Duben
ohodnotit

Nula od Nuly pojde

Big Nothing

Další název:
Z ničoho len nič; Veľké h...
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
86 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Nula od Nuly pojde
Černá komedie s kupou mrtvol. Charlie (David Schwimmer), manžel policistky, je vykopnut z "pekla" call centra po "zaručené" radě kolegy Guse (Simon Pegg). Guse má ale plán, jak se dostat k penězům - vydírat reverenda kvůli jeho choutkám na internetu. Zapojí svou novou přítelkyni Josie (Alice Eve), postarají se alibi a jde se pro peníze. Jenže nic nejde podle plánu a nic není, jak vypadá.


Autor: RM

Popis / Obsah / Info k filmu Nula od Nuly pojde
POZOR, SPOILER

Mladík Charlie má dcerku a za manželku policistku. On sám nepracuje. Nemá práci, a proto je rád, když ji dostane v call centru. Chtěl sice na vedoucí pozici, ale musí prostě začít úplně od nuly. Jenže se dopustí chyby, když dělá to, co kolega Gus. A je vyhozen.

Gus se s ním však potom večer setká v baru a vypráví mu o spoustě peněz. Sám by nedělal nic protizákonného, ale potřebuje nutně peníze pro svou dcerku, která potřebuje operaci očí. A také vybalí svůj plán. Vydírat místního kněze za to, že kouká na porno. Do toho jim vpadne dívenka Jossie a oni ji jsou tedy nuceni přibrat. Právě ona má reverendovi zatelefonovat.

Pro peníze jde Gus s punčochou na ciferníku, Charlie mu dělá alibi - jenže špatně, protože klíčový svědek, který má být na pumpě, sedí zde a oslavuje.

Gus nedopadne nejlépe. Jsou slyšet dva výstřely a Charlie, který sem přišel, nalézá již jen muže v krvi a na zemi. Proto jej popadne a šoupne jej do žumpy. Když se vrátí zpět, tak ho Gus taktně upozorní, že muž nebyl mrtev a krev nebyla jeho, byla z Guse. Aby tu nebylo smutno, přichází sem policista. Ten je velmi dobrý čmuchal a dojde až k septiku, kde již někdo plave. Takže je omráčen a spoután. Další návštěva je žena. Má v ruce revolver, je to reverendova manželka. Ta tvrdí, že do svého muže třikrát střelila. Chce po nich peníze a míní střílet. Naštěstí sem vpadne Jossie se sekerou v ruce a tu zdárně zatne do její hlavy.

Policista se pokouší utéci, ale nepovede se mu to. A podruhé už vůbec ne, a navíc se při tom zabije. Jossie navrhuje nacpat mrtvoly do auta, a tak se i stane. Nebožtíci jsou dáni do kufru a následně do auta. Cesta neprobíhá zdárně, vyskytují se různé obtíže. Kromě toho, že přejeli ženu, je další potíží příjezd Charlieho manželky. Výmluva následuje výmluvu, ale naštěstí to projde. I když končí všichni tři na policii. Ale tašku s penězi mají. Když skončí policejní vyšetřování, jedou opět pryč. Ale zastaví je roztopený asfalt. Také sem přijíždí detektiv agent Hyce, který Jossii zná jako vdovu z Wyomingu, kde tráví své muže.

Nakonec se strhne boj o tašku s penězi. I agent by si rád přihrábnul, ale zájemců je zde více. Rád by je i Charlie, ale zrovna je v pozici, kdy si nemůže poroučet, protože mu Jessie míří do obličeje pistolí. V této situaci to může skončit všelijak.


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 06:00

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto moto test

05:40 - 06:00

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - nevysílá se

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190657
Osobností: 698124
Fotografií: 765069
Plakátů: 377261
Obsahů a biografií: 178470

Poslední komentáře

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Marihuanové šílenství (2000) [TV...

Marihuanové šílenství
Jackie je hrozně okouzlená   "Hájdem" že za ni vzal vinu   z držení drog na sebe. Red   chce "Hájda" vyhodit, nakonec   se to zachrání a Kelso více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Harry Potter a Princ dvojí krve ...

Harry Potter a Princ dvojí krve
Ze všech dílů patří   někam do průměru. Ani   nejhorší, ale ani   nejlepší. Děj strhne,   vizuálně výborné, herecké   výkony dobré.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Tankový prapor (1991)

Tankový prapor
Lehce přes průměr,   přílišné tlačení na   pilu, jak řvaním Skameneho   nebo Donutila, tak hloupými   vůlgarismy.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Chlípník (1995) [TV film]

Chlípník
Podle mého názoru se   Zdeňkovi Svěrákovi tahle   úprava Maupassantova méně   známého dílka opravdu   hodně povedla i s   převedením děje do více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Podvodnice (Deception)

Podvodnice
Deception

Oheň (Fire)

Oheň
Fire

Stephanie March

March Stephanie

Stefano Sollima

Sollima Stefano

Jabez Olssen

Olssen Jabez

Morris Chestnut

Chestnut Morris

Kim Kindrick

Kindrick Kim

Alex McCrindle

McCrindle Alex

Ty Olsson

Olsson Ty

Naposled navštívené:
Podvodnice (Deception)

Podvodnice
Deception

Oheň (Fire)

Oheň
Fire

Stephanie March

March Stephanie

Stefano Sollima

Sollima Stefano

Jabez Olssen

Olssen Jabez

Morris Chestnut

Chestnut Morris

Kim Kindrick

Kindrick Kim

Alex McCrindle

McCrindle Alex

Ty Olsson

Olsson Ty