Duben
ohodnotit

Skinwalker Ranch

Další název:
Skinwalkers
Rok:
2013
Délka:
86 minut

Obsah filmu Skinwalker Ranch

 
Na jednom ranči v Utahu se před zraky rodičů ztratí jejich syn. Nikdo si nedovede vysvětlit jeho zmizení, otec si myslí, že za to může místo, kde ranč leží, a tak si na pomoc pozve odborníky, kteří se mu záhadou budou snažit odhalit. Tým vědců na místě rozmístí kamery a doufají, že zaznamenají aktivitu - ať už jakoukoliv, jejich přání bude vyslyšeno.

Horor ve stylu found footage.

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Oficiální stránka:
skinwalkerranch.vhx.tv
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Skinwalker Ranch >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.10.2016
Pro záhadologa povinný film, pro UFOloga ještě   víc. Já jsem se sice zařekl, že do „foundt   fotage“ už nikdy více, ale tohle jsem musel   vidět. Bohužel je to jen další s blbinek, kde   se režisér snaží hrát na autentičnost. A   stejně jako ostatní filmy (ne všechny) to tím   dokonale zkonil. Takže se opět budeme dívat na   rozstřesenou kameru a několik pobíhajících   jedinců. A aby to bylo jako skutečné, přidáme   k tomu dosti nahlouplé dialogy. To všechno   hodíme do střižny, kde se na všechno   vykašleme a nakonec nám z toho vyleze paskvil.   Nepřesvědčili mne ani herci – neherci. Ale,   abych zase nebyl za primitiva, pár silnějších   okamžiků snímek přeci jen má. A závěrečná   sekvence, byť bezbarvá také ušla, takže   sečteno a spočítáno to tu dvacítku ze sta   hodí. A mimochodem, když už autoři snímku   chtěli být „věrohodní“, nemuseli za film   mrsknout titulky s hereckým obsazením.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2014
Skinwalker Ranch
Nejdřív musím zmínit to, že Skinwalker Ranch   má pouze 70 minut a tím se vyvaruje nudných   míst a co si budeme povídat u filmů ve stylu   found footage si přejeme všichni aby měly   daleko kratší stopáž, tím se totiž předejde   zbytečnému 30 někdy i 40 minutovému místu,   které je zahřívací a to znamená, že se tam   neděje vůbec nic, což není případ tohoto FF   hororu.
Příběh staví na klasice,   nevysvětlitelné události na farmě což vždy   znamená jedno - paranormální jevy všeho druhu.   Trochu mě zamrzelo, že ač film měl potenciál   atmosféra se vytratila bůhví kam, stejně jako   chlapec z ranče, takže jestli sledujete film ve   dne nebo v noci je to úplně jedno. Posledních   cca 20 minut se sice značně zlepšilo, ale   nestačilo to na označení jednoho z těch   lepších FF filmů. Jednání postav nebylo tak   přitažené za vlasy jako obvykle což potěšilo   a stejně tak herectví většiny přítomných   herců, kteří zbytečně nepřeháněli.
Ve   finále je to lepší průměr, ale i tak si   říkám, kdy už konečně natočí někdo   pořádný film, který bude mít ideální délku   a nebude to hororová krávovina plná nesmyslů.   Přání, které se zdá jednoduché je zřejmě   nemožné vyplnit.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10