Duben
ohodnotit

Prezidentův syn

First Kid

Další název:
Prezidentov syn (SK)
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
97 minut
„Hlídat syna prezidenta USA není žádný med, ale tajný agent Sinbad si s tím hravě poradí.“

Obsah filmu Prezidentův syn

 
Pro někoho by ochrana syna prezidenta Spojených států byla velkou ctí, ale pro agenta tajné služby Sama Simmse je to ta nejhorší noční můra. Třináctiletý Luke Davenport totiž raději vymýšlí lumpárny, než by se řídil bezpečnostními pravidly. Touží být obyčejným klukem a zapadnout mezi své vrstevníky. Když do jeho života vtrhne Simms, se srandičkami je konec. Když Luka pozve spolužačka do kina, je nešťastný, že nemůže jít. Simmsovi je ho líto, vezme ho v přestrojení ven, učí ho boxovat, aby se ubránil. Tajně ho dostane i na školní bál, ale tam se vše provalí a Simms je propuštěn. Luke mezitím uteče z domu a chce se setkat s jediným přítelem z...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Prezidentův syn >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

100000052556420
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.1.2020
Prezidentuv syn
Prumer.Tato komedie vcelku ujde.Obcas to legrace   je.Syn prezidenta U.S.A. je trochu nesmely,ale   nakonec svuj ukol zvladne vcelku dobre.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Hlavním hrdinou rodinné komedie je Luke,   třináctiletý syn Paula Davenporta, prezidenta   Spojených států, a jeho ženy Lindy. Na starost   ho dostane nevrlý a náladový agent tajné   služby Woods, ovšem poté, co chlapce trápí   přímo před televizními kamerami, je   propuštěn a na jeho místo nastoupí bývalý   boxer Sam Simms, který v roce 1977 získal titul   mistra. Sam práci vezme, protože, nebo lépe   řečeno přestože, ji nikdo jiný dělat nechce.   Všichni si totiž myslí, že Luke je rozmazlený   prezidentský spratek. On však netouží po   ničem jiném, než být obyčejným chlapcem a   zapadnout mezi své vrstevníky a spolužáky.   Samovi také brzy hrozí propuštění, když se   Luke ve škole dostane do sporu s obávaným   školním rváčem Robem MacArthurem, který ho   srazí k zemi. A tehdy se Sam rozhodne, že   využije toho, co zná nejlépe, tedy boxu, aby   Lukeovi pomohl. Začne ho učit boxovat.
Není to   však jediné co se od něj Luke naučí. Chlapci   se totiž líbí spolužačka Katie Warren, která   souhlasí, že s ním půjde tancovat, a tak Sam   učí Lukea také tančit. A potřebovat bude   obojí. Tancem si získá Katie a umění boxovat   se mu hodí vzápětí, protože Robovi se Katie   také líbí a rozhodně ji nemíní nechat   Lukeovi. Tentokrát je ovšem všechno jinak,   protože Luke se ubrání a k zemi jde Rob.   Taneční večírek má ovšem pro Sama   nepříjemné důsledky. Zato, že vzal Lukea   tancovat bez povolení, je totiž propuštěn.   Šéf tajné služby Morton totiž nechce, aby   Luke v době, kdy jsou jeho rodiče na   předvolební cestě opouštěl Bílý dům.   Zanedlouho Luke znovu uteče, protože chce jít   na schůzku s přítelkyní, se kterou se   seznámil přes internet. Z přítelkyně se však   vyklube psychopatický Woods, který se chce   chlapci pomstít za své propuštění. Kdo ví,   jak by to dopadlo, kdyby se neobjevil Sam.


Hodnocení:n12345678910
Prezidentův syn (1996)Prezidentův syn (1996)Prezidentův syn (1996)Prezidentův syn (1996)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10