Duben

Komentáře uživatele cais74

cais74

cais74 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Bitva o Los Angeles (Battle of Los Angeles)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.10.2018
Hrůza!
No, tvl, horší slátaninu   jsem neviděl. Jsem fanouškem   Sci-fi, ale tohle nemá ani   hlavu, ani patu. Efekty jsou   céčkové a sám příběh je   o ničem. Škoda času dívat   se na takový brak!
Slíbená princezna
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2016
Hrůza
Mohu se podepsat pod   komentáře nade mnou. Tohle   bylo opravdu silné kafe a asi   jen pro znalce. Jak je vidět,   i ostatní komentovali hned po   odvysílání, nebo při něm.   kulomety opravdu do pohádek   nepatří.
Tajemství horské jeskyně (Tajna gornogo podzemelja)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2014
Nádhera
Film jsem si stáhl a viděl   po více než 30-ti letech.   Oproti minulosti, kdy byl film   s dabingem, jsem se musel   poprat s ruštinou. To ale   vůbec neubralo na výsledném   dojmu. Vím, že mé   hodnocení je subjektivní,   ale moc se mi to, opět,   líbilo.
Zázračný nos
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Moc líbilo
Právě jsem pohádku shlédl   v TV a byl jsem velmi   příjemně překvapen. I   když od začátku bylo   jasné, kdo s kým skončí,   líbily se mi dějové zvraty   a celkové zpracování. Jen   bych lehce vytkl 20-ti   palcový tablet a mapy od   Googlu. Překvapilo mne, že   před uvedením v TV, nebylo   ve FDB uvedeno celé nasazení   a dabingy. Celkový dojem: Na   dnešní filmovou tvorbu velmi   nadprůměrný počin!
Zelňačka (La soupe aux choux)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.2.2020
Zelňačka
Tento film je, stejně jako   ostatní filmy páně Funese,   skvělý a vtipný. Ano, věk   už si na báječném herci   vybral svoji daň, ale   určitě jeho výkon fanoušky   nezklame. Co ale zklame na   první poslech, je dabing. Ten   vytvořil za pana   Filipovského pan Lábus. Ač   je pan Lábus výborný herec   a i dabér, tady prostě jeho   hlas nesedí. Tak jako v   jiných filmech hlas pana   Krampola. Myslím, že by pro   ucho diváka byl lepší hlas   některého z imitátorů,   například pana Jablonského.
Želvy Ninja (Teenage Mutant Ninja Turtles)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2016
Průměr
Jsem jedním z těch, kteří   znají původní TMNT a   viděli i první filmové   zpracování. proto jsem lehce   roztrpčen. Na druhou stranu,   když jsem zjistil, že za   tím vším je M. Bay, zase   tak moc výbuchů tam nebylo.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178514
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10