Duben
ohodnotit

Nebe existuje

Heaven Is for Real

Další název:
Nebo nie je výmysel
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
95 minut
„Ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe...“

Obsah filmu Nebe existuje

 
Film natočený na motivy stejnojmenného bestselleru Nebe existuje vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který jim změnil život. Malý Colton totiž tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením. O věcech, které nemohl vědět...

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 11.04.2015 HBO

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nebe existuje >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

bobo336
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.11.2016
Heaven Is for Real
Absolútna katastrofa! Nie, že by to bolo nejako   zle spracované ba priam naopak na kresťanské   pomery je to luxus ALE film je vo svojej podstate   veľmi egoistický hovoriaci, že kresťanstvo je   tá jediná správna cesta a všetky iné   náboženstvá by mali byť zatratené a ľudia,   ktorí veria v niečo iné sú tí zlí... mohol   by to byť teoreticky zaujímavý scenár keby to   nebolo tlačené a hrotené do extrému.   Nehovoriac o tom, že najpodstatnejšiou postavou   film a hlavným nosným bodom toho veľkého   "Posolstva" je 4-ročný chlapec... v   čom ja osobne vidím vcelku veľký problém   nakoľko keď už chceme niekoho presvedčovať o   tom, že kresťanstvo je to pravé chcel by som   radšej nejakú postavu, ktorej charakter by som   aspoň mal možnosť spoznať a mal by svoj   vlastný názor, ktorý by si aj vedel   zdôvodniť. Za mňa sklamanie a to som mal nízke   očakávania.
MildaX
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.7.2015
Film je taková barevná reklamní agitka na   dokonalou americkou křesťanskou rodinu.   Příběh fantazírujícího dítěte, kterému to   jeho rodiče věří, a to je přece důkaz. A   všichni se mají rádi a slunce krásně svítí   a všechny živostní starosti vyřeší nedělní   kázání v kostele. Jenže jako kniha to možná   funguje, ale jako film je ten příběh nuda.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.12.2014
Přišlo mi, jakoby film byl natočen na přání   samotného papeže. Děj tohoto filmu je zasazen   do silné křesťanské rodiny, kde se synovi   Grega Kinneara stane smrtelná nehoda a dokonce se   dostane do Nebe. Jestli zemřel nebo ne,   neprozradím, ale jen chci tím naznačit, že   snímek je o Nebi. Snímek ale není vůbec   kvalitní, je hrozně protažený a hloupý s   chabými dialogy a hereckými výkony.
Randall   Wallace mě jako režisér nikdy nepřesvědčil.   Jeho filmy jsou nekvalitní a hrozně dětské.   Film není dobrý, jenom ztráta času.


Hodnocení:n12345678910
Nebe existuje (2014)Nebe existuje (2014)Nebe existuje (2014)Nebe existuje (2014)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190625
Osobností: 698004
Fotografií: 764514
Plakátů: 376936
Obsahů a biografií: 178395

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10