Cerven
ohodnotit

Pod kontrolou

Surveillance

Další název:
Mimo zákon (SK); Unter Kontrolle; Pod dohledem (TV Barrandov)
Rok:
2008
Délka:
97 minut
„Hned tři svědci zahlédli dvojici sériových vrahů. A policie po nich bezvýsledně pátrá...“

Komentáře k filmu Pod kontrolou

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.5.2018
PROCESOR!
Režisérka Jennifer Lynchová   se potatila. Je stejně   pošahaná, jako tatínek. I   když tenhle snímek není   mysteriózní, že nikdo   neví, co tím chtěl rejža   říci. Já byl zklamaný v   tom, že sem čekal, nějaký   zvraty, více tajemna a tak.   Místo toho nastoupila   klasická vyvraždovačka, kde   je jasné hned od začátku,   kdo tahá za kratší konec.   Žádná kriminálka, ale   zbytečná řezničina.
prvosenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.9.2011
POD KONTROLOU

U   tohoto filmu jsem se naštvala   už jen proto, že jsem si   podle názvu Pod kontrolou   myslela, že se jedná o   sci-fi z roku 2004. Bohužel   je jednalo o úplně jiný   film, (USA + Německo z   r.2008), který je na FDb   uveden pod názvem Mimo   zákon.To je tak matoucí,   nevím proč se distributoři   v ČR nemohou dohodnout na   jednom názvu. Tak už tento   můj přehmat mně otrávil   hned na začátku, ale řekla   jsem si, že se na ten film   dodívám. V poslední době   se z filmy o šílencích   roztrhl pytel a už mi to   nějak vadí. Tak ujeté   jednání u tolika postav   najednou mi přišlo na jeden   film úplně nenormální.   Nijak jsem nepochopila o co   autorům šlo. Copak vážně   žijeme v takovém světě?   Že se nechovají normálně   masoví vrahové, to bych   vcelku pochopila, ale že se   nechovají normálně ani   řadoví policisti, to mi   vadilo. Jestli takto   probíhají v Německu   pravidelné silniční   kontroly, tak už konečně   vím, proč si na ně čeští   řidiči tolik stěžovali.   No, prostě z mého pohledu to   byl šíleně hloupý film o   skupině šíleně hloupých   jedinců, bez ohledu na to, na   které straně zákona stojí.   Jediná normální byla ta   malá holčička. Naprostá   ztráta času.
k1n6u9l4k1aa
Hodnocení:
Přidáno: 16.5.2010
Surveillance
Zvrácený, perverzní film.   Pokud by Ormondová ve své   kariéře pokračovala tímto   způsobem, bylo by pro ni   lepší, kdyby raději   přestala hrát a nekazila si   image.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama