Duben
ohodnotit

Obsah filmu Nepijte vodu

 
Komedie Don't Drink the Water (Nepijte tu vodu) nezapře, že coby původně divadelní komedie vznikla v atmosféře vyhrocené studené války šedesátých let, kdy antagonismus demokratického a totalitního světa hrozil přerůst v celosvětový jaderný konflikt. A právě do doby vyhroceného napětí je v tomto filmu vržena americká rodinka Hollanderů (Woody Allen, Julie Kavner, Mayim Bialik), která musí v nejmenované východní zemi vinou pouhého nedorozumění hledat útočiště před zvůlí komunistické policie na ambasádě Spojených států.
Poskytnutí azylu pro rodinu, které je omylem považována za bandu špiónů, je ovšem jen výchozí paradoxní situací, nebyl by...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nepijte vodu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.9.2013
Televizní Allen bez New Yorku, v nedobrovolném   držení na ambasádě v nepřátelské zemi a v   panice, snad až příliš zmatený, což však   vyvažují situace nezvyklého Woodyho   rozněžnění v případě obdržení zbraně,   emocionálně vyhrocený zaoceánský telefonát s   obchodním partnerem a řada dalších, hladinu   zábavnosti udržujících Woodyho výstupů, kde   v jeho blízkosti klesá zajímavost všech   ostatních postav, které v podstatě jen   vykrývají přihrávky a doplňují interiér.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178391

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10