Duben
ohodnotit

Pavučina

Cobweb

Další název:
Toc Toc Toc: El Sonido Del Mal
Žánr:
Rok:
2023
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
10.8.2023
„Dříve nebo později, rodinná tajemství vylezou napovrch.“

Obsah filmu Pavučina

 
Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle?

Vertical Entertainment

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Vertical Entertainment Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pavučina >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.10.2023
Já tyhle "duchařiny" moc nedávám,   ale dostal jsem Tip, tak jsem zkusil. Velmi   pozvolný rozjezd, chybělo mi více hororové   atmošky a více napětí, závěr ušel, stopáž   rozumná. Celkově ucházející snímek, který   ale ničím extra "neoslnil" ani v   rámci žánru.
Flekoun
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2023
Pecka, napínavé, až do konce
Tak tohle byla absolutní pecka! Sice je mi   jasný, že ten film pro odležení bude ještě   větší pecka, ale proč to sem nenapsat hned.   Mám slabost pro tyhle příběhy, kde strašně   dlouho není jasné, o co přesně jde, ale   zároveň je to celou dobu strašně napínavé a   děsivé. Protože kdyz malý divný kluk,   kterého navíc ve škole šikanují, začne ve   zdi svého pokoje slyšet hlas...je to jeho   představivosti, způsob projekce, který mu   radí, jak na věci nebo je něco vážně ve zdi?   Přece jen, už jenom to, jak vypadá dům, ve   kterém bydlí rodina malého Petera...já bych   tam večer neusnul nejspíš ani jako dospělý. A   potom se začnou dít věci, které jsou   absolutní psycho, přičemž se ukáže, co se   děje v domě doopravdy. A to bylo, jako že fakt   bylo. Aby vše skončilo v brutálním závěru,   který je hodně nechutný, až do úplného   závěru, který je příjemně děsivý. Skvěle   zahrané. Celá rodinka byla uvěřitelná celou   dobu a podle toho, jak se odkrývalo, co se dělo.   Navíc je Pavučina skvěle natočená. Jak v   momentech dětského strachu, tak v děsu   prozrazení všeho. Navíc tady nejsou žádný   laciný jumpscary, když to k tomu vyloženě   vybízí. Hudba perfektně funguje se   stupňováním strachu. A při druhém shlédnutí   se moc těším, až si vychutnám ty skvělé   momenty,  navíc film obsahuje spoustu skvělé   práce s kamerou. Vážně povedený film, kde   jsem byl napnutý každou minutu stopáže. Toto   se opravdu povedlo.
horribile_dictu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2023
Vydarená prácička - až na ten záver, ktorý   ako keby bol ušitý horúcou ihlou, a na jeho   rozvinutie už nezostalo dostatok vlákna ...   Samuel Bodin ako režisér však od seriálu   Marianne spravil niekoľko ráznych krokov vpred,   a na Pavučine je to čertovsky poznať. Okrem   toho, že sa pohráva s diváckymi predpokladmi a   dokáže situácie pekne vypointovať, svoj   filmový zásek môže oprieť aj o dobrý výber   hercov, znamenitú kameru, štýlový baráčik,   správne budovanú atmosféru, presne načasovaný   strih, a svižnú, nekompromisnú akciu. Logické   minely a prípadné klišé tu nebudem rozoberať,   pretože toto je horor, a nie prevratný vedecký   dokument s rigoróznou faktografiou, a u hororu mi   bohate stačí, ak ma nenudí, obsahuje   charakteristické žánrové znaky, a je zručne   natočený ... A Pavučina - podľa mojej mienky -   toto všetko spĺňa.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10