Duben
ohodnotit

Půlnoční pomsta

Thy Neighbor's Wife

Další název:
Midnight Vendetta; Poison
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
92 minut

Obsah filmu Půlnoční pomsta

 
Pomsta je sladká a Anna má nevyřízených účtů opravdu dost. Její manžel si vzal život, protože ztratil práci a Anna dobře ví, kdo všechno za tím stál! - Nehody, které se těm lidem stávají a oni umírají, jsou přinejmenším zvláštní. Anna totiž není jen plná zášti, je ve své mstě i velmi rafinovaná, vraždí chytře a nečekaně. S Nicole Garrettovou, která získala místo viceprezidentky, po němž toužil Annin muž, si dá na čas. Vloudí se do její domácnosti a začne tu realizovat svůj bestiální plán. Zpozoruje někdo Annino chování dříve, než svoji inteligentní a promyšlenou pomstu dokončí? Nebo je již příliš pozdě?
Člen: vekslak

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Půlnoční pomsta >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Typický příběh pomstychtivé ženy, která   přišla o manžela. Ale že to vezme s takovou   razancí bych opravdu nečekala. Kvůli pomstě je   schopná udělat cokoliv. I zabíjet.
AGAMEMNON
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Miluju Jimiho, kašle na nějaký pseudo umění,   srágory o chlapovi co je vlastně ženská,   děcko mu umírá na leukemii a on by rád   ojížděl sousedovic morčátko, prostě kraviny   u kterých si to dlěá pár uchyláků   maskujících se za všeho znalé estéty, a kolik   lidí na takový věci chodí, nikdo, kromě těch   pár pošuků a chudáci akademici ještě na ně   musí koukat a dávat ceny, ale na tohle Jimi   zvysoka kašle, on zná diváka, ví co chce a co   potřebuje a to je kozy, kozy a ještě jednou   kozy, nejlépe všechno dohromady a ještě   připad pro šmak. Tentokrát není svazován   prudérní televizní produkcí, které ho dusí   po všech stránkách, urvaný nohy nevadí, ale   pořádný cecany, to jo, parchanti, naštěstí   tady ukazuje jaký je mistr, skoro každá baba je   ukáže (celkem čtyři) a až na tu jednu plochnu   mají docela slušný nárazníky, sice od   přírody nejsou (kozolen ještě tehdy asi   neprodávali),ale to neva. Jediné co bych   zkritizoval, tak to je maskér, něco tak   úděsného se jen tak nevidí, všechny baby   mají nevhodné líčení, takže vypadají jako   olezlí transvestité nebo laciný kurvy lovící   kunšafty u nejhorších čtyřek v rajónu.   Scénář a podobný blbosti nehodnotím, to not   importanto, takový detajly Jimiho nezajímají,   hlavní jsou přece dudy a tím myslím   důůůůůůůůůůdy.
Faye
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.6.2008
!!!Možný spoiler!!! Nějak jsem nepochopila   důvod té pomsty. To, že její manžel byl   nemožný ňouma, který se nebyl schopen prosadit   v práci, přece není důvod likvidovat ty   úspěšnější?! Pokud ano, tak místo 92   minutového filmečku by mohla Anna odstraňovat   konkurenci v nekonečném seriálu . Pokud ovšem   měla jenom nutkavou potřebu si vyřídit s   někým účty za toho troubu, kterého si vzala,   tak měla zajet za matinkou jejího manžílka ...   a se zbraní v ruce poděkovat za jeho výchovu   :-)))) .


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190695
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377365
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10