Duben
ohodnotit

South Park: Peklo na zemi

South Park: Bigger, Longer & Uncut

Rok:
1999
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
10.2.2000
„Takhle ostrá slova jste ještě v žádném filmu neslyšeli.“

Komentáře k filmu South Park: Peklo na zemi

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2020
Prý.."když máš ráda   ty muzikály, tak si pusť   South Park". Nechtělo se   mi, seriál jsem nesledovala,   prioritně mi vadí, že mě   někdo nutí cíleně   poslouchat vulgarity, ale   nakonec musím konstatovat,   že to bylo i vtipné.   Písničky hodně dobré,   Satan umí taky zpívat, kdo   se vyzná a umí číst mezi   řádky, ten si film užije   ještě víc.
Smutné   je, že v kontextu dnešních   problémů v Americe, je to,   že sprostá mluva je horší   než násilí ve filmech,   nedůležitou banalitou,   která už dnes nikoho   nezajímá.
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2008
South Park: Peklo na zemi
Vynikající hlášky, ještě   lepší písně, extra super   dialogy... Navíc ještě   obdobně jako u seriálu se   vyjadřuje k dalším   celosvětovému problému,   tentokrát k válce. I kdybych   si film pouštěl pořád   dokola, nepřestal by mě   jentak bavit. A nejlepší   postava? Jednoznačně   osamělý, zženštilý a   citlivý Satan:-)
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Serial jsem sledoval velmi rad   a tak jsem se tesil i na   film.
Podle ocekavani   vyborne.
Hlasky opet   luxusni.
A Sadam je   taky vyborny)))
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.3.2012
Kanada, Austrália, či Francúz?
Seriál je fenomén. Prvé   série boli dobré, potom to   však išlo dole vodou. Film   som bol zvedavý, ale ako to   často býva, skôr sklamanie.   Tvorcovia chcú z toho   vyžmíkať čo najviac,   spraviť akési best of, ale   výsledok je často   rozpačitý. Podobne je tomu i   u filmu South Park. Veľa   predvídateľných vecí,   ktoré sme predpokladali,   zopár dobrých hlášok,   príbeh už poslabší, pár   dobrých škandálov a   niekoľko potrafených   celebrít. Celkovo skôr   priemer. Problém je aj, že   dnes už masívnym nasadením   sprostých slov nikoho   nešokujete. Oproti prvým   častiam určite pokles   kvality. Ale konečne sme   videli Kennyho v plnej kráse
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Výborný   film.Sprostý,nechutný,vulgá   rní ale skvost mezi   kreslenými filmy pro   dospělé.Takové výborné   hlášky se jinde nevidí.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tak tohle je fakt nářez.   Film, který si dělá srandu   snad úplně ze všeho. Film,   který uráží snad všechny.   Film, který dokáže   rozesmát všechny. Film ve   kterém uslyšíte sprosté   slovo cca každých 20   vteřin. Opravdu   neuvěřitelná sranda (pokud   nejste intelektuálové,   knězy nebo jeptišky).   Jediný co mi na filmu občas   vadilo byly muzikálové   výstupy (i když Cartman mě   dostal).
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.12.2018
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $52,037,603 ║Tržby   Celosvetovo $83,137,603║   Preplácaní uši píliaci   otras. /0%/
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2013
South Park: Peklo na zemi
Výborné filmové   zpracování ještě   lepšího, dnes už zcela   jistě legendárního   seriálu. Je pravda, že   samotný seriál obsahuje   světlejší místa, nicméně   kvalita je zde nepochybně   stále vysoká. Nechybí   sprosté vtipy, neotřelé   hlášky, absurdní humor,   který mě vždycky dostane, a   v neposlední řadě taky   trefné sociální a   politické narážky. Nakonec   se musím k něčemu přiznat:   Eric Cartman je můj vzor!
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2018
Měl jsem South Park rád,
ale jeho filmové zpracování   mě doslova nadchlo.
Tvůrci těchto   prapodivných potvůrek Trey   Parker a Matt Stone si nijak   nelámali hlavu s grafikou a   ponechali animaci tak, jak na   ní byli jejich fanoušci   zvyklí z televizního   seriálu.
Celý   příběh vlastně naráží   na americký systém   nasazování filmů do kin a   přidělování   přístupnosti. Parkerovi se   Stonem vadilo, že brutální   násilí nikomu nevadí, zato   sprostá slova posouvají   snímky k přístupnosti od   15, či 18 let.
Chtělo   by se říci, že vztek, či   vzdor není nejlepší rádce   při psaní scénáře, ale   autoři se s tím popasovali   náramně.
Příběh   nenudí, hláška střídá   hlášku a jako bonus jsou tu   písně, které jsou tak   chytlavé, že každá z nich   má na to, stát se hitem.
Ostatně song "Blame   Canada" získal Oskara,   jako nejlepší filmová   píseň roku 2000.
South Park: Peklo na zemi   je velká bomba.
Cllementine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2008
Nemůžu si pomoct, musím   dát 10. Nepamatuju se, že   bych se u jiného filmu víc   nasmála. Tvůrci si dali   opravdu záležet, a tak není   pochyb, že film je mnohem   lepší než seriál. Hlavně   muzikálová čísla stojí za   to:-D
I nominace na   oscara svědčí o tom, že   fekální a intelektuální   humor se nemusí vylučovat.
reby
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2010
Prostě klasika South park,   plnej sprostejch slov který v   žádnym jinym filmu   neuslyšíte, okořeněný o   hromadu dobrejch songů
Vídžej
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2003
Zabili Kenyho.No a co?
Trochu jsem se pobavil, ale   jinak mě South Park moc   nenadchl. On to vlastně není   film v pravém slova smyslu   protože to absolutně   postrádá děj. Nemá to   žádný spád. Ale je to   skvěle zpracované a   parádně nakreslené.
AcidBurn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.10.2005
U tohoto filmu se skvěle   pobavíte, u některých scén   skoro umřete smíchy, ale   dívat se na to dá jen   jednou...pak už se totiž   bavit nebudete. Děj je   poplatný seriálu, ale není   až tak špatný, ve filmu je   dost gagů a dívat se na to   může i člověk bez znalosti   seriálu.
vampyer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2008
Opat zabili Kenyho. Ti   parchanti:D. Nebolo by to to   prave orechove, ak by sa to   tam neobjavilo. :D Skvele   sceny boli aj v pekle:D.   Niekedy az velmi prehnane   nadavky, ale v celku South   Park, ma vzdy nieco do seba:D.   80%, 8/10:D
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
To co jsem očekávál,jsem   dostal.Myslím že nemusím   víc psát kdo miluje south   park,tak bude milovat i   tohle.A navíc se tam obejvuje   Sadám a ten mě vždycky   strašne rozsekává.
FDbJakub
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2008
Dneska existuje málo   američanů, kteří by si   dokázali dělat srandu ze   své rodné země a málo   lidí, kteří by dokázali   pobouřit 80 minutama polovinu   světa. Pro mě je však   zásadní, že aspoň někdo   si začal dělat srandu z   takové jakési demence   američanů(jsou to takový   bezstarostní lidé - kromě   vlády, kteří většinou   znají jen svou zemi a jsou   přesvědčeni o své   jedinečnosti + v polovině   dneších sci-fi filmů se   objeví Amíci a zachrání   celý svět). Prostě pro mě   je to až kultovní snímek,   kterej nikdy nezhyne.
janek85
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Je to takový South Park v   podání muzikálu. Tady je   fakt nasekaná spousta   písní, řek bych, že   každých 5 minut 1 píseň a   celkem kvalitní. Začátek se   rozjížděl a konec byl   hodně dojemný, párkrát mě   dojal. Hodně, hodně moc   sprostých slov se vyskytuje v   tomhle filmu, slova zasahují   až do velké vulgárnosti!   Pořád je děj legrační s   dobrými Cartmanovými   hláškami typu: " Seru   na Vás, já jdu domů...   ", ale to nemění stav   mého hodnocení a nebojím se   tomu dát 5*. 90%
saimon.1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Skvěle spracovaná pohádka   pro dospělé prošpekovaná   sprosťárnami od začátku   až do konce klasický   americký humor postavený na   prasečinkách.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Tak to je super věc. Bavila   jsem se strašně moc a   chvílemi i "válela   smíchy". Dialogy jsou   skvělé, jen malinko smutné   bylo, že Kennyho přání   znamenalo, že bude muset   zůstat po smrti, ale dostal   se do nebe, což jsem mu   přála.
PogoJoe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2007
South Park: Kultovní,   Ulítlé & Geniální.   Viděl jsem to tolikrát a   pokaždé se válím smíchy.   Skvělá hudba. Pro fanoušky   seriálu povinnost. Ačkoliv   uznávám, že někteří   lidé po shlédnutí prvních   minut rychle vyprázdní sál,   podobně jako to učinili   dospělí při shlédnutí   premiéry Terrence a   Philipa...
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2017
Co dodat jako maly kdyz rodice   usli jsme s napetim cekali az   na nove o pul jedne rano kazdy   patek pujde tato legenda a hle   dockali jsme se i filmaku   kterej je peckovaj od zacatku   do konce hlod za hlodem trefne   texty a satira prede mnou   satira za mnou:-) proste   chlapci skvela prace
LookE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Seriál byl vždy   vynikající,ale to co   předvedli tvůrci ve filmu je   neuvěřitelné.Nacpat 80   minut takovým množstvím   sprostých slov,ještě   sprostších (a velice   chytlavých) písniček a   humorem tak absurdním a   debilním,že nemůžete jinak   než brečet smíchy,to jen   tak někdo neumí.Tohle je   bezesporu nejlepší   animovaný film všech dob a   celá produkce Disneyho a   Pixaru mu nesahá ani po   kotníky.
Dudelino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Jasných 100 %,skvělá hudba,   skvělé (i když většinou   sprosté) dialogy. Cartman,   Stan, Kyle i chudák Kenny,   všichni ještě lepší jak v   seriálu.Je to výborný   protiválečný film a spousta   lidí ho nechápe, no co   ,jejich věc.Jedna z mála   věcí(seriál),co stála za   vidění na Nově
Majl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2018
Vynikající. South park peklo   na zemi je velice povedené   ale není to pro každého ale   já jsem se velmi bavil

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15100minih15100Ostrov dr. Moreaua (1996) 
The Island of dr. Moreau n
minih26759minih26759Hříšní lidé města pražského (1968) [TV seriál] 
Hříšní lidé města pražského n
minih66700minih66700Máma mezi Marťany (2011) 
Mars Needs Moms! n
minih43069minih43069Prázdniny pana Beana (2007) 
Mr. Bean's Holiday n
minih158722minih158722Úsměvy smutných mužů (2018) 
Úsměvy smutných mužů n
minih41785minih41785Duch podzemí (2005) 
Intermedio n
minih162250minih162250Černovik (2018) 
Chernovik n
minih39636minih39636Casanova (2005) 
Casanova n
minih20372minih20372Švéd (1994) 
Men of War n
minih19535minih19535Srdce a duše (1993) 
Heart and Souls n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Městečko South Park (1997) [TV seriál]

 Městečko South Park (1997) [TV seriál]
Městečko South Park n
South Park
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Trey Parker, Eric Stough, Matt Stone

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Pomeranč a kachna (1988) [TV i...

07:45 - 08:00

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

07:50 - 08:45

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:05 - 07:55

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Fotr na tripu

07:50 - 08:30

3 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190629
Osobností: 698013
Fotografií: 764548
Plakátů: 376954
Obsahů a biografií: 178407

Poslední komentáře

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10