Duben
ohodnotit

Psi

Le Chiens

Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
100 minut
„Oddaní domácí hlídači se mění v nenávistné bestie, před nimiž si není nikdo jistý. Vyslyší někdo varovná slova doktora Ferreta dřív, než bude pozdě?“

Obsah filmu Psi

 
Lékař Henri Féret (Victor Lanoux) přichází do městečka, kde své okolí terorizuje zámožný chovatel agresivních psů. Začíná otevřený a nelítostný boj mezi některými znepokojenými obyvateli a zlým boháčem (Gerard Depardieu).

Autor: jarda53
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Psi >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2019
Jak stále aktuální téma!
Zajímavě podanej film na téma kriminalita,   přistěhovalci, domobrana, fanatismus,   kriminálníci atd. Ani dnes to nezestárnulo, ve   Francii mají porád problém s terorismem,   násilím a trestnými činy páchanými lidmi z   celého světa, kteří se ve Francii masivně a   dlouhodobě usazují. Ale téma domobrany a   spravedlnosti je platné asi na více míst a   států a nejvíc pak řvou politici s ochrankou,   že od toho tu je Policie, která dohlíží na   pořádek. Film tak ukazuje proč takhle lidi   smýšlejí, že se to může zvrtnout, že   bezbečno není ani dnes ani před X lety. Film je   dle mého lehounce nadprůměrný, téma nosné a   aktuální.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.9.2018
Malé městečko ve kterém bydlí místní   cvičitel bojových psů který je má radši než   lidi a doktor který se psů spíše bojí,mezi   ně se dostává mladá napadená žena která má   poměr s doktorem a zároveň si pořídí psa   kterého začne cvičit na boj což se doktorovi   vůbec nelíbí,pak se začnou objevovat případy   napadení psi ale i úmrtí a do toho mladíci   kteří se snaží psi z města vyhnat,docela   povedené drama.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Velice zajímavé a svým námětem neobvykle   drama, kde důležitou roli hrají psi,   vycvičení k obraně svých majitelů. Je to ale   hlavně příběh o touze člověka ovládat   druhé lidí jakýmikoliv prostředky. Zajímavý   herecký duet Depardieu versus Lanoux. Rozhodně   doporučuji, takových filmů není mnoho.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178397

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10