Duben
ohodnotit

S kůží na trh

Skin Traffik

Další název:
S kožou na trh
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
97 minut
Popis / Obsah / Info k filmu S kůží na trh
POZOR, SPOILER

Nájemný vrah Bradley si bere v kostele materiály ke své akci. Pak přichází k bossovi vymáhat disk. Ten mu však disk vydat nechce. Bradley nemešká a odpráskne jeho ochranku. Disk pak dostane. Jenže pak je nucen střílet na ochranku a nechtěně tak zabije bossovu dceru.

Ještě za půl roku mu tato situace nedá klidu. Je v ústraní, zašitý a s nikým se nestýká. Nanejvýš si jde pro jídlo. Zde je jednou svědkem potyčky, ale nezasáhne. Dokonce se o jídlo nechá obrat pasákem Sergejem. Ten pak se svým společníkem svá děvčata mlátí a ta jedna hledá pomoc. Nesežene ji. To už se však Bradley rozhodl. Vpadne do bordelu, zmlátí ochranku a jednu z děvčat jménem Anna na její prosbu bere s sebou. Dívka jej hned prosí, aby jí pomohl najít její sestru Jessicu. Bradley slibuje pomoc. Zašijí se s Annou u něj, ale nejsou zde dlouho. Přijde sem totiž pár čimelíků, které někdo musel poslat. Ale neřekl jim, co je Bradley zač, protože ten je vyřídí během pár sekund.

Už po něm jde i policie, ale gangy mají lepší informace. Bradley ujíždí i s děvčetem, za vydatného pronásledování a střelby. Pak navštíví agenta, který měl Annu a Jessicu na „výplatní pásce“. Bradley jej kapánek skřípne a pak jej uškrtí. Přes všechno ukrývání Anna najde mobil a volá matce. Její hovor je samozřejmě zachycen a místo pobytu tak odhaleno.

Bradley našel vykřičený dům pro VIP a trochu zde uklidil. Postřílel a zranil i pár hostů, už jen proto, že zde „obsluhovaly“ ještě skoro děti. Z bordelmamá pak vytáhl informaci, že si Jessicu koupil Andreas, obchodník z Amsterodamu. A to už se na Bradleyho chystá veselá partička mužů se spoustou zkušeností. Moc jim nepomohly. Tedy, vlastně, vůbec.

Bradley je již v Amsterdamu. Navštíví kupce Andrease a zjistí, že i on se stal jen kolečkem v soukolí muže, zvaného Ředitel. Začíná složitá šachová partie. Ředitel má jako rukojmí mimo Jessicy také další dívenku, a to Andreasovu dceru. Ale Bradley má zase svou motivaci. Proto odlétá do Londýna. Zde mu Ředitel předvede přes internet důkaz, že rukojmí má, a navrhuje schůzku. Bradley přijímá.

Minimálně vyzbrojen stane sám tváří v tvář Řediteli, který si přivedl snad milión chlapů...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu S kůží na trh
Někteří lidé potřebují zabíjet...

Bývalý nájemný vrah znovu získává svou lidskost v temném příběhu vykoupení a oběti uprostřed brutálního podsvětí, v němž denní přežití není ani tak věcí dovednosti, nýbrž instinktu. Traumatizovaný smrtí nevinného člověka se nájemný vrah Bradley stáhne ze společnosti a hledá smysl života. Když bloudí nebezpečnými ulicemi drsného městského ghetta, narazí na surového pasáka a na zoufalou mladou ženu, kterou má v moci. Snaží se ji zachránit ze spárů gangsterů, kteří obchodují s lidmi jako s měnou. Vtahuje ho to hlouběji do odporného světa, ve kterém věk není žádnou překážkou pro zneužívání. Pronásledován policií, i gangstery, Bradley objevuje stále se prohlubující síť korupce a zločinu v nebezpečné hře, ve které nic není takové, jak se zdá a nikomu není radno důvěřovat.

TV JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Stíny v mlze (2021) [TV seriál...

20:10 - 21:20

9 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlaková loupež

20:00 - 21:40

19 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Lež na pláži

20:15 - 21:30

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190644
Osobností: 698076
Fotografií: 764736
Plakátů: 377110
Obsahů a biografií: 178430

Poslední komentáře

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10