305

Poslední komentáře

Ukradené auto (1999) [TV epizoda...

Ukradené auto
Otec Ericoj veme klíčky od   auta kvůli škrábanci a že   není zodpovědný a tak Kelso   sežene jiné auto, ale to je   údajně kradené, tak celá   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

O těle a duši (2017)

O těle a duši
Musím se přiznat, že v   maďarské kinematografii mám   určité (a ne malé) mezery,   ale tuhle podívanou bych si   troufl doporučit každému   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10