Duben
ohodnotit

Radius

Žánr:
Země:
Rok:
2017
Délka:
89 minut

Obsah filmu Radius

 
Liam se probere po autonehodě, obklopen mrtvými těly. V domnění, že je ve vzduchu nějaký virus, rychle spěchá domů. Cestou však zjistí, že každý, kdo se k němu přiblíží na vzdálenost 15 metrů, okamžitě zemře.

Liam se probere po autonehodě a nepamatuje si, kdo je. Když se vydá do města pro pomoc, nachází jen mrtvá těla s podivně bledýma očima. Liam se nejprve domnívá, že to způsobil virus, který je přítomen ve vzduchu. Záhy však odhalí děsivou pravdu – každý, kdo se k němu přiblíží na vzdálenost 15 metrů, okamžitě zemře.

Zdroj: HBO Europe

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Radius >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2020
Probudí se někde v poli, nemůže si vzpomenout   kdo je, kde je a jak se tam ocitnul. Ne, nejedná   se o další filmovou verzi dle francouzské   komiksové série 'XIII.', podle kterého vznikla   spousta filmů. Tady jde tentokrát o zcela něco   jiného. Onen chlapík totiž náhle zjistí, že   kolem něj vše živé umírá. Media začnou   spekulovat o záhadném víru, což netrvá dlouho   a tato teorie je vyvrácena. Samozřejmě, že je   brzy v hledáčku policie. Jenomže... Celým   příběhem se nese určité tajemno a   sebezapření, které se se svou záhadností   snaží striktně udržet diváka. Otázkou je,   zda se tak daří. Atmosféra má mysteriózní   koncept s velmi pomalým tempem vyprávění,   čímž hodně připomíná různorodé   postapokalyptické snímky. Nevysvětlitelnost   úmrtí se nese po celý příběh,  což je   vlastně jediná věc, která drží diváky v   napětí. Přijde se na to, co to způsobuje a   nebo ne? Po jeho boku se objeví žena, která   vedle něj neumře a která v tomto dává   naději. Nízkorozpočtový snímek dělá co   může v zájmu své atraktivity a není třeba si   nějak vymýšlet, že se to nedaří.   Vizuálních efektů moc není, ale na takový   jednoduchý příběh jich není ani třeba.   Námět, který by stačil i na krátkou filmovou   povídku, byl scenáristicky na celovečerní film   zpracován vcelku uspokojivě. Nesmí se však od   toho moc očekávat. Sci-fi thriller v klasickém   stylu tedy nepřináší nic světoborného, ale   jen tak na oddychnutí postačí.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.7.2019
15 metrů - to je základ filmu.
Tak tomu   říkám nápad na film. Je velmi napínavé   sledovat, jak se postupně oběma hlavním   protagonistům začíná vracet paměť a oni   zjišťují, kdo vlastně jsou a co spolu maji   společného.
Ten kone mě dostal - neprozradím   ovšem nic :-).
Scénáristům bych nechal   pozlatit ruce.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2018
Záhadný příběh, kde o překvapení není   nouze. Pravda, ke konci to začíná být   přitažené za vlasy, ale nic neubírá na   originalitě. Hlavní hrdina se prostě vyhrabe z   nabouranýho auta a moc si toho nepamatuje. Je   poraněný a hledá pomoc. Ale s kým se potká,   ten okamžitě padá mrtev k zemi. A to se týká   i zvířat. Co se stalo? Přijde záhadě na   kloub? Klíčem je někdo dallší, kdo setkání   s ním zdánlivě přečká ve zdraví.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10