Duben
ohodnotit

Oceloví žraloci

Steel Sharks

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
94 minut
„Nelítostný soboj na souši i pod vodou.“

Obsah filmu Oceloví žraloci

 
Amerika se pyšní svou armádou. A v ní hrají prim ti nejlepší - námořní pěchota. Chlapi tvrdí jako skála jdou vždy neochvějně za svým cílem, zastavit je může pouze smrt. Tato slova plně platí o jednotce, která si říká Oceloví žraloci. jejich nejnovější, přísně utajovaný úkol zní: Osvobodit specialistu na chemické zbraně, jenž padl do zajetí při misi OSN na Středním východě. Ponorka s týmem dokonalých válečníků na palubě vyráží k místu určení. Nepřítel je však ve střehu. Začíná nelítostný souboj na život a na smrt, odehrávající se na souši i pod vodou.

Autor: veverka-zrzka
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Ultra stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Oceloví žraloci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2017
Rok 1997 byl v oblasti nízkorozpočtových   akčních filmů velice plodný a tento výtvor je   jeden z nich. Ponorkové drama nepřinášející   nic zásadního, naopak ukazuje použité určité   záběry z velkorozpočtových snímků.   Všímavý divák pozná z kterých. Takřka   komiksový scénář převeden do živých   obrázků o velikém hrdinství a patriotismu.   Dramatičnost to má, ale nepřemýšlet nad   logikou. Děr to má jak cedník, takže realista   si při sledování nechápajíc může hlavu   ukrotit. Jedná se o pouhopouhou zábavnou akční   vizi za malý peníz a nic víc.
řepešínský
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2010
naprosto standardní, průměrný a navíc i plný   filmařského klišé je z celkového hlediska   americký film oceloví žraloci, který sice jeho   autoři zrealizovali v dynamickém sledu, místy i   s napětím a v patřičném rytmu, přesto víc   než jen slabý nadprůměr ze středních   příček světových kinematografických dějin,   se jim z něj dostat nepodařilo. mohou za to jak   černobíle vykreslené jednotlivé figury, tak   lehce předvídatelný nástin vývoje děje, což   je pro případ lepšího zařazení ocelových   žraloků přeci jen málo.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Průměrný americký válečný film, takových   jsou stovky. Chlapi tvrdí jako skála, jak praví   reklamní slogan. Cha, cha. Gary Busey, jenom   kvůli němu dávám dvě hvězdičky americké   maríny navíc.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190625
Osobností: 698004
Fotografií: 764514
Plakátů: 376936
Obsahů a biografií: 178395

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10