Duben
ohodnotit

Power Rangers: Film

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
10.8.1995

Obsah filmu Power Rangers: Film

 
Padoušský lord Zedd s císařovnou zla Ritou zhmotní z tajemného vejce zloducha Slize, jehož před šesti tisíci lety uvěznili předchůdci Power Rangers. Sliz zneškodní pozemské centrum strážců i samotného Zordona, legendární interdimenzionální bytost…

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Bryan SpicerBryan Spicer  
hraje:
Paul FreemanPaul Freeman.....Ivan Sliz [52]   
David YostDavid Yost.....Billy   
Amy Jo JohnsonAmy Jo Johnson.....Kimberly [24]   
Jason David FrankJason David Frank.....Tommy [21]   
Karen AshleyKaren Ashley.....Aisha   
Johnny Yong BoschJohnny Yong Bosch.....Adam [19]   
Steve CardenasSteve Cardenas.....Rocky [20]   
Thuy TrangThuy Trang.....Trini [21]   
Austin St. JohnAustin St. John.....Jason [19]   
Walter JonesWalter Jones.....Zack [24]   
Gabriel FitzpatrickGabriel Fitzpatrick.....Dulcea   
Paul SchrierPaul Schrier.....Bagoun   
Jason NarvyJason Narvy.....Lebka   
scénář:
Arne OlsenArne Olsen  
námět:
Arne OlsenArne Olsen  
John KampsJohn Kamps  
hudba:
Graeme RevellGraeme Revell  
Sammy HagarSammy Hagar....."Dreams" [47]   
kamera:
Paul MurphyPaul Murphy  
střih:
Wayne WahrmanWayne Wahrman  
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Bontonfilm-Beta
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Power Rangers: Film >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.7.2010
Hodně nepovedená pohádka pro malé děti,   kterou buď po chvilce vypnete nebo se   prochechtáte nad tímhle zbabraným filmem až do   konce.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2009
K seriálu
Byl bych býval ve víru vzpomínek na pokémony a   digimony zapomněl na tento seriál, který mě   ovlivnil ještě před nimi. Ani byste nevěřili,   jak se dají Power rangers a pokémoni skloubit,   když ještě nekřížíte pokémony s digimony;   a úplně bych zapomněl, že přeci jenom něco   mi z Power rangers nad vzpomínky určitě zbylo,   protože čta jméno Zedd jsem si vybavil, po kom   jsem pojmenoval jednoho pokémona, kterého jsem   vymyslel. Ale detaily vás zatěžovat nebudu,   beztak by jim mnozí z vás nerozumněli.
Jednoho   dne jsem si takhle uvažoval a najednou jsem   vyuvažoval ten seriál; ten seriál, jenž jsem   hltal, než přišli oni pokémoni, ten seriál,   jehož postavy nebyly v elektronických hrách ani   na kartách, ale na pozích - ano, tenkrát si   děti hrály s pogy, to už jste možná též   zapomněli. Ale jak se ta věc jmenovala?   Přemítal jsem o tom, vracel se do tamtěch let,   kdy jsme ještě známky stárnutí pozorovali   jako pozitivní; nakonec jsem si vybavil jedno   jméno - Strážci. Bylo to jediné konkrétní   označení pro ten seriál, jaké jsem měl, tak   jsem jej zadal do googlu a vylezlo - Strážci   vesmíru. To zní divně - pomyslel jsem si. A   taky že jo. Power rangers, tak jsme tomu   říkali, to byl ten název.
Je to již dlouho,   co Power rangers na TV Nova běželi a já bych je   uvítal znova, protože to víte, že se člověk   vždycky rád podívá na to, co ho kdysi tak   bavilo a z čeho si již tak málo pamatuje.   Pořád by to bylo lepší než všemožné   reprízy Potkali se u Kolína i některé ty   nesmysly, co dává Nova; nu což, zase můžu o   víkendech spát a nebudím se na seriály, jež   jsem beztak viděl.
Ale pryč od nostalgie. Pryč   od vzpomínek. Co konkrétně říct o Power   rangers. Chcete herce? Jo, dabéry svojí generace   si pamatuju, ale zde byly postavy o něco starší   a jména dabérů mi ještě tak moc v paměti   neutkvívala, takže ne. Nemohu ani nic říct k   příběhu.
Ale co můžu říct, že v základu   se ten seriál povedl; pravda měl jsem rád i   takového Toma a Jerryho, ale to je výjimka   potvrzující pravidlo, jinak se mně zpravidla   to, co jsem měl rád kdysi, celkem líbí i dnes   a ač Power rangers nemohu soudit mým obvyklým   způsobem, mohu alespoň s čistým svědomím   tvrdit, že je to sledovatelné, bojové scény   efektní, není to hloupé, aspoň ne moc. Při   nejmenším mně se to dřív líbilo a vím   proč. Ale třeba jednou budete mít ještě   možnost posoudit to sami.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178398

Poslední komentáře

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10