Duben
ohodnotit

Navždy spolu

Now and Then

Další název:
Teraz a potom (SK)
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
22.2.1996
„Čtyři přítelkyně se setkávají po dvaceti letech“

Obsah filmu Navždy spolu

 
Roberta, Teeny, Samantha a Chrissy jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Z ambiciózní Roberty se stala lékařka, Teeny vyrostla do krásy, je žádanou a populární herečkou. Byla třikrát vdaná, ale žádné manželství jí dlouho nevydrželo. Cynická Sam se stala úspěšnou spisovatelkou, také ona má za sebou pár zpackaných vztahů. A lehce upjaté Chrissy se právě blíží termín porodu. Když bylo dívkám dvanáct let, přísahaly si, že se sejdou vždy, když to bude jedna z nich potřebovat. Tuto přísahu také hodlají dodržet, a tak se po letech vrací do malého městečka Shelby v Indianě, aby se sešly a byly Chrissy oporou ve chvílích, kdy bude přivádět na svět...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Intersonic
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Navždy spolu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

lucymat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Navždy spolu... Jestli si film takhle plánoval   vztah - film versus divák, těžce se mu to   nedaří. Vlastně se mu nedaří vůbec nic.   Nevzbudí zájem, nevyvolá emoce, nezanechá   žádný dojem. A slavná jména zoufalý   scénář nezachrání.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.5.2010
HRŮZA
FILM JE V PRVNÍ ŘADĚ UKRADENÝM. PŮVODNÍ SE   JMENUJE "STŮJ PŘI MĚ" A JE O   PŘÁTELSTVÍ A DOBRODRUŽSTVÍ ČTYŘECH CHLAPCŮ   PŘI PÁTRÁNÍ PO ZMIZELÉM SPOLUŽÁKOVI. Film   byl natočen podle slavné předlohy   S.Kinga.
Autorka z tohoto filmu udělala   absolutní paskvil splácáný ze všech jejich   možných negativních nálad a poruch bez   rozumného děje a smyslu.
Setkání žen po 20ti   letech je tu zachyceno jen pár minutami a nemá   větší význam než vetché a jednoduché   vysvětlování situace.
Zatímco u originálu   S.Kinga šlo o dobrodružství kamarádů při   hledání zmizelého chlapce, je v této dívčí   mizerné napodobenině, hledání zmizelého   chlapce jen nelogickou zástěrkou, která má   krýt jak čtyři totálně afektované   puberťačky soustavně celý film uboze   ponižují čtyři bratry. Neméně afektovaná   autorka v němm zachází skutečně velmi, velmi   daleko.
Kdyby ty hrubě ponižující scény   kdy náctiletí herci byly hrubě zneužiti   autorkou byly naopak a musely je takto zahrát   náctileté herečky. To by byla aféra, to by zas   byly histeráky! To byste tu řvali!
Myslím, že   autorka by si své těžké komplexy a psychické   poruchy měla léčit jinde a jiným způsobem a   né k těmto svým afektovaným výlevům hrubě   zneužívat nezletilé chlapce a náměty jiných,   na rozdíl od ní, dobrých autorů.


Hodnocení:n12345678910
Navždy spolu (1995)Navždy spolu (1995)Navždy spolu (1995)Navždy spolu (1995)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178389

Poslední komentáře

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Lakomá Barka (1986)

Lakomá Barka
Knihu pohádek Fimfárum jsem   dostal na Vánoce jako malý   kluk (1960, nakladatelství   ČS, vázaný výtisk 8,50-,).   Zařadila se mezi mé   více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10