Cerven
ohodnotit

Tajemství horské jeskyně

Tajna gornogo podzemelja

Další název:
Тайна горного подземелья
Země:
Rok:
1975
Délka:
72 minut

Obsah filmu Tajemství horské jeskyně

 
Čtveřice dětí, Marat, Boris, Alik a Kama, se vydává na horskou tůru. Vysoko v horách se chtějí ukrýt před sněhem, ale vstup do jeskyně, kam se uchýlili, zasype kamení, uvolněné při zemětřesení, které oblast neočekávaně postihlo. Nebylo sice silné, ale děti jsou závalem dokonale odříznuty od světa. Jako správní pionýři se vydávají se hledat cestu ven, ale dostanou se pouze do bývalého německého bunkru, kde sice najdou různé zajímavé věci, ale nic k jídlu. Luští německé nápisy, dohadují se nad zkaženými konzervami a zdá se, že pro ně není východiska. Po několika dnech, strávených v jeskyni, trápí už všichny veliký hlad. Pomalu se smiřují s...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
ruská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Tajemství horské jeskyně >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

cais74
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2014
Nádhera
Film jsem si stáhl a viděl po více než 30-ti   letech. Oproti minulosti, kdy byl film s dabingem,   jsem se musel poprat s ruštinou. To ale vůbec   neubralo na výsledném dojmu. Vím, že mé   hodnocení je subjektivní, ale moc se mi to,   opět, líbilo.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2011
Zajímavý film
Film jsem viděl, když jsem byl kluk a dodnes si   silně pamatuji scénu, kdy je parta dětí   uvězněna v jeskyni, mají hrozný hlad, ale   našli jen staré konzervy z války, jenže ty   konzervy jsou nafouklé a obsahují jed! /Dlouho   jsem pak podezíral každou konzervu a nechtěl   jsem je jíst :-))

Film je to pěkný,   doporučuji ke zhlédnutí, obvzlášť mládeži.   Je docela tajemný a dobrodružný :-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Tajemství horské jeskyně (1975)Tajemství horské jeskyně (1975)Tajemství horské jeskyně (1975)Tajemství horské jeskyně (1975)
Reklama